0
Gratis verzending
Gratis retour sturen
Deskundig advies

Reviews


8,9 / 10 2536 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
22-08-2019

Goede service! Ik had mijn gekochte artikel teruggestuurd, kreeg snel bericht en ook snel bedrag weer teruggestort! Prima bedrijf 👍

5/5
20-08-2019

Vlotte levering

5/5
20-08-2019

Super snelle levering

4/5
20-08-2019

Snel geleverd

5/5
19-08-2019

Top geregeld

5/5
18-08-2019

Dit was onze eerste bestelling. Het is snel en accuraat uitgevoerd.

4/5
18-08-2019

Mooie en duidelijke site, goede producten en snel geleverd.
Ga binnenkort nog iets bestellen.

5/5
18-08-2019

een prettige service

5/5
17-08-2019

Goede en snelle levering

4/5
15-08-2019

prima

5/5
13-08-2019

Goed, bestelling lekker snel binnen.

4/5
11-08-2019

Super snelle levering

4,5/5
10-08-2019

Prima. Leveren snel.

5/5
10-08-2019

Snelle levering en zeer goede service

5/5
10-08-2019

uitstekend.

5/5
09-08-2019

Goede prijsverhouding

4,5/5
08-08-2019

heel goed

0,5/5
07-08-2019

Slecht. Sok was na 1 keer dragen kapot en wacht na drie weken nog steeds op een fatsoenlijke afhandeling

Reactie Olfit.nl op 07-08-2019:

Beste Judith Hangx,

Vervelend dat de sok na één keer dragen kapot is gegaan. Dat zou niet mogen gebeuren natuurlijk! We zien dat hetzelfde is gebeurd bij je vorige bestelling, 2 dagen eerder... Graag sturen we je via de mail wat tips toe voor het aan- en uittrekken van de kousen en verzorging van de voeten. Dan moet het een volgende keer vast goed gaan! Ik zie dat je gisteren contact met ons hebt opgenomen betreffende jouw laatste bestelling. Zoals aangegeven; de kousen kunnen retour gestuurd worden en dan ontvang je uiteraard een nieuw paar!

Met vriendelijke groet,
Het team van Olfit

5/5
06-08-2019

goed

5/5
06-08-2019

Snelle levering en eenvoudig besteltraject.

5/5
05-08-2019

gewoon top!

5/5
04-08-2019

super service

5/5
04-08-2019

Goed

4/5
04-08-2019

Prima

5/5
03-08-2019

Goed

5/5
02-08-2019

super,overzichtelijke website en snelle levering

5/5
02-08-2019

Snelle levering.

5/5
02-08-2019

Supersnelle levering...........top !!!

5/5
01-08-2019

Prima!!

5/5
01-08-2019

Goed

4/5
01-08-2019

Prima service, kousje past perfect

3/5
30-07-2019

Bestelling van 10/07 is hier tot op heden nog niet aangekomen. Ondertussen wel al 3 maal een reminder gekregen om feedback te geven over mijn bestelling. Bij deze kan ik dus vertellen dat ik ontevreden ben.

3,5/5
30-07-2019

Inmiddels in een korte periode 2x besteld en 2x snel en goed geleverd.

5/5
29-07-2019

Ik heb de spullen voor een oude tante aangeschaft. Ik heb er niet specifiek met haar over gesproken maar ik heb niet gehoord dat ze niet goed zouden zijn.

4/5
28-07-2019

Goede ervaring: snelle levering.

5/5
28-07-2019

Prima

4/5
27-07-2019

Vlotte afhandeling bestelling

5/5
27-07-2019

Prima bedrijf snelle levering .

0,5/5
26-07-2019

Ik kan nog niet reageren, want ik heb nog niets ontvangen.

4/5
26-07-2019

Eerste bestelling niet gekregen. Na een mailtje werd een nieuw pakketje opgestuurd dat ik kort nadien mocht ontvangen.

4,5/5
24-07-2019

It is not the first time I order from this site so I already knew it was good. However, now for the first time I used the email support I was surprised to find an answer in my inbox within one hour I wrote and the answer was actually addressing all my questions

3,5/5
23-07-2019

Het online bestellen verliep vlot. Verder kan ik er weinig over zeggen, ik was met verlof toen mijn pakje werd afgeleverd.

4/5
22-07-2019

Goed

5/5
22-07-2019

Goed

4/5
20-07-2019

Makkelijk besteld, vlot geleverd

5/5
20-07-2019

prima service en snelle levering

4,5/5
20-07-2019

Besteld via internet voor mijn ouders en de volgende dag al bij ze thuis bezorgd

4,5/5
19-07-2019

Dit is het tweede jaar dat ik eendezelfde product bestel en snel geleverd wordt.

5/5
19-07-2019

Goed

5/5
17-07-2019

Goed snel en gemakkelijk

4,5/5
16-07-2019

Tot nu toe positief!

