Ervaringen

René Dannenburg

Voetbal

Olfit ondersteunt sinds 2012 de selectie van Feyenoord met sportcompressiekleding.

René Dannenburg, fysiotherapeut en medisch coördinator van Feyenoord: “Ik zie dat spelers na een zware voetbalwedstrijd uit zichzelf de kousen aandoen. Jongens die echt zwaar naar de klote zijn gegaan, zoals wij het hier zeggen, die hebben er een goed gevoel bij. En op het moment dat ze nieuwe spullen nodig hebben, dan vragen ze er meteen om. Een betere bevestiging dat het werkt kun je niet krijgen. Onze spelers zijn topsporters en die willen alles aan hun herstel doen. Als je dan merkt dat je sneller herstelt na zware inspanning door een compressiebroek of compressiekousen aan te trekken, dan is het niet zo moeilijk om dat op te volgen.”

René Dannenburg - René Dannenburg
René Dannenburg

Craeyenhout Dames 1

Hockey

Mooi roze is niet lelijk! Met dank aan Olfit spelen wij nu met deze fijne CEP Calf Sleeves. We hebben fittere benen en herstellen super snel! We zijn ongeslagen sinds we de Calf Sleeves dragen.

Craeyenhout Dames 1 - Craeyenhout Dames 1
Craeyenhout Dames 1

Douwe Vellinga

Wielrennen

Sinds 2012 wordt jaarlijks de Ventoux3.org georganiseerd om geld in te zamelen voor hersenkankeronderzoek. Het evenement bestaat uit het trotseren van de 'reus van de Provence' vanuit de drie richtingen waarin het beklommen kan worden met de racefiets.
Twee jaar geleden deed ik voor de eerste keer mee en schoot tijdens de tweede beklimming de kramp in beide bovenbenen en ik heb toen met kramp in de benen moeten doorfietsen.
Als dermatoloog-fleboloog (spataderspecialist) ken ik het belang van een goede bloed en lymfe-afvloed en besloot ik, op advies van Olfit, de CEP Run Ultralight compressiekousen en de CEP Quad Sleeves te gaan dragen. Tijdens de tweede beklimming voelde ik de kramp weer een beetje opkomen. Maar dit keer zette het niet door en lukte het om zonder serieuze krampen de tocht te voltooien!
Eén ding is zeker: voor elke zware tocht trek ik de compressiekousen en quad sleeves weer aan!

Douwe Vellinga - Douwe Vellinga
Douwe Vellinga

Piet Kruidenier

Triatlon

"De tubes en kousen van CEP bevallen me heel goed: perfecte pasvorm en geen last van de kuiten. Ik heb daarnaast ook veel plezier van de CEP Ultralight Shirts. Zo dun als ze aanvoelen, zo comfortabel dragen ze."

Piet Kruidenier - Piet Kruidenier
Piet Kruidenier

Gib van der Sluis

Snowboarden

"Ik ben heel erg blij met mijn CEP Skikousen. Ze houden mijn voeten lekker warm, geven veel steun en ik heb veel minder last van spierpijn. Ik draag mijn CEP kousen altijd tijdens trainingen en wedstrijden en ik heb er veel baat bij! "

Gib van der Sluis - Gib van der Sluis
Gib van der Sluis

Lars Gerritsen

Hardlopen

"Tijdens het trainen maak ik vaak gebruik van mijn CEP compressiekousen. Vooral bij lange duurlopen om pijn in mijn kuiten te voorkomen. Ook gebruik ik Recovery Socks om goed te kunnen herstellen na een zware training of een wedstrijd."

Lars Gerritsen - Lars Gerritsen
Lars Gerritsen

Wing Tong

Hardlopen

"Vanaf 2009 loop ik marathons, maar pas enkele jaren later ben ik sportcompressiekousen gaan dragen. Ik loop sindsdien een stuk langer krampvrij. De CEP Merino compressiekousen draag ik graag met sprinten! De lange sportcompressiekousen draag ik altijd tot 2 a 3 uur na mijn wedstrijd of training, zodat ik nog sneller herstel."

Wing Tong - Wing Tong
Wing Tong

Imme van der Hoek

Hockey

"Ik speel bij Den Bosch Dames 1 en ik maak deel uit van de Jong-Oranjeselectie. Ik ben gestart met het dragen van CEP compressiekousen om mijn spieren sneller te laten herstellen; ik merk duidelijk dat ik sinds het gebruik van de kousen minder vermoeide benen heb!"

