8,9
4570 beoordelingen
0

Reviews

Alleen klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan op Olfit.nl krijgen een uitnodiging van Feedbackcompany om vrijblijvend hun ervaring of mening omtrent het product van aankoop te beoordelen en te delen delen. Lees meer over feedbackcompany via deze link: Feedback company

Feedback company waarborgt de authenticiteit van reviews door zich aan alle wetgeving te houden:

Policy review wetgeving - Nederlands (feedbackcompany.com)

  • Alleen klanten die daadwerkelijk een product hebben gekocht krijgen een uitnodiging per mail om Olfit en/of het product te beoordelen.
  • Positieve en negatieve reviews worden geplaatst
  • In sommige gevallen word een review niet direct geplaatst, dit is een beoordeling die een negatieve score heeft gekregen (score 3 of lager of een negatieve aanbeveling). Om te voorkomen dat onterechte negatieve reviews online komen, hanteren wij een on hold periode van 7 dagen. Zijn deze 7 dagen voorbij, dan komt de review gewoon – zoals elke review – bovenaan de reviewpagina van de klant te staan
  • Wij plaatsen geen betaalde reviews
 
 

 

 


8,9 / 10 4570 beoordelingen

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Klantvriendelijkheid:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

4,5/5
23-06-2024

Goed materiaal

5/5
23-06-2024

Eenvoudige wijze van bestellen en snelle levering.

4/5
21-06-2024

Duidelijk overzicht.

4,5/5
15-06-2024

Levert snel en alles keurig verpakt. Bij vragen via de mail krijg je snel reactie.

5/5
11-06-2024

Uitstekend

1/5
11-06-2024

Duidelijk een eerder gebruikte en kapotte Steve aantrekhulp voor steunkousen ontvangen. Gebeld en teruggestuurd. Per kerende post weer/dezelfde Steve ontvangen, de doos nog meer kapot en bij inspectie zit het hele apparaat onder gebruikerssporen. Op mail wordt niet gereageerd. Grote twijfels, houden of ook maar weer terug sturen en hopen dat ik mijn geld terugkrijg..

4,5/5
08-06-2024

Prima service, altijd op tijd geleverd

5/5
05-06-2024

Ruime keus, leuke “aanbieding”. Snel verzonden.

5/5
03-06-2024

Helemaal perfect, supersnel en prima prijs

5/5
27-05-2024

Snelle levering, goed aanbod

5/5
27-05-2024

Goede ervaring

5/5
24-05-2024

Makkelijk bestellen, info is duidelijk

4,5/5
21-05-2024

Snelle en keurige afhandeling bestelling

5/5
20-05-2024

Heel blij mee, niets op aan te merken.

4/5
17-05-2024

Goed

5/5
13-05-2024

Bedankt voor de uitleg waarom er zo laat werd geleverd

5/5
10-05-2024

goed product

5/5
06-05-2024

Fast, reliable service

4/5
05-05-2024

uitstekend

4/5
04-05-2024

Snelle levering

5/5
02-05-2024

Dienst naverkoop is gewoon schitterend. Er was een paar kousen die beschadigd waren. We hebben dat paar teruggestuurd en hebben na enkele dagen een nieuw paar toegestuurd gekregen. Ze verkopen allemaal graag, maar de naverkoop is voor mij heel belangrijk. En dat krijg je ook bij Olfit. Doe zo verder.

5/5
01-05-2024

prima service

4,5/5
30-04-2024

Fijne selectiemogelijkheid

2,5/5
30-04-2024

kreeg een paar zere voeten daarna niet meer ingedaan .

3,5/5
26-04-2024

aan te bevelen

4/5
24-04-2024

Zeer snelle en goede levering!!

4,5/5
23-04-2024

vriendelijk geholpen

3,5/5
22-04-2024

Goed

4/5
21-04-2024

Prima webshop.

5/5
20-04-2024

Wodt altijd op tijd bezorgd

5/5
17-04-2024

Snelle levering

5/5
15-04-2024

Snel en goed geleverd

5/5
13-04-2024

Gemakkelijk bestellen en snel leveren

2/5
11-04-2024

veel te laat geleverd, ergens anders de volgende dag en bij Olfit minstens een week levertijd, lastig als je er op zit te wachten

Reactie Olfit.nl op 11-04-2024:

Beste Els,

Ik zie inderdaad dat het product later dan je van ons gewend bent is verstuurd! Achter de schermen is je bestelling te laat verwerkt. Onze excuses! Gelukkig heb je je bestelling inmiddels ontvangen! We wensen je veel comfort van je bestelling :)

3/5
09-04-2024

Het duurde een kleine week voor ik het pakje kreeg ondanks dat er stond dat het al verzonden was. Jammer.

