0

Reviews


8,9 / 10 4249 beoordelingen

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Klantvriendelijkheid:

5/5
26-01-2023

Duidelijke site. Snelle en correcte levering.

3,5/5
25-01-2023

Is ok en makkelijk

5/5
24-01-2023

snelle service

3,5/5
24-01-2023

Moeilijk te geven, pas eenmaal bestelling geplaatst

5/5
23-01-2023

Snelle bezorging. Ook fijn de korting voor vaste klant

4/5
19-01-2023

Nu twee keer iets besteld diirt soms even voor je het binnen hebt. Dus maar op tijd bestellen.

5/5
19-01-2023

Altijd een snelle en correcte levering!

4,5/5
16-01-2023

snelle levering van het product

5/5
13-01-2023

Prima

5/5
12-01-2023

Duidelijk

0,5/5
07-01-2023

Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen...

Reactie Olfit.nl op 12-01-2023:

Beste Guy,

Ik zie dat je bestelling dezelfde dag nog is verzonden! Maar er bij de post ergens niet goed is gelopen? Ook lees ik dat mijn collega je bestelling kosteloos opnieuw heeft verstuurd nadat je aangaf het pakket niet te hebben ontvangen! Dus fijn dat de bestelling nu toch in handen is, en we gaan ervanuit dat deze goed bevalt!

Groetjes Olfit

4/5
04-01-2023

Duidelijk

5/5
02-01-2023

Prima snel bezorgd

5/5
01-01-2023

Zeer snelle levering

5/5
31-12-2022

Super snelle levering

3,5/5
29-12-2022

Met enige regelmaat een bestelling geplaatst . Compliment voor de verzorging en afhandeling .

3,5/5
28-12-2022

de kousen zijn snel en goed verpakt geleverd

5/5
27-12-2022

Mijn ervaring je wordt goed geadviseerd.

4/5
27-12-2022

snelle verzending en prijzen van sommige producten lager dan bij andere grote webshops

5/5
22-12-2022

Duidelijk en gemakkelijk

5/5
22-12-2022

Zeer correcte en goede service. Bovendien snelle levering.

4,5/5
22-12-2022

Bestelde produkt bevalt super goed dames van thuiszorg zijn er erg tevreden over en super snelle levering. Echt heel erg blij mee.

4,5/5
21-12-2022

Niets op aan te meeken

5/5
20-12-2022

Super service

3,5/5
19-12-2022

snelle levering

4/5
19-12-2022

Prettige wepshop

5/5
18-12-2022

zeer snelle levering, duidelijke website

5/5
17-12-2022

De verzending gebeurd prima, de volgende dag al in huis!

5/5
17-12-2022

Besteling ging een paar keer niet goed

4,5/5
16-12-2022

Sneek service

0,5/5
16-12-2022

Kousen nog steeds niet geleverd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4,5/5
14-12-2022

Vlotte en snelle levering

5/5
12-12-2022

Snelle en goede service

4/5
10-12-2022

Goed

3,5/5
10-12-2022

duidelijke website goede producten en service

5/5
10-12-2022

Snelle levering en netjes verpakt

1/5
10-12-2022

Product was niet op voorraad, dit werd niet aangegeven voordat ik had betaald.

4/5
09-12-2022

Goed en spontane afhandeling van het bestelde artikel

5/5
08-12-2022

Prima webshop

5/5
08-12-2022

Snelle levering

4,5/5
07-12-2022

Acceptabele prijs en snelle levering

5/5
06-12-2022

tevreden

3,5/5
06-12-2022

Snelle levering (eerder dan verwacht)

5/5
04-12-2022

Prima service

5/5
02-12-2022

Eerst niet het juiste product besteld. Binnen no time was het geruild voor het juiste product.

4/5
01-12-2022

Telefonisch contact was klantvriendelijk

5/5
29-11-2022

mooi

5/5
28-11-2022

Snel, goede kwaliteit.

4,5/5
27-11-2022

makkelijk bestellen

5/5
27-11-2022

Snelle levering en voordelig.

1/5
25-11-2022

Beloven iets wat ze niet na kunnen komen

5/5
24-11-2022

Ik ben telkens goed geholpen geweest door Olfit.

