8,9
4570 beoordelingen
0

Speciale verzorgingsproducten voor steunkousen dragers?

Speciale verzorgingsproducten voor steunkousen dragers? 3 december 2020

Steunkousen kunnen helaas niet zo goed tegen vettige crèmes en zalven...

Speciale verzorgingslijn voor steunkousen dragers

Het dragen van steunkousen en compressiekousen kan voor veel verlichting zorgen. Ze geven je veel ondersteuning tijdens je dagelijkse werkzaamheden en werken goed als je veel zit of staat op een dag. Steunkousen helpen om je benen gezond te houden!

Het dragen van kousen kan wel een wat drogere huid veroorzaken. Onze huid is in de winter sowieso al wat droger natuurlijk. We zouden dan het liefst onze benen lekker insmeren met een rijke crème.
Helaas kunnen steunkousen niet zo goed tegen vettige crèmes en zalven. Vetten in crèmes of zalven kunnen de vezels van de steunkousen namelijk aantasten en de werking van de kousen verminderen.

Gelukkig zijn er speciale crèmes voor onder steunkousen!

Bij Olfit vind je een fijne lijn verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld de Medi-Hyaluron Gel. Een optimale vochtbindende gel voor een frisse en gehydrateerde huid. Deze gel is geurloos, trekt snel in en is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. De Callusan Extra hydraterende crème-mousse is een crème in schuimvorm. Ook deze crème is ideaal voor gebruik onder steunkousen. Dit verzorgingsproduct van Callusan bevat 10% Ureum en is hierdoor zeer geschikt voor de droge en zelfs zeer droge huid.

Smeer jij je benen liever ’s avonds in? Ook dan is het aan te raden om een goede verzorgingscrème speciaal voor gebruikers van steunkousen te gebruiken, zoals de Medi Night crème. De Medi Night is een verzorgingscrème voor de nacht. Deze crème van Medi verzacht, kalmeert en verzorgt de huid en zorgt voor een fijne ontspanning tijdens de nacht.

Het dragen van steunkousen en je benen goed verzorgen kan dus gewoon samen; als je maar de juiste producten gebruikt! Niet helemaal zeker welke verzorgingsproduct het beste bij je past? Neem gerust contact op met onze adviseurs van de klantenservice; zij helpen je graag verder!