8,9
4544 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Model
Eigenschappen
Kleur
Merk

Compressiebroeken dames

Een compressiebroek voor dames geeft je optimale steun aan de spieren in je bovenbenen. De compressie in een compressie broek verbetert de bloedcirculatie en zorgt voor minder spierpijn. Ook helpt een compressiebroek om blessures te voorkomen door het stabiliseren van gewrichten en spieren & geeft je extra energie en dit zorgt ervoor dat je nog betere prestaties neer kunt zetten!

Al onze compressie broeken voor dames hebben een comfortabele tailleband, zijn ademend, antibacterieel en zijn voorzien van naden die niet schuren. 

Lees meer

Sportcompressiebroeken voor dames

Hoe fijn is het als je tijdens het trainen merkt dat je meer uithoudingsvermogen hebt en minder snel vermoeid raakt? Het dragen van een sportcompressiebroek doet exact dat voor je! Door een uitstekende pasvorm die je niet belemmert in je bewegingsvrijheid en de compressie in de compressiebroek voor dames die je bloedsomloop stimuleert, kun je het meeste uit een training halen.

De compressie in een compressiebroek

De compressie in een sportcompressiebroek zorgt voor een constante druk die de bloedcirculatie stimuleert én afvalstoffen afvoert. Dit zorgt ervoor dat er constant zuurstofrijk bloed door je lichaam stroomt. Dit geeft je meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. De afvoer van afvalstoffen gaat verzuring en kramp tegen. Ook zorgt de compressie in compressiebroeken voor dames voor een verminderde kans op blessures en gaat spierschade tegen. Heb je al een blessure? Dan helpt een compressiebroek om hier sneller van te herstellen.

*gratis verzending *gratis retourneren *altijd korting als Olfit Club member

Sneller herstellen met een dames compressiebroek

Door het dragen van een sportbroek met compressie, zorg je ervoor dat je benen tijdens een training minder belast worden. Daarnaast zorgt het dragen van een compressiebroek er ook voor dat je na een training veel sneller herstelt. Zo kun je sneller aan een nieuwe training beginnen en kracht opbouwen en het is fijn dat je na een training heel snel weer bijgekomen bent en je fit voelt!

Pasvorm van dames compressiebroeken

De sportcompressiebroeken zitten strak zodat de compressie goed z’n werk kan doen. De nauwsluitende pasvorm, vaak met platte naden, zorgt er ook voor dat een dames compressiebroek goed onder je sportkleding gedragen kan worden. Ondanks dat een compressiebroek strak zit, beweegt deze heel goed mee, knelt niet af en zit dan ook comfortabel en belemmert absoluut niet je bewegingsvrijheid!