5/5
23-11-2022

Zeer snelle verzending

4,5/5
22-11-2022

Efficient

4,5/5
20-11-2022

Prima

5/5
19-11-2022

Wie hadden wat problemen met de levering, maar dit werd zeer correct en professioneel opgelost.

5/5
19-11-2022

Alles waargemaakt

4/5
18-11-2022

Er is ruime keuze. De bestelling is gemakkelijk te doen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

5/5
18-11-2022

Prima service

5/5
16-11-2022

Correcte en snelle levering. Gewoon goede service.

4/5
16-11-2022

Zeer goed heel tevreden

4,5/5
14-11-2022

net iets goedkoper dan anderen

5/5
12-11-2022

Alles ok, levering perfect

5/5
11-11-2022

Uitstekend

5/5
10-11-2022

Duidelijke website, snelle levering.

5/5
07-11-2022

Snelle levering, kwaliteit kousen, producten voldoen meer dan aan mijn verwachtingen

5/5
03-11-2022

Uitstekende producten en service voor ook nog eens concurrerende prijs.

5/5
03-11-2022

Erg prettig in de communicatie en afhandeling van mijn bestelling.

5/5
03-11-2022

Prima websnop

4/5
01-11-2022

Snelle levering

5/5
30-10-2022

Snelle service

5/5
30-10-2022

Wat ik hier bestel is keurig op tijd aan gekomen,en netjes ingepakt

4,5/5
29-10-2022

prima

2/5
27-10-2022

Geen compensatie voor klanten die lang moeten wachten op hun order, omdat deze tegen eerdere berichten toch niet op voorraad zijn en blijkbaar ook niet worden aangevuld ondanks berichten dat deze dagelijks worden aangevuld, getuigd niet van klantvriendelijk.

Reactie Olfit.nl op 27-10-2022:

Beste Alina, de levertijd van deze panty's is helaas een week, we kunnen hier niets aan bespoedigen. Zoals privé ook gemaild, kan het een enkele keer voorkomen dat de voorraad niet klopt met het systeem, nogmaals onze excuses. Dit is natuurlijk onmacht en geen onwil! We hebben de eerste panty uit je bestelling op onze kosten alvast naar je verstuurd 3 dagen geleden en we versturen het tweede paar zodra we deze van de fabrikant hebben ontvangen.

We wensen je alsnog veel comfort van je bestelling.
Olfit


5/5
26-10-2022

Top

2,5/5
26-10-2022

Product zou op voorraad zijn. Dus niet

5/5
24-10-2022

Hele handige en overzichtelijke website. Gemakkelijk kunnen bestellen en betalen!

4/5
24-10-2022

Goed

5/5
23-10-2022

Prima geleverd

4,5/5
21-10-2022

product was niet voorradig, maar dit werd correct gecommuniceerd

4/5
18-10-2022

er wordt snel geleverd

3,5/5
17-10-2022

Goed

4,5/5
17-10-2022

snelle levering en goede prijs

5/5
17-10-2022

Simpel en eenvoudig

5/5
15-10-2022

Snelle levering en goed product

5/5
15-10-2022

Het versturen van het pakje kan goedkoper door het in een envelop te doen en gemakkelijk te bezorgen

5/5
14-10-2022

Snelle en correcte levering.

5/5
14-10-2022

Duidelijke informatie.

4,5/5
13-10-2022

Alles is goed gegaan

4/5
10-10-2022

prima service, snel ,volgens afspraak

5/5
09-10-2022

Prima verzorgd.

4/5
07-10-2022

Producten waren voor mijn schoonmoeder

2/5
07-10-2022

De afhandeling na het terugsturen van de kousen is positief uitgevoerd.

4,5/5
06-10-2022

Geweldig

1/5
02-10-2022

Geen levering ontvangen

5/5
01-10-2022

Goede info op site. Snelle levering.

5/5
01-10-2022

Snelle levering

4,5/5
30-09-2022

Levert goede produkten

5/5
30-09-2022

Snelle levering.

5/5
29-09-2022

Goed