0

Reviews


8,9 / 10 2670 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
06-12-2019

1 x iets gekocht

5/5
05-12-2019

Zeer tevreden over dit bedrijf.

5/5
05-12-2019

Positief! Mijn bestelde artikelen waren niet op voorraad maar desondanks tóch binnen 4 dagen bezorgd! Tussentijds nog met klantenservice telefonisch contact gehad en vakkundig te woord gestaan.

4/5
05-12-2019

Vlotte en snelle levering en alles is volgens wens.
Hartelijk dank voor alles.
Groetjes van Fam Bieringa.

4/5
03-12-2019

Uitstekende eerste ervaring met dit bedrijf

4/5
02-12-2019

Mijn steunkousen heb ik al enkele jaren bij Olfit. Ik word fijn geholpen, snelle levering.

5/5
01-12-2019

Uitstekend

4,5/5
29-11-2019

prima

5/5
28-11-2019

snelle levering, tevreden over producten

5/5
28-11-2019

Goede kousen, heldere instructie voor het aantrekken

5/5
27-11-2019

1e keer, prima

1/5
24-11-2019

Goed

5/5
22-11-2019

Dat het snel geleverd wordt.

5/5
20-11-2019

erg goed

4,5/5
19-11-2019

positief

5/5
19-11-2019

Positief

5/5
19-11-2019

Makkelijk bestellen, snelle levering.

5/5
18-11-2019

ze komen aan de afspraak

3,5/5
18-11-2019

Een goede ervaring gehad.

4/5
17-11-2019

Prima

5/5
16-11-2019

GOED

4,5/5
14-11-2019

Prima

4,5/5
14-11-2019

zeer goed

5/5
13-11-2019

Levert snel

4/5
13-11-2019

Ervaring heb ik al jaren, en daarom blijf ik daar!

5/5
13-11-2019

een goed bedrijf ik heb geen klachten

4/5
10-11-2019

Prima

5/5
08-11-2019

* P E R F E C T *

3,5/5
07-11-2019

Goed

5/5
06-11-2019

Snel en accuraat.correct en vriendelijk

4,5/5
04-11-2019

Goed

3,5/5
03-11-2019

geen ervaring

5/5
03-11-2019

We zijn heel erg tevreden over het bedrijf!!

4/5
02-11-2019

bestelling goed afgehandeld met een snelle levering.

5/5
02-11-2019

Duidelijke e-mails

4,5/5
02-11-2019

vlotte levering

5/5
02-11-2019

Snelle leverantie

5/5
31-10-2019

Keurig bedrijf

4,5/5
31-10-2019

De bestelling naar tevredenheid afgehandeld en bezorgd .
producten waren van goede kwaliteit ( aantrekhulp ,,Slide ,, en aantrek handschoenen )
Al met Al een aanrader

4,5/5
30-10-2019

Snelle levering

5/5
30-10-2019

Super tevreden

5/5
29-10-2019

Duidelijke site, makkelijk betalen, snelle levering

5/5
28-10-2019

wij zijnnetjes geholpen

5/5
28-10-2019

Prima, goede service en snel

5/5
28-10-2019

Had mijn bestelling de volgende dag al binnen

4/5
27-10-2019

Goede ervaring

5/5
27-10-2019

Verder geen ervaring

5/5
25-10-2019

Prima kousen en snel geleverd

5/5
25-10-2019

Goede ervaring!

4,5/5
25-10-2019

duidelijke site

5/5
24-10-2019

Zeer positief! Product op website makkelijk te vinden en te bestellen

4/5
24-10-2019

snelle levering, prima kwaliteit

5/5
23-10-2019

Ik heb al bij verschillende bedrijven compressiekousen besteld. Deze zijn veruit de beste. Vooral ook omdat ze ook nog hoog ondersteunen.

5/5
22-10-2019

Snelle levering

1/5
22-10-2019

Eerste bestelling: maat 39-42 bleek te groot voor mijn maat 39. Dus retour en maat 38-39 besteld.
Toen begon het. Ik kreeg een vestelling van een ander. Dus retour. Enkele dagen later kreeg ik wat ik had besteld. Mooi. Artikel was goed, dus gehouden en betaald. Toen kwam er nog een pakket! Retour.
Nog 1. Ook retour. Nog 1. Ook retour. Om gek van te worden. Benieuwd wat er nog meer komt. Ik zal er ook nooit meer bestellen. Erg slordig.