Imme van der Hoek - Imme van der Hoek
Imme van der Hoek

Göran van Rooijen

Wielrennen

"Met ons fixed gear team bouwen we letterlijk op de steun van sportcompressiekousen. We dragen de korte sportcompressiekousen van CEP en we zijn allemaal te spreken over de kwaliteit en het draagcomfort."

Göran van Rooijen - Göran van Rooijen
Göran van Rooijen

Marleen Honkoop

Triatlon

"Ik heb vanwege shin splints veel verschillende kousen geprobeerd en ik ben erg enthousiast over de CEP Ultralight compressiekousen. Ze zitten heerlijk! Ik maak ook veel gebruik van de CEP Recovery kousen om te herstellen van zware trainingen. De Recovery kousen zorgen er bovendien voor dat ik geen last heb van vocht in mijn onderbenen door het vliegen; iets wat ik voorheen wel vaak had."

Marleen Honkoop - Marleen Honkoop
Marleen Honkoop

Frank Heestermans

Triatlon

"Tijdens al mijn looptrainingen gebruik ik CEP compressiekousen en na zware sessies houd ik ze nog een tijdje aan voor beter en sneller herstel! Tijdens triatlons gebruik ik heel graag de tubes van CEP."

Frank Heestermans - Frank Heestermans
Frank Heestermans

Yorben Ruiter

Hardlopen

"De CEP Run Ultralight compressiekousen bevallen mij heel goed! Na de wedstrijd houd ik ze ook nog een paar uur aan voor sneller herstel."

Yorben Ruiter - Yorben Ruiter
Yorben Ruiter

Sam Kranse

Polsstokhoogspringen

"Dankzij het dragen van CEP sleeves kon ik vrij snel na een kuitblessure gewoon weer springen!"

Sam Kranse - Sam Kranse
Sam Kranse

Marcel de Boer

Wielrennen

"Wanneer ik tijdens het fietsen de compressiekousen van CEP draag, merk ik na een stop dat mijn benen veel frisser zijn dan zonder compressiekousen. Ik kan dan eigenlijk meteen weer hard doorrijden, zonder op gang te hoeven komen!"

Marcel de Boer - Marcel de Boer
Marcel de Boer

Pascal Remmers

Wielrennen

"Ik draag CEP Short Socks tijdens wedstrijden en trainingen. Ik merk echt dat ze meer steun bieden dan andere sokken. Ik heb zwakke enkels en deze sokken helpen bij het ondersteunen van mijn enkels. Een aanrader!"

Pascal Remmers - Pascal Remmers
Pascal Remmers

Jesse Van Nieuwenhuyse

Triatlon

"De sportcompressiekousen van CEP zitten niet alleen heel lekker, ze sluiten ook heel mooi aan en zijn gemakkelijk aan te trekken. En, totaal geen last gehad van de kou tijdens de 5 km in Kampenhout!"

Jesse Van Nieuwenhuyse - Jesse Van Nieuwenhuyse
Jesse Van Nieuwenhuyse

Kim de Wild

Volleybal

"Mede door mijn CEP compressiekousen heb ik dit seizoen nog geen moment last gehad van pijnlijke schenen. Laat die Play-Outs maar komen!"

Kim de Wild - Kim de Wild
Kim de Wild

Arlyn Haveman

Atletiek

"Ik ben 21 jaar en al zeker 10 jaar bezig met atletiek en lid van de atletiekvereniging AAC A’dam.
Ik train daar met veel plezier 5 keer per week sinds ik NL kampioen werd en het C-interland in Duitsland won op het onderdeel; hink-stap-springen!
Helaas heb ik in het verleden wel veel last gehad van spierkramp. Ik draag nu om en om Herzog compressietubes en CEP calf sleeves. Het fijne aan de CEP calf sleeves is de perfecte pasvorm en deze dragen dan ook erg fijn. De Herzog tubes zitten goed strak en zijn daardoor ook voelbaar effectief. Beide compressietubes zorgen ervoor dat ik sinds het dragen ervan geen spierkramp meer heb gehad!"

Arlyn Haveman - Arlyn Haveman
Arlyn Haveman

Olfit respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.