0

Reviews


8,9 / 10 4156 beoordelingen

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Klantvriendelijkheid:

4,5/5
06-10-2022

Geweldig

1/5
02-10-2022

Geen levering ontvangen

5/5
01-10-2022

Goede info op site. Snelle levering.

5/5
01-10-2022

Snelle levering

4,5/5
30-09-2022

Levert goede produkten

5/5
30-09-2022

Snelle levering.

5/5
29-09-2022

Goed

4,5/5
27-09-2022

is heel goed

4,5/5
27-09-2022

Snelle goede levering, duidelijke website

3/5
27-09-2022

Goede service, redelijk snel antwoord via mail; het 'dezelfde dag verzonden' lukt echter niet vaak; meestal wat langer wachten op de bestelling.

4,5/5
26-09-2022

Snelle levering

4,5/5
25-09-2022

Uitstekend

4/5
25-09-2022

Het is prima zo.

5/5
24-09-2022

positief

4,5/5
24-09-2022

Hele snelle levering

4/5
22-09-2022

Heb gevonden wat ik zocht

5/5
21-09-2022

Prima levering en keurige klantenservice

4,5/5
19-09-2022

Correcte snelle levering

5/5
19-09-2022

Uitstekend

5/5
19-09-2022

duidelijke en eenvoudige website, snelle afhandeling en leverin

4,5/5
17-09-2022

Goed

5/5
17-09-2022

Goede prijs, snelle service en leuk dat je korting krijgt als je lid van de club wordt

5/5
16-09-2022

snel geleverd

5/5
12-09-2022

Duidelijk

5/5
12-09-2022

Snelle levering

4,5/5
12-09-2022

Heel goed

5/5
09-09-2022

zeer snelle levering

5/5
08-09-2022

Geen webshop ervaring met ze, wel via toen der tijd opmeten in ziekenhuis.

5/5
08-09-2022

Prima service!

5/5
08-09-2022

Prima

2,5/5
07-09-2022

Nou ik heb hem terug gestuurd
Met het klittenband aan de voet ,ik kon er niet bij , heb hem niet kunnen gebruiken helaas

5/5
06-09-2022

Prima webshop

5/5
06-09-2022

Zeer snelle levering, perfect ingepakt

5/5
06-09-2022

Prima

5/5
05-09-2022

snelle levering

5/5
04-09-2022

kan niet beter

5/5
03-09-2022

Heb gekocht in een filiaal

5/5
03-09-2022

Het product wat ik heb besteld werkt perfect.

5/5
31-08-2022

Zeer snelle goede levering

4,5/5
31-08-2022

uitstekend en behulpzaam

5/5
30-08-2022

Super snelle levering

5/5
30-08-2022

Supersnelle levering, zending goed te volgen

5/5
29-08-2022

Positief

4,5/5
28-08-2022

Goed hoor

4/5
26-08-2022

Het bestelde product was niet meer te krijgen en had binnen enkele dagen mijn geld weer terug.

4/5
26-08-2022

Fijne en snelle levering

1/5
25-08-2022

Zeer slecht

4,5/5
22-08-2022

snel en netjes verstuurd per post

5/5
21-08-2022

zeer snelle levering binnen 24 uur

5/5
20-08-2022

Snelle levering, geen enkel minpunt

5/5
20-08-2022

Alles staat heel duidelijk omschreven

5/5
19-08-2022

Snelle levering, kwaliteit!

4/5
18-08-2022

prima allemaal, maar ik word er een beetje beroerd van dat elk bedrijf na elke transactie aan je kop komt zeuren met WAT VINDT JE VAN ONS!!!

5/5
16-08-2022

Perfect

4/5
16-08-2022

Positief

5/5
16-08-2022

goede service en snel in huis

4,5/5
15-08-2022

Prima, vlotte levering

5/5
15-08-2022

Goede info
Video maakt alles goed duidelijk

4/5
15-08-2022

Prima webshop, alles makkelijk te vinden alleen jammer dat je niet zelf het aantal kan bepalen

5/5
15-08-2022

snelle en correcte levering

5/5
15-08-2022

Duidelijke beschrijving van het benodigde product. Goede communicatie.