Reactie Olfit.nl op 22-10-2019:

Beste Farida Kalloe,

Dat gebeurt niet vaak; dat je 3 keer een bestelling ontvangt. Wat vervelend! We zien in het bestelsysteem nergens terug dat het zo vaak is toegestuurd. We zullen gaan uitzoeken wat hier verkeerd heeft kunnen gaan. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Het Olfit team.

1/5
21-10-2019

Slecht nog steeds niks ontvangen 2oktober besteld en het is nu13 oktober

4,5/5
21-10-2019

goed

4,5/5
18-10-2019

Goede en snelle verzorging/levering.

5/5
18-10-2019

Een fijne site en vlotte afwerking

5/5
17-10-2019

`GOEDE SERVICE 10

5/5
17-10-2019

Prima snelle levering

4/5
15-10-2019

Duidelijke website, snelle service

5/5
15-10-2019

Snelle levering , goed geïnformeerd worden wanneer iets voorradig is en afgeleverd wordt.

4,5/5
15-10-2019

MEN LEVERDE MIJ SNEL!

5/5
14-10-2019

Snelle levering

5/5
14-10-2019

Uitstekend

5/5
14-10-2019

goed, vriendelijk te woord gestaan en goed uitleg gegeven.

5/5
14-10-2019

Product op tijd geleverd

5/5
13-10-2019

Geweldige service

4/5
12-10-2019

geen klachten

5/5
12-10-2019

PRIMA

4,5/5
12-10-2019

goed

5/5
12-10-2019

Positief

4,5/5
11-10-2019

Goede service ,snelle levering

5/5
11-10-2019

Duidelijke vlotte afhandeling van de bestelling, met goede informatie over de procedure als er iets niet op voorraad is.

5/5
09-10-2019

Goed

5/5
08-10-2019

HEEL GOED!

4,5/5
08-10-2019

Correct, snel, kortom goed

3,5/5
08-10-2019

Altijd goede service

5/5
07-10-2019

Goed

5/5
07-10-2019

Zeer goed

5/5
06-10-2019

grandioos

5/5
06-10-2019

Ik ben zeer tevredenover de afwerking , opzenden enz een tien.

5/5
04-10-2019

resultaten 100" procent
ben er erg blij mee

4/5
04-10-2019

Helaas kon dit bedrijf mijn gewenste steunkousen niet leveren. Wel correcte afhandeling en terugbetaling

4/5
03-10-2019

Zeer ruim assortiment

2,5/5
03-10-2019

Had aantrekzakken voor arm besteld via internet 21/9 en had ze vorige donderdag niet ontvangen en zelf opgehaald. Maar het bestelde ook niet meer ontvangen. Beetje jammer.

Reactie Olfit.nl op 03-10-2019:

Beste An,
Wat vervelend dat je pakketje niet is aangekomen. Ik zie dat het op 20 september is toegestuurd met PostNL. Een volgende keer mag je ons ook zeker bellen om te vragen waar je pakketje blijft; dan gaan we voor je op zoek!
Goed om te horen dat onze collega op de vestiging zonder twijfel direct de artikelen heeft meegegeven. Fijn!

Met vriendelijke groet,
Het Olfit team

5/5
03-10-2019

Bestelling werd meteen in behandeling genomen en werd de volgende dag bezorgd!

5/5
28-09-2019

Geweldig

3,5/5
28-09-2019

snel

4/5
28-09-2019

Heel goed

5/5
27-09-2019

Zeer snelle levering! Hetzelfde product net wat goedkoper dan elders. Scheelt toch weer!

5/5
26-09-2019

Prima producten en sevice. Mijn vader doet de steunkousen van mijn moeder aan en had daar hulpmiddelen bij nodig. Dit werkt prima en ontlast de rug van mijn vader.

5/5
26-09-2019

Snel ,vriendelijk,goede kwaliteit

4/5
26-09-2019

Voor het eerst wat besteld bij dit bedrijf. Website erg duidelijk en gebruikersvriendelijk. Goede afbeeldingen van de producten.

5/5
23-09-2019

Goed

5/5
23-09-2019

het is goed

5/5
21-09-2019

Prima!!!

4,5/5
21-09-2019

Het goed bij jullie

5/5
21-09-2019

Goed bedrijf