0

Reviews


8,9 / 10 3823 beoordelingen

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Klantvriendelijkheid:

4/5
16-01-2022

snelle levering

4/5
15-01-2022

Doen wat ze beloven

4/5
15-01-2022

doet gewoon wat het belooft en dat is tegenwoordig heel bijzonder

5/5
14-01-2022

Correcte en snelle levering

4,5/5
13-01-2022

Komt na wat het schrijft

4/5
13-01-2022

Super snel geleverd

4,5/5
11-01-2022

Snel geleverd en goed!

4,5/5
09-01-2022

makkelijk

5/5
06-01-2022

Gemakkelijk en snel.

1/5
06-01-2022

.

5/5
04-01-2022

Snelle levering, duidelijke taal, goede service

5/5
01-01-2022

Snel geleverd, goede service, mooie prijs

5/5
31-12-2021

Bijzonder snel geen problemen

4/5
30-12-2021

snelle levering

5/5
29-12-2021

Okay.

5/5
29-12-2021

Goede service en gratis retourneren

3,5/5
28-12-2021

Prima ervaring

5/5
27-12-2021

Vlot en makkelijk

3,5/5
21-12-2021

Goede service

4,5/5
21-12-2021

Goed. Snelle levering. Gratis bezorging top.

5/5
20-12-2021

Goed, bestellingen worden snel afgehandeld en geleverd.

5/5
19-12-2021

Goede ervaring

4/5
19-12-2021

prima

5/5
18-12-2021

Goed, makkelijk te bestellen.

5/5
17-12-2021

Zeer tevreden met mijn kousen

3,5/5
16-12-2021

Goede en snelle service

5/5
16-12-2021

Top

3/5
16-12-2021

Goed

5/5
15-12-2021

goede ervaring met Olfit, telefonisch goed advies gekregen, medewerkers zijn behulpzaam. De webshop biedt veel keuze

3/5
15-12-2021

Prettige ervaring

5/5
14-12-2021

Snel geleverd.

5/5
12-12-2021

Prima

5/5
12-12-2021

Snelle afwikkelingen verzending

3,5/5
11-12-2021

Snelle bezorging!

5/5
11-12-2021

Fijn dat jullie zo'n goede aanbieding hebben & snel leveren!

5/5
11-12-2021

Ik ben blij met Olfit als leverancier.

5/5
10-12-2021

fijn en snelle bezorging

5/5
09-12-2021

Goede service!

4,5/5
08-12-2021

Veel keuze en goede kwaliteit.

5/5
07-12-2021

Alles geleverd volgens afspraak. Snelle reactie op vragen. Vraag om producten te beoordelen komt te snel om echte gebruikerservaring te kunnen geven, slijtage, duurzaamheid van elasticiteit, en wat er gebeurt na aantal keren wassen pas na een paar maanden duidelijk.

5/5
07-12-2021

Super, zeer behulpzaam. En goede spullen

5/5
06-12-2021

Goed en snel

4,5/5
06-12-2021

Overzichtelijk
Snel

5/5
05-12-2021

Super goede service na dat DHL mijn pakje niet had geleverd had ik binnen twee dagen het bestelde artikel als nog TOP service

5/5
04-12-2021

Helder en duidelijk over maatvoering en product is naar verwachting prima

4/5
04-12-2021

Prima

0,5/5
03-12-2021

deze keer slecht

4,5/5
02-12-2021

Goedkoper dan de andere leveranciers, snel en netjes geleverd. Goed geïnformeerd over traject van levering

5/5
29-11-2021

De bestelde producten zijn de volgende dag netjes verpakt bezorgd.

4/5
29-11-2021

Via internet werkt goed.

5/5
28-11-2021

Snelle en correcte levering

4,5/5
24-11-2021

Super goede firma hoor wij zijn erg tevreden.

5/5
23-11-2021

Prima ervaring

3,5/5
23-11-2021

Makkelijk te bestellen, alleen jammer dat de schuimcreme alleen per 3 flacons te bestellen en niet per stuk.
De dopjes van de flessen lagen allemaal los in de doos.

5/5
22-11-2021

is beetje moeilijk om in te loggen verschillende keren fout wachtwoord of pin hoewel het goed was . dus bestel ik nu zonder inloggen .

Reactie Olfit.nl op 02-12-2021:

Beste Franco,

Wat vervelend dat inloggen niet lukt en zeker niet de bedoeling want zo mis je je klantenkorting! Dat zou zonde zijn. We sturen je even een mailtje met een oplossing. :)

Groetjes Team Olfit

4/5
21-11-2021

Prima in orde. Uit principe geef ik nooit 5 sterren hoewel jullie dat wel verdienen.

4,5/5
19-11-2021

prima winkel

2/5
19-11-2021

De medewerker aan de telefoon stelde aanvankelijk dat ik de kousen niet terug mocht sturen omdat ik ze gedragen had.
Maar hoe kom je er anders achter dat de kousen niet lekker zitten?
Na wat geharrewar aan de telefoon mocht ik ze dan terugsturen.

1,5/5
18-11-2021

slecht , moet lang wachten voor je telefonisch antwoord krijg.

1/5
16-11-2021

Een Thuasne Argicalm hot/cold pack klei gekocht. Volledig stuk na minder dan een jaar. Lekt langs alle kanten en veroorzaakt witte plekken op kledij en mijn sofa.

