0

Reviews


8,9 / 10 3513 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
14-05-2021

Zeer snelle bezorging

5/5
14-05-2021

Prima ervaring

4/5
14-05-2021

Prima kwaliteit

5/5
14-05-2021

Goed

5/5
13-05-2021

prettig

4,5/5
13-05-2021

Goede ervaring

3/5
11-05-2021

Snelle levering

5/5
10-05-2021

Gied

5/5
06-05-2021

Goed

5/5
06-05-2021

Nog maar een keer product besteld, tot nu toe prima ervaring.

4/5
06-05-2021

De levertijd was te lang (1week) 3x gebeld. Schijnbaar niet goed door gegeven bij de bezorger

4/5
05-05-2021

prima verzorging

4/5
05-05-2021

Leveri g optijd

5/5
04-05-2021

Is goed

4,5/5
04-05-2021

Snel en correct afgeleverd

4/5
04-05-2021

goed

3,5/5
03-05-2021

Goed om mee te werken

4/5
02-05-2021

Goed jammer dat er geen voorraad meer is in Spijkenisse.

5/5
01-05-2021

Snelle levering

5/5
01-05-2021

heel goed mooie website gemakkelijk te bestellen

4/5
01-05-2021

Goede service

5/5
30-04-2021

Snelle service, vriendelijk

5/5
29-04-2021

Ik ben werkzaam in de wijkverpleging arbo technisch werken is belangrijk ik adviseer cliënten altijd dat wij werken met hulpmiddelen bij het aantrekken van steunkousen. Ik bestel een paar stuks handschoenen en of glijkousen en verkoop ze door.

4,5/5
29-04-2021

Ik geef een 8

5/5
29-04-2021

goed

5/5
29-04-2021

Snelle levering

5/5
29-04-2021

3 paar compressiesokken gekocht

3,5/5
29-04-2021

Niet geleverd

4/5
29-04-2021

Heel prettig. Snelle levering en ruime keuze.

5/5
28-04-2021

Snelle levering.

4,5/5
28-04-2021

prima

3,5/5
27-04-2021

Zie bij verbeterpunten

5/5
26-04-2021

Klant vriendelijk.

5/5
26-04-2021

Top!

0,5/5
25-04-2021

Niet zo snel met leveren ik wacht al 2 weken

5/5
24-04-2021

Prima

3,5/5
23-04-2021

Prima

4,5/5
23-04-2021

ZEER GOED

5/5
23-04-2021

Prima bedrijf.

4/5
23-04-2021

Prima

5/5
23-04-2021

Zeer vriendelijk en een goede website

4/5
22-04-2021

aankoop hulpmiddel bij aantrekken steunkousen

0,5/5
21-04-2021

de zorg die mijn steunkousen aan komen doen vinden het te omslachtig om mee te werken Dus een sof aankoop zij gebruiken de oude zak weer

4/5
21-04-2021

Snelle levering

4,5/5
19-04-2021

HEEL GOED VERLOPEN DE AANKOOP VAN ARTIKELEN

5/5
18-04-2021

Snelle bezorging!

2,5/5
17-04-2021

Zwakke opvolging en na 10dagen nog steeds niets dan “ oh wat jammer en het is Pasen, bestelling zal weldra volgen ...”

Reactie Olfit.nl op 19-04-2021:

Beste Nick,

We vinden het natuurlijk ontzettend vervelend dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten. We zijn echter, doordat we geen eigen vervoersdienst hebben, afhankelijk van levering van PostNL. Ik zie wel dat we de bestelling opnieuw naar je verstuurd hebben en gelukkig heb je deze ontvangen!

Nogmaals onze excuses voor de hobbelige verloop van je bestelling, en we willen je verzekeren dat dit zeker niet de normale gang van zaken is.

Alsnog veel plezier van je bestelling!

5/5
17-04-2021

Perfect

5/5
17-04-2021

Prima

5/5
17-04-2021

mijn ervaring is goed

5/5
16-04-2021

Snelle en goede levering.

5/5
16-04-2021

alles goed

5/5
15-04-2021

Prima!

4,5/5
15-04-2021

prima

5/5
15-04-2021

Is aan te bevelen

4,5/5
13-04-2021

correct en op tijd

4,5/5
13-04-2021

snel en makkelijk

3,5/5
13-04-2021

Snelle levering

4,5/5
13-04-2021

snelle levering en geen verzendkosten top!!