0,5/5
02-04-2024

Niet op voorraad

5/5
29-03-2024

Perfect echt zeer handige aantrek hulp ben zeer tevreden

4,5/5
25-03-2024

goede webshop, goede sortering

5/5
25-03-2024

duidelijk

5/5
23-03-2024

Snelle levering

4/5
17-03-2024

Snelle levering en duidelijke website.

3/5
13-03-2024

De website was duidelijk in gebruik

4,5/5
11-03-2024

Duidelijk en zeer snelle levering!

4,5/5
11-03-2024

zeer gemakkelijk.
beloftes worden waargemaakt.

5/5
08-03-2024

Als ik wat bestel, de volgende dag is het al in huis.

5/5
06-03-2024

Bestelling was een dag later al binnen

1/5
06-03-2024

Slecht niet eens een mailtje waarom de kniekousen niet geleverd zijn, slecht zaak

5/5
05-03-2024

Tevreden

5/5
04-03-2024

goede en vriendelijk bezorging

4/5
04-03-2024

zeer correct

5/5
03-03-2024

Webshop overzichtelijk

5/5
01-03-2024

Snelle levering

5/5
29-02-2024

Heel makkelijk te bestellen. Eenvoudig. met goede uitleg.

5/5
23-02-2024

goede service, snelle verzending

5/5
19-02-2024

Snelle levering

5/5
19-02-2024

Prima

4/5
17-02-2024

Redelijk goed. Te lang telefonisch de wachtrij gestaan (25 min).
Zeer goed de afhandeling van mijn order.

5/5
13-02-2024

Makkelijk te over zien, en te bestellen

5/5
13-02-2024

Alles goed geregeld, van bestellen tot aanleveren.

5/5
11-02-2024

De gekozen compressiekousen waren niet leverbaar een medewerkster gaf drie alternatieven door

4/5
11-02-2024

Goed

5/5
10-02-2024

Prima bedrijf vlot en betrouwbaar.

5/5
10-02-2024

Mooie duidelijke tekst website

5/5
07-02-2024

Betrouwbaar

5/5
06-02-2024

Zeer snelle levering

5/5
03-02-2024

Zeer snelle levering en ruime keus

5/5
03-02-2024

Levering is snel en prijs lijkt de laagste

3,5/5
31-01-2024

Duidelijkheid omtrent het te leveren produkt

4,5/5
29-01-2024

vriendelijk

5/5
26-01-2024

N.v.t.

4/5
24-01-2024

Prima artikel maar wel behoorlijk prijzig. Snelle levering.

5/5
24-01-2024

Super blij dat ik hier voor niet naar de winkel moet. En de bezorging was top. Ik geef het door

5/5
22-01-2024

Prima service en goede voorlichting

3/5
22-01-2024

Lange leveringstijd (bestelling 3/1 - levering 15/1)
Geen informatie over status bestelling en leveringstermijn

5/5
22-01-2024

MEDISOCKS BESTELD: UITSTEKENDE SOKKEN

5/5
20-01-2024

Goede afhandeling en snelle levering.

5/5
19-01-2024

Snel en goed geregeld

5/5
19-01-2024

Nette en snelle levering

3/5
19-01-2024

Goede producten en snelle levering. Helaas levering in doos waar nog 20x de inhoud in kon. Weinig duurzaam dus!

4/5
17-01-2024

Snelle en correcte levering

1/5
16-01-2024

Niks ontvangen. Op navraag krijg ik mail dat ze ze niet op voorraad hadden en besteld zijn. Geen indicatie wanneer dan wel te verwachten. Beter ook melden op website dat je je belofte volgende dag in huis niet waar kan maken

4,5/5
08-01-2024

goed

4,5/5
08-01-2024

Duidelijk

5/5
08-01-2024

Prettig bedrijf

5/5
05-01-2024

Nooit problemen....wordt goed geluisterd naar problemen

5/5
29-12-2023

Prima

4,5/5
28-12-2023

Ruime keuze en snelle levering \.

5/5
26-12-2023

Olfit is een prima leverancier.

5/5
26-12-2023

Fijne site, prettige prijzen

5/5
25-12-2023

Deskundig Snelle levering

5/5
24-12-2023

Makkelijke website

4,5/5
23-12-2023

Goede informatie en prima service

2,5/5
19-12-2023

Ik vind het jammer dat de sokken afzakken

5/5
18-12-2023

Goed!! Snelle levering en goede communicatie met klant

4/5
14-12-2023

Prima

5/5
13-12-2023

Top, snel verstuurd , goed product

5/5
10-12-2023

Snel en goede service

3,5/5
09-12-2023

de snelle reactie op mijn vraag,was geweldig.
ik heb ook dit advies opgevolgd.

5/5
07-12-2023

Ook correcte en schappelijke behandeling bij foutieve bestelling.

5/5
06-12-2023

Goed verpakt. Helaas duurde de verzending wel iets langer vanwege de Sinterklaasdrukte. Dit is een minpunt van DHL en niet van deze webshop.