5/5
15-11-2021

Kousen passen goed en zitten ook goed.

5/5
15-11-2021

Goed

5/5
15-11-2021

Duidelijke site

3,5/5
14-11-2021

Goed

5/5
14-11-2021

Prima webshop.

2,5/5
14-11-2021

De webshop reageert snel met verzenden, maar was al op adres geweest, had het bestelde gewoon mee kunnen nemen.

5/5
12-11-2021

Goed bedrijf

4,5/5
12-11-2021

Snelle levering , de zorgmedewerkers zijn er heel blij mee

5/5
11-11-2021

makkelijk te bestellen

5/5
11-11-2021

Gevarieerd aanbod, goede producten.

5/5
10-11-2021

Snelle levering. Prima verpakt.

4,5/5
09-11-2021

Overzichtlijk

5/5
09-11-2021

goed

5/5
08-11-2021

Mooi bedrijf

5/5
08-11-2021

Prima

2/5
08-11-2021

Ondanks verzoek om op factuur "drukklasse 1" te vermelden, niet gebeurd. Bij verzoek om nieuwe factuur met deze vermelding onvriendelijk te woord gestaan. Na heel veel moeite, eindelijk nieuwe factuur. Vorig jaar ook (mindere) problemen. Daarvoor in winkel altijd keurige behandeling. Telefonische bereikbaarheid eveneens slecht.

Reactie Olfit.nl op 08-11-2021:

Beste Elizabeth,
Vervelend dat je verzoek lastig werd ontvangen. Het is echter wel zo dat wij bestaande facturen niet mogen aanpassen i.v.m. fraude. In de toekomst is het verstandig even contact op te nemen met onze klantenservice alvorens je een bestelling plaatst, dan zullen we dit zonder problemen voor je in orde maken. Voor nu onze excuses voor het ongemak.

4/5
07-11-2021

Site werkt goed. Ruime keuze en voldoende voor beschrijving van de producten:

4,5/5
07-11-2021

Zeer accuraat en als je lid wordt geen verzendkosten! Ben zeer tevreden!

4/5
06-11-2021

Prettige webshop en fijn service personeel

0,5/5
06-11-2021

Op de dag dat mijn betaling binnen moest zijn kreeg ik een mail ,daarop gereageerd maar kreeg vreselijk arrogante reactie terug. Laatste keer dat ik daar bestel.

4/5
05-11-2021

Snelle levering en gekregen wat beloofd is.

4,5/5
04-11-2021

Alles prima geregeld.
Product op tijd geleverd en achteraf betalen?

4,5/5
04-11-2021

Correct en snel geleverd

5/5
03-11-2021

Prima product, snelle levering, goede verpakking

5/5
03-11-2021

Zeer tevreden. Correcte levering. Wordt op voorhand verwittigt als product niet geleverd wordt. Nalevering zonder kosten.

4,5/5
02-11-2021

Duidelijke site en snelle levering

5/5
02-11-2021

Zeer tevreden

3,5/5
02-11-2021

Foute afhandeling prima hersteld.

4/5
29-10-2021

Werkt snel dus goed

2/5
26-10-2021

Twee paar kousen op 14 oktober 2021 besteld. Maandag, 18/10 gebeld, moest inspreken, zou worden teruggebeld. Niet gebeurd.
Woensdag, 20 oktober opnieuw gebeld. Er zou iets foet zijn gegaan in het magazijn maar die avond zou ik een track/trace bericht ontvangen. Echter niets ontvangen. Vrijdag, 22 oktober opnieuw gebeld. Er werd mij toen medegedeeld dat de zending in het magazijn “was blijven hangen”. Die avond wel een track/trace ontvangen en op zaterdag 23/10 werden de kousen ontvangen.
Reden voor mij om niet opnieuw van Olfit gebruik te maken!

Reactie Olfit.nl op 26-10-2021:

Beste Theo,

Vervelend dat uw order intern vertraging heeft opgelopen, onze excuses hiervoor!
Het helpt dan ook niet mee dat communicatie moeizamer ging dan dat u van ons gewend bent, u mag zeker beter van ons verwachten! Ik zie dat de order door een systematische fout inderdaad niet verwerkt werd en dat we na het kenbaar maken van het uitblijven van de order, direct actie hebben opgenomen en de order verder verwerkt is die avond. Goed te lezen dat u de kousen reeds heeft ontvangen en ondanks de vertraging hopen we dat u veel plezier beleefd aan de kousen.
Groetjes Team Olfit

4/5
26-10-2021

Handige uitvinding

3/5
26-10-2021

Olfit heeft netjes bericht dat de steun door mij bestelde steunkousen nog niet geleverd kunnen worden. De levertijd loopt op.

4,5/5
25-10-2021

Goed

4,5/5
25-10-2021

Voordelig en snelle levering

3,5/5
25-10-2021

goed

5/5
24-10-2021

Goed product, snelle levering

5/5
22-10-2021

Goede service/levering/prijsstelling

4,5/5
20-10-2021

Altijd vlotte levering

4,5/5
20-10-2021

Olfit vind ik een goed en uitgebreide webshop. 5 sterren ,omdat ik de steunkousen wel zeer prettig in gebruik vind.

3/5
20-10-2021

Er vervelend iedere keer dat gezeur om een review Als iets niet goed is hoort u mij luid en duidelijk