8,9
4570 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Soort
Merk

Inlegzolen

De beste sportzolen en inlegzolen voor elke schoen vind je bij Olfit. Een inlegzool is een zooltje dat je in je schoen legt voor ondersteuning, comfort en schokdemping. Na een lange wandeling, sporten of lang staan op je werk, kun je last krijgen van vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten. Voetklachten, zoals pijn onder je hiel of voorvoet, ontstaan vaak door overbelasting. Wanneer je inlegzolen draagt, voorkom je blessures en bescherm je je gewrichten.

Lees meer

Eigenschappen van inlegzolen

Een stevige inlegzool met extra (schok)demping onder de voorvoet, zorgt voor veel ondersteuning en maximale stabiliteit. Er zijn ook inlegzolen die juist meer ondersteuning geven aan de voetholte en de hiel. Alle inlegzolen zorgen voor, naast ondersteuning, stabiliteit en schokdemping. Een inlegzool helpt overpronatie en supinatie te voorkomen. Het dragen van een inlegzool helpt ook om blessures te voorkomen en zorgt ervoor dat je langer door kunt gaan, zonder klachten of pijn.

Wanneer draag je inlegzolen

Het dragen van inlegzolen kan erg goed helpen tegen een overbelaste of doorgezakte voorvoet of voetboog. Inlegzolen helpen ook bij instabiele enkels, pijnlijk en vermoeide voeten en voor optimale steun bij voetklachten. Heb je last van gevoelige voeten? Dan is de Spenco Performance Gel inlegzool zeker iets voor jou. Deze hoogwaardige inlegzool met gel zorgt voor optimale comfort en schokdemping. Al onze inlegzolen hebben een antibacteriele toplaag die ongewenste geurtjes voorkomt.

Aanbod inlegzolen bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment van de betere inlegzolen zoals Ironman inlegzolen, Noene inlegzolen, Spenco inlegzolen en Thuasne inlegzolen