8,9
4556 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Model
Eigenschappen
Kleur
Merk

Compressiebroeken heren

Een compressiebroek voor heren geeft je extra energie, meer kracht & uithoudingsvermogen en zorgt voor verbeterde prestaties. Compressie broeken zorgen voor stabilisatie van gewrichten en spieren. Dit helpt blessures, spierpijn en kramp te voorkomen. Met het dragen van een compressiebroek zorg je voor een fijn en actief gevoel tijdens het lopen en kun je meer uit je training halen!

Al onze compressie broeken voor heren hebben een uitstekende warmte- en vochtregulering en een perfecte anatomische pasvorm.  

 

Lees meer

Trainen met een sport compressiebroek

Een heren sportbroek stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een constante afvoer van afvalstoffen. Met het dragen van een sportcompressiebroek zorg je ervoor dat je met meer kracht en uithoudingsvermogen jouw training of wedstrijd kunt afronden. Met een perfecte pasvorm is een heren compressiebroek goed te dragen onder je sportkleding. 

De compressie in een sportcompressiebroek

De compressie in de heren sportbroek zorgt ervoor dat je benen energieker blijven en hierdoor kun je langer doortrainen. Door de afvoer van afvalstoffen, zorgt het dragen van een compressiebroek ervoor dat je minder snel kramp en verzuring zult ervaren. Wist je dat de compressie in een heren compressiebroek ervoor zorgt dat je ook nog sneller herstelt? Zo voel je je altijd fitter!

 

 

 

 

Een compressiebroek dragen met een blessure

De druk die een compressiebroek uitoefent, gaat spiervermoeidheid en -schade tegen. Je benen worden minder belast. Hierdoor zul je sneller van een blessure herstellen. Uiteraard kun je een heren compressiebroek ook dragen ter preventie van blessures.

Bestel je sportcompressiebroek bij Olfit

Het is belangrijk dat een heren compressiebroek een perfecte pasvorm heeft en makkelijk onder je sportkleding te dragen is. De compressie moet goed zijn en de sportbroek moet goed vocht en warmte kunnen reguleren. Bij Olfit weet je zeker dat je een kwaliteit compressiebroek besteld!

 

*gratis verzending *gratis retour sturen *goed advies *snel in huis