5/5
14-08-2022

gelukkig hebben ze nu de kousen in een brievenbuspakje gedaan dat kan prima

5/5
09-08-2022

Snelle levering

2/5
09-08-2022

Redelijk, online werkt wel snel, antwoord op vragen per mail niet.

5/5
07-08-2022

De kleur die aangegeven werd klopte ook. Binnen één dag geleverd.

5/5
07-08-2022

Prima hulpmiddelen.

4,5/5
07-08-2022

tevreden klant, goede service

4,5/5
05-08-2022

heel goed

3,5/5
03-08-2022

Met de webshop geen probleem wel met de bezorging. Bij een van de cliënten is het pakje voor de deur gezet. Bij een ander cliënt is het afgeven bij een afhaal service punt buiten de wijk. Terwijl de cliënt thuis was. Er moet rekening gehouden worden met oude mensen. Ze zijn niet snel ter been het kan wat min duren voor zij open doen.
De tijd marge voor bezorging is veel te groot.

4/5
03-08-2022

goed en overzichtelijk

5/5
01-08-2022

Ze geven goede advies.

4/5
01-08-2022

Correcte aflevering

5/5
01-08-2022

Goede, zorgvuldig verpakte levering en goede communicatie over de levering.

4,5/5
31-07-2022

Veel keuze
Goed mailcontact
Snelle levering.

5/5
31-07-2022

Snelle service.

5/5
31-07-2022

Mooie overzichtelijke webshop

5/5
29-07-2022

Goed en klant gericht

5/5
28-07-2022

zeer gemakkelijke bestelprocedure

5/5
26-07-2022

Snelle levering

2/5
26-07-2022

Het duurt erg lang voordat de zending binnen is

5/5
25-07-2022

Klantvriendelijk

5/5
23-07-2022

Snel. Accuraat. Voordelig

5/5
23-07-2022

Was goed.
Product makkelijk te vinden

3,5/5
22-07-2022

Normaal

4,5/5
21-07-2022

Goed bedrijf. Telefonisch contact gehad was goed. De zending op tijd ontvangen.

3,5/5
20-07-2022

Kousen kwamen snel, maar meteen al een gat op de tweededag

4/5
20-07-2022

Slechte aflevering. Opgegeven moment zou tussen half zes en half elf zijn. Helaas voor niets zitten wachten. Werd volgende dag s'middags.

4,5/5
20-07-2022

Snelle levering. Aangepaste verpakking.

5/5
20-07-2022

Juist artikel gevonden

5/5
19-07-2022

snel en netjes ontvangen

4/5
18-07-2022

alles snel en goed afgehandeld

3,5/5
18-07-2022

vrijdagmorgen besteld, zaterdag al in huis

4/5
18-07-2022

Werkt prima. Nu nog een manier bedenken om ,en s'avonds uit te trekken

Reactie Olfit.nl op 19-07-2022:

Beste Aukje, wat fijn om te lezen dat je erbij gebaat bent! Wist je dat we ook bijna identiek werkend uitrekhulpmiddel hebben? Dan ben je helemaal uit de brand! Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

0,5/5
16-07-2022

Heb helaas nog niets ontvangen

5/5
14-07-2022

Duidelijk allemaal. Correcte afwerking van de bestelling

5/5
13-07-2022

Artikel goed omschreven zodat je weet wat je krijg (Steve+ hulpmiddel voor steunkousen) voor een redelijke prijs. Omdat ik mijn voet moest buigen, wat voor mij heel pijnlijk is, om goed in de steunkous te komen, was dit hulpmiddel achteraf niet geschikt voor mij. Deze teruggestuurd en bij binnenkomst direct het bedrag teruggestort gekregen. Helemaal top.

4,5/5
13-07-2022

Overzichtelijk wat er te koop is. Makkelijk te bestellen, en keurig bezorgd.

4/5
12-07-2022

Prima kousen, snelle levering

2/5
12-07-2022

Goede producten, levering. Wel hopen dat je als Belgische klant hetgeen je besteld hebt, niet moet terugsturen.

5/5
11-07-2022

Goede maat snelle levering