8,9
4581 beoordelingen
0

Betaling

De prijzen zoals vermeld in onze webwinkel zijn altijd inclusief BTW.

Wij rekenen bij bestellingen vanaf € 60,- en voor Olfit Club leden geen verzendkosten voor bestellingen uit Nederland en België. Klanten die voor minder dan € 60,- bestellen en die geen lid zijn van de gratis Olfit Club, betalen € 4,50 verzendkosten.

Olfit biedt je de volgende betaalmogelijkheden:

 • iDEAL
  Met iDEAL betaal je online via je eigen bank. Dat betekent dat je het aankoopbedrag direct bij het plaatsen van de bestelling betaalt.
 • Creditcard
  Je kunt betalen met creditcards van MasterCard, Maestro, Visa en American Express. Het bedrag wordt later geïncasseerd.

 • PayPal
  Als je een rekening hebt bij PayPal, dan kun je met je e-mailadres en wachtwoord van Paypal inloggen op je Paypal rekening. Als je in Paypal via je betaalrekening betaalt, dan wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Als je in Paypal via je creditcard betaalt, dan wordt het bedrag later geïncasseerd.

 • VVV Cadeaukaart
  Je kunt je bestelling betalen met de VVV Cadeaukaart. Kies bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart en vul het 19-cijferige kaartnummer in en de pincode onder de kraslaag op de achterkant van de kaart. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je VVV Cadeaukaart ? Dan kan je met iDEAL, PayPal of creditcard het resterende bedrag betalen. Is het saldo hoger dan het aankoopbedrag, dan blijft het resterende bedrag op je VVV Cadeau kaart bewaard voor een volgende aankoop.

  Let op: Per 1 juli 2020 mag je vanwege de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 maximaal € 50,- van je order betalen met een VVV Cadeaukaart. Is het orderbedrag meer dan € 50,-, dan kun je het resterende bedrag via een andere betaalmethode betalen. Voorbeeld: je hebt een VVV Cadeaukaart met een waarde van € 100,-. Wanneer je een bestelling plaatst van € 75,-, dan kun je € 50,- betalen van het tegoed dat op je cadeaukaart staat. De resterende € 25,- kun je bijvoorbeeld via iDEAL betalen. Het overige tegoed op de cadeaukaart kun je bij een volgende bestelling gebruiken.

 • Achteraf betalen
  Bij deze betaalmethode sturen we je de bestelling direct toe en dien je zelf het bedrag binnen 14 dagen naar ons over te maken; alle benodigde gegevens hiervoor staan vermeld op de factuur die je per e-mail ontvangt zodra je bestelling is verzonden.

  Zorg dat je bij het overmaken van het bedrag altijd het juiste ordernummer vermeld, zodat we de betaling aan de juiste bestelling kunnen koppelen. 
  Ben je vergeten te betalen, probeer dan zo snel mogelijk alsnog de factuur te betalen. Zo voorkom je incassokosten.

 • Bancontact

 • SOFORT Banking

 • ING Home'Pay

Er worden, ongeacht de betaalmethode, geen administratie- of transactiekosten in rekening gebracht.