Reviews

Beoordelingen van Olfit vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 2029 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
12-09-2018 Prima
5/5
15-07-2018 Telefonisch prima te woord gestaan en werd verwezen naar de website om aantrekhandschoenen te bestellen.
5/5
15-07-2018 Kende het bedrijf niet eerder, was nieuw voor mij en bestelde 1 paar kousen die me toch niet konden bekoren. Bestelling geretourneerd en binnen 1 week was de restitutie alweer bijgeschreven. In feite heeft bedrijf op alle punten zeer goed geschoord en wel 5 sterren waard
5/5
14-07-2018 Ik heb zeer professioneel advies gekregen over de aanschaf van zomerkousen. Ik vind het een prettig bedrijf en zal hier zeker vaker een aanschaf doen.
4/5
03-07-2018 goed
4.5/5
01-07-2018 keurig gehandeld en snelle levering
4.5/5
01-07-2018 geen ervaring, kousen besteld en die zijn tot nu toe erg goed.
5/5
30-06-2018 ok
4/5
30-06-2018 Prima easyslite snelle levering super luxe verpakt zuidzorg heeft het adres genoteerd en geven het door aan alle personen,die bij hen in de verzorging zitten
5/5
29-06-2018 hele goeie service, besteld en volgende dag ontvangen, goeie knie bandage product gehad...ben zeer tevreden !
5/5
28-06-2018 Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn order.
5/5
27-06-2018 Uitstekend
5/5
27-06-2018 Nog even een toevoeging op mijn vorige feedback. Mijn hulp en ikzelf konden er niet mee overweg. Na veel proberen lukte het ons niet. Daarom heb ik hem teruggestuurd eigenlijk zonder reden te vermelden. Maar dat hoefde niet stond er.
5/5
27-06-2018 Altijd uitstekend, bestel regelmatig steunkousen en wordt keurig op tijd bezorgd.
5/5
27-06-2018 Super goed, snel, betrouwbaar en goedkoop
4/5
27-06-2018 Ik vond het eigenaardig dat de naam ineens veranderd was zonder berichtgeving. Terwijl ik daar al jaren bestelde.
4.5/5
25-06-2018 Duidelijk en snelle levering.
2.5/5
18-06-2018 Goede producten. Alleen eerste verzending kreeg ik product + factuur bestemd voor een ander. Bij de tweede (correctie)verzending kreeg ik wederom niet het product wat ik besteld had, maar goed genoeg voor mij, dus maar zo gelaten
3/5
14-06-2018 Ik heb er voor het eerst besteld maar de maat viel tegen had 42-43moeten zijn
5/5
14-06-2018 Prima ! Goede vlotte service
4/5
10-06-2018 ok
5/5
09-06-2018 Goede en nodige bv.
3.5/5
06-06-2018 Begin was goed maar moet nog steeds een deel van de bestelling ontvangen en dat duurt nu wel erg lang.
3.5/5
02-06-2018 Prima
4.5/5
02-06-2018 prima alles goed geregeld en keurig op juiste dag en tijd geleverd.
4/5
28-05-2018 Vlot, heldere, no-nonsens
4.5/5
27-05-2018 Prettig telefonisch contact. Goede reactie op mail.
5/5
26-05-2018 Snelle levering
5/5
26-05-2018 Snelle levering.
4/5
26-05-2018 Prima geen enkele moeite ermee
4/5
19-05-2018 Prima, goede communicatie

Olfit respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.