8,9
4570 beoordelingen
0

Tertiaire voorwaarden

Op zoek naar tertiaire arbeidsvoorwaarden? Vijf redenen om juist compressiekousen aan te bieden aan je medewerkers.

Geschikt voor beroepsgroepen waarin medewerkers veel staan, veel reizen en onderweg zijn, of juist veel zittend werk doen.

Ontvang bij interesse een introductie pakket met compressiekousen.

Voorbeelden van tertiaire arbeidsvoorwaarden

Tertiaire arbeidsvoorwaarden zijn faciliteiten, voorzieningen en attenties die je medewerkers aanbiedt om zich prettig te laten voelen in hun werk. Voorbeelden te over. Denk aan een mooie werkomgeving, een goed uitgeruste bedrijfskantine, een ontspanningsruimte, gratis lunch, koffie, thee en attenties zoals kerstpakketten. In dit rijtje voegen we het aanbieden van compressiekousen eraan toe.

quote

We zijn erg te spreken over het dragen van compressiekousen van Olfit tijdens het werk in de verpleging. De kleurtjes en patroontjes zijn zeker een eyecatcher waardoor het ook gewoon leuk is om ze te dragen!

– Annick, Malou, Michelle en Saskia van UMC Amsterdam.

Bekend van Instagram: @deviergezusters
quote
Olfit

Compressiekousen aanbieden als tertiaire arbeidsvoorwaarden

Er zijn een heleboel redenen waarom je juist voor compressiekousen zou moeten kiezen als tertiaire arbeidsvoorwaarde. We noemen er vijf.

#1
Kousen

Compressiekousen zijn er voor iedereen

Staand, zittend, jong of oud. Onze compressiekousen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen en voor iedereen geschikt.

Je verbetert de vitaliteit van je medewerkers.

Compressie- en sportkousen dragen bij aan een gezonde werkomgeving voor jouw medewerkers. Ze verbeteren de bloedcirculatie, waardoor de benen fitter en energieker aanvoelen.

#2

Steunkousen zijn er voor iedereen.

Of je nu staand of zittend werk verricht, jong of oud bent, compressiekousen zijn effectief voor iedereen. Daarnaast zien de kousen er ook nog een leuk uit. Ze zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar.

Medewerkers die lange dagen moeten staan en lopen vragen veel van het lichaam. Steunkousen bieden uitkomst tegen vermoeide benen, branderige voeten of vochtophoping. Veel professionals hebben er mee te maken. Denk aan verpleegkundigen, chirurgen, laboranten, kappers, onderwijs, cabine- en horecapersoneel, kassa-, winkel-, en magazijnmedewerkers, politieagenten, monteurs en treinconducteurs.

Maar ook medewerkers die lange dagen achter hun bureau zitten kunnen veel baat hebben bij compressiekousen. De kousen voorkomen vocht in je benen en het gevoel van zware en overbelaste benen.

#3
Werkdag

Na een lange werkdag, waarbij je veel achter je bureau zit, kun je last krijgen van vocht in je benen. Compressiekousen stimuleren de doorbloeding in je benen, wat vermoeidheid tegen gaat en meer energie geeft, de hele dag door!

Je vermindert het verzuim en verhoogt de productiviteit op het werk.
Steunkousen verbeteren de bloedcirculatie door druk uit te oefenen op het been, waardoor het bloed gemakkelijker naar het hart stroomt. Hierdoor kunnen gezondheidsklachten worden voorkomen zoals vermoeide, opgezette of zware benen, spierpijn, verkrampingen, restless-legs, kuitklachten en spataderen.

#4
Werkdag

De compressiekousen zitten comfortabel en zien eruit als normale kniekousen of panty’s.

Je toont je waardering naar de medewerkers. Hun werk is inspannend en je zorgt voor ze door deze ondersteuningsproducten aan te bieden. Medewerkers voelen zich belangrijk en gehoord. Je verhoogt hiermee de werknemerstevredenheid wat een enorm voordeel kan opleveren. In tijden van arbeidskrapte en veel concurrentie ben jij een aantrekkelijke werkgever ook bij het aantrekken van nieuwe medewerkers. Het is slim om dit tijdens het wervingsproces onder de aandacht te brengen.

#5

Sportcompressiekousen zijn aanvullend heel waardevol.
Volgens Ministerie van VWS sport 54% van de volwassenen 18 t/m 64 jaar minimaal één keer per week. Sportcompressiekousen stimuleren de doorbloeding en zorgen voor een snellere warming-up, afname van spierverzuring en -vermoeidheid en een sneller spierherstel. Daarnaast kunnen ze blessures voorkomen.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Ontvang bij interesse een introductie pakket met compressiekousen.

Bekijk de video van Olfit Professional

Play Video

Online portaal ingericht voor jouw bedrijf of organisatie

Olfit Professional heeft speciaal voor bedrijven en organisaties een online portaal ontwikkeld die van alle gemakken zijn voorzien. Alle medewerkers hebben een persoonlijk dashboard en kunnen eenvoudig bestellingen doen, het portaal is ingericht op jouw informatie en wensen.

Deze bedrijven zijn je voorgegaan:

Hoe werkt dit tertiair voordeel?

Je hebt je eigen, op maat gemaakt Olfit Professional account. We maken een online portaal voor je aan met jouw logo en bestelinformatie. Direct herkenbaar en toepasbaar voor je medewerkers. Iedere medewerker ontvangt een registratielink en heeft een persoonlijk dashboard!

Je bepaalt je eigen assortiment en voorwaarden. We bieden een ruim assortiment compressiekousen aan maar ook andere producten, zoals braces en sportcompressiekousen, zijn bij ons te bestellen. Jij kiest als werkgever het budget, de korting en indien wenselijk een assortiment waar je medewerkers uit kunnen kiezen.

Vandaag bestelt, betekent morgen geleverd. Dit kan op kantoor of bij de medewerkers thuis, natuurlijk kosteloos!

Onze deskundige productspecialisten helpen je graag 7 dagen per week op weg. Heeft een medewerker een vraag over een product of bestelling? Dagelijks, ook op zaterdag én zondag, van 9.00 tot 21.00 uur staan we ze graag telefonisch te woord op 088 - 776 75 75.

Resultaat. Tevreden en vitale medewerkers!

Klantenservice Klantenservice is dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur
onder telefoonnummer 088 - 776 75 75.
CTA

Interesse?

Wil je meer weten of ben je nog niet overtuigd? We leggen het je graag persoonlijk aan je uit. Bekijk ook onze websitepagina van Olfit Professional.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Ontvang bij interesse een introductie pakket met compressiekousen.