5/5
12-04-2021

Snelle levering

1/5
11-04-2021

betaald en niets ontvangen

Reactie Olfit.nl op 19-04-2021:

Beste Tonny,

We vinden het bijzonder vervelend dat je 2e bestelling zo op zich laat wachten. Door de verhuizing van ons magazijn loopt het een en ander nog niet helemaal zoals normaal en zoals naar ons idee moet! Onze excuses hiervoor.

We verwachten dat je bestelling met 3 werkdagen verstuurd wordt.

Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

We wensen je alvast veel plezier en comfort van je bestelling.

Met vriendelijke groet,
Team van Olfit

5/5
11-04-2021

Fijn bedrijf, geven op korte termijn antwoord via de mail.

4/5
09-04-2021

Duidelijke website, overzichtelijk

5/5
09-04-2021

Goed

4/5
08-04-2021

Ik heb alléén maar goede ervaringen !

4,5/5
08-04-2021

het door mij bestelde artikel was voor mij niet goed passend dus geretourneerd. Alles is zeer correct en snel afgewikkeld.

5/5
08-04-2021

Op tijd bezorgd

4/5
07-04-2021

Prima

5/5
07-04-2021

Prima

4/5
06-04-2021

prima

5/5
06-04-2021

Na bestellen al volgende dag geleverd, prima!

5/5
06-04-2021

Heel correct

5/5
05-04-2021

Snel en goed geleverd, besteld volgende dag in huis.

5/5
05-04-2021

al 3 jaar op rij nieuwe steunkousen gehad en tot nu toe perfect.

5/5
04-04-2021

Prima

5/5
03-04-2021

heel knappe tight en shirt maar jammer genoeg is zelfs de grootste maat voor mij te klein... ik meet 184 en weeg 89

5/5
03-04-2021

Goed product, goede service

5/5
03-04-2021

Goede service

5/5
02-04-2021

Ik heb er goede ervaringen mee

4/5
02-04-2021

Heel netjes geholpen

5/5
02-04-2021

Bestellingen krijg ik op tijd bezorgd

4/5
02-04-2021

Zeer tevreden

2,5/5
01-04-2021

Netjes, duidelijk in communicatie

Reactie Olfit.nl op 19-04-2021:

Beste Sandy,

Wat vervelend dat het boord nu al zo los voelt? Dit kan verschillende redenen hebben, en heeft niet altijd te maken met de kwaliteit van de kousen.
Is dit het geval bij alle 3 de paren?

Je kunt in dit geval misschien het beste even telefonisch contact opnemen met onze klantenservice: 088 - 776 75 75 zodat we je kunnen helpen met een passende oplossing!

Daar zijn we voor :)

5/5
30-03-2021

Goede en snelle levering

5/5
30-03-2021

Prima

4/5
30-03-2021

Snel en accuraat

4/5
29-03-2021

goed

5/5
29-03-2021

prima, snelle levering!

5/5
29-03-2021

Snelle ,goede service

4/5
29-03-2021

Snelle levering

4,5/5
29-03-2021

uitstekend

1/5
28-03-2021

Slecht, na een week geleden mijn bestelling gedaan te hebben heb ik nog steeds niets ontvangen

Reactie Olfit.nl op 19-04-2021:

Beste Veerle,

Wat ontzettend vervelend dat je bestelling na een week nog niet ontvangen is.
Ik zie dat we je bestelling de volgende dag al met de post hebben meegegeven.

Ook is de zending niet bij ons terug retour gekomen, dus hij is ergens bij de post verdwenen :(
We hebben vanzelfsprekend je betalingsverplichting dan ook geannuleerd.

Laten we je nog op het hart drukken dat dit niet de normale gang van zaken is, en hopen je wellicht in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

5/5
28-03-2021

Goed

5/5
26-03-2021

Ik heb de bestelde tubes snel ontvangen en werd goed over gecommuniceerd.

4,5/5
26-03-2021

Snel geleverd en gelukkig met brievenbuspost.

5/5
26-03-2021

Goed bereikbare site

5/5
24-03-2021

goed

4/5
24-03-2021

Eerste bestelling

4/5
23-03-2021

Goed.

2,5/5
23-03-2021

Weinig en slechte kleuren

Reactie Olfit.nl op 23-03-2021:

Hoi Sineke,

Wat jammer te lezen dat je de keuze in kleuren zo vind tegenvallen!
We hebben een breed assortiment van diverse compressiekousen met veel verschillende dessins en kleuren.

Misschien kun je de volgende keer even contact met ons opnemen, dan kunnen we de mogelijkheden met je even doornemen?
Ik hoop dat je alsnog veel plezier en comfort hebt van je bestelling!

Met vriendelijke groet
Olfit