4/5
16-07-2019

snelle levering van product

5/5
15-07-2019

Vlot en duidelijk

4/5
15-07-2019

Prima en snel geleverde kousen.
sokken zijn wel echt zomer sokken

3/5
15-07-2019

Matig

4/5
15-07-2019

Vooral positief. Groot assortiment en ook prachtige stay up kousen, die gezien mogen worden!

4,5/5
15-07-2019

Goed

4,5/5
15-07-2019

Positief, menselijk en behulpzaam.

5/5
14-07-2019

Hulpmiddel

4,5/5
13-07-2019

Goed.

5/5
12-07-2019

Goede ervaring

5/5
12-07-2019

Had in het verleden ook besteld prima.

5/5
11-07-2019

Eerste ervaring.
Top, alles OK.

4/5
11-07-2019

Prima

4/5
11-07-2019

Een hele verlchting,geen getrek aan je voeten meer,

5/5
10-07-2019

x

5/5
10-07-2019

Levering van 3 paar Gilofa 2000 kousen, jaarlijks gaat perfect.
1 maal foute inhoud (te kleine maat) werd keurig afgehandeld.

4/5
09-07-2019

Geen

5/5
09-07-2019

Goede ervaring, nette en snelle levering, netjes kontakt bij vertraging in de bestelling

5/5
09-07-2019

Top

5/5
09-07-2019

Prima. Snelle levering.

5/5
08-07-2019

Zeer goed en correct met levering.

5/5
08-07-2019

Omdat ik er niet goed uit geraak online te bestellen word ik telefonisch steeds vriendelijk geholpen! Hiervoor mijn dank!

3/5
08-07-2019

?

4,5/5
08-07-2019

Goede ervaring met het bedrijf

5/5
08-07-2019

Gemakkelijke manier om aantrekhulp aan te schaffen.

5/5
08-07-2019

Snelle service prima kwaliteit!

4,5/5
07-07-2019

prima ervaring

4/5
06-07-2019

snel gergeld

5/5
06-07-2019

Ik vond het een fijne overzichtelijke site

4/5
06-07-2019

nee

4,5/5
05-07-2019

prima

4,5/5
05-07-2019

Uitstekend

4/5
05-07-2019

Goed

5/5
02-07-2019

Ik vinbd het een fijn bedrijf overzichtelijke site Na bestellen kan je gelijk betalen via Ideal en snelle bezorging

5/5
02-07-2019

Goede ervaring, snelle levering en duidelijke informatie

5/5
02-07-2019

Zeer tevreden

4,5/5
02-07-2019

Prima

5/5
02-07-2019

Olfit.nl is erg efficiënt. Meteen na mijn bestelling een bevestiging ontvangen met het bericht dat het artikel de volgende dag in mijn brievenbus zou liggen. Dit was idd het geval. Helemaal super.

3/5
01-07-2019

De bestelling is snel geleverd maar online bestellen van steunkousen is riskant omdat steunkousen goed moeten passen niet te strak of te slap. Daarom is hulp nodig bij het opmeten.

Reactie Olfit.nl op 01-07-2019:

Beste Marie,

Wij verkopen in onze webshop tot klasse 2 kousen en bij elk artikel hebben wij een 'bepaal je maat' button; hier vind je altijd een uitleg van dé juiste manier om de betreffende maat te bepalen!

Vanaf klasse 2 is het inderdaad beter om steunkousen aan te laten meten. Dat kan bij ons moederbedrijf Olmed. Bij Olmed kan je altijd terecht met een indicatie van de huisarts. En bij Olfit voor steunkousen ter preventie van klachten of bij lichte klachten.

Het Olfit team

4/5
01-07-2019

Prima

3/5
01-07-2019

Als goed ervaren

3/5
01-07-2019

Geen idee. Post no had na vier dagen (nu) nog niet bezorgd..

Reactie Olfit.nl op 01-07-2019:

Beste M. Mansveld,

Wat vervelend; ik zie dat PostNL je pakketje niet heeft kunnen afleveren :(
We gaan het nogmaals (kosteloos) toesturen en hopen dat je het snel in huis hebt!

4,5/5
01-07-2019

Zeer Goed

5/5
01-07-2019

Allereerst naar de winkel in Spijkenisse gegaan waar bleek dat men het gevraagde op dat moment, i.v.m. een verhuizing, geren idee had waar dit artikel gevonden kon worden, ik werd vriendelijk gevraagd dit via de website te doen (zo jaag je mensen dus naar het on-line bestellen :-( )

Moet wel zeggen dat bestellen via de website prima ging, levering was ook zeer snel zodat ik de volgende ochtend mijn gekochte steunkous al kon gaan gebruiken.

5/5
30-06-2019

Betrouwbaar bedrijf.Doet wat het beloofd.
Product keurig verpakt.wat

5/5
30-06-2019

Prima en snel

5/5
29-06-2019

Correcte snelle levering en to-the point mailing

4/5
28-06-2019

Prima!

5/5
28-06-2019

Prima