Betaling

De prijzen zoals vermeld in onze webwinkel zijn altijd inclusief BTW. Wij rekenen geen verzendkosten.

Olfit biedt je de volgende betaalmogelijkheden:

 • iDEAL
  Met iDEAL betaal je online via je eigen bank. Dat betekent dat je het aankoopbedrag direct bij het plaatsen van de bestelling betaalt.

 • Creditcard
  Je kunt betalen met creditcards van MasterCard, Maestro, Visa en American Express. Het bedrag wordt later geïncasseerd.

 • PayPal
  Als je een rekening hebt bij PayPal, dan kun je met je e-mailadres en wachtwoord van Paypal inloggen op je Paypal rekening. Als je in Paypal via je betaalrekening betaalt, dan wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven. Als je in Paypal via je creditcard betaalt, dan wordt het bedrag later geïncasseerd.

 • VVV Cadeaukaart
  Je kunt je bestelling betalen met de VVV Cadeaukaart. Kies bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart en vul het 19-cijferige kaartnummer in en de pincode onder de kraslaag op de achterkant van de kaart. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je VVV Cadeaukaart ? Dan kan je met iDEAL, PayPal of creditcard het resterende bedrag betalen. Is het saldo hoger dan het aankoopbedrag, dan blijft het resterende bedrag op je VVV Cadeau kaart bewaard voor een volgende aankoop.

  Heb je je bestelling betaald met de VVV cadeaukaart en wil je (een deel van) de bestelling retourneren? Dan wordt het bedrag teruggestort op de VVV Cadeaukaart. Gooi je VVV Cadeaukaart dus pas weg als je zeker weet dat je de aankoop behoudt.

 • Achteraf betalen
  Bij deze betaalmethode sturen we je de bestelling al toe en moet je het bedrag binnen 21 dagen zelf overmaken naar onze rekening.

Er worden, ongeacht de betaalmethode, geen administratie- of transactiekosten in rekening gebracht.

Olfit respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.