0

Reviews

Alleen klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan op Olfit.nl krijgen een uitnodiging van Feedbackcompany om vrijblijvend hun ervaring of mening omtrent het product van aankoop te beoordelen en te delen delen. Lees meer over feedbackcompany via deze link: Feedback company

Feedback company waarborgt de authenticiteit van reviews door zich aan alle wetgeving te houden:

Policy review wetgeving - Nederlands (feedbackcompany.com)

  • Alleen klanten die daadwerkelijk een product hebben gekocht krijgen een uitnodiging per mail om Olfit en/of het product te beoordelen.
  • Positieve en negatieve reviews worden geplaatst
  • In sommige gevallen word een review niet direct geplaatst, dit is een beoordeling die een negatieve score heeft gekregen (score 3 of lager of een negatieve aanbeveling). Om te voorkomen dat onterechte negatieve reviews online komen, hanteren wij een on hold periode van 7 dagen. Zijn deze 7 dagen voorbij, dan komt de review gewoon – zoals elke review – bovenaan de reviewpagina van de klant te staan
  • Wij plaatsen geen betaalde reviews
 
 

 

 


8,9 / 10 4519 beoordelingen

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Klantvriendelijkheid:

5/5
01-03-2024

Snelle levering

5/5
29-02-2024

Heel makkelijk te bestellen. Eenvoudig. met goede uitleg.

5/5
23-02-2024

goede service, snelle verzending

5/5
19-02-2024

Snelle levering

5/5
19-02-2024

Prima

4/5
17-02-2024

Redelijk goed. Te lang telefonisch de wachtrij gestaan (25 min).
Zeer goed de afhandeling van mijn order.

5/5
13-02-2024

Makkelijk te over zien, en te bestellen

5/5
13-02-2024

Alles goed geregeld, van bestellen tot aanleveren.

5/5
11-02-2024

De gekozen compressiekousen waren niet leverbaar een medewerkster gaf drie alternatieven door

4/5
11-02-2024

Goed

5/5
10-02-2024

Prima bedrijf vlot en betrouwbaar.

5/5
10-02-2024

Mooie duidelijke tekst website

5/5
07-02-2024

Betrouwbaar

5/5
06-02-2024

Zeer snelle levering

5/5
03-02-2024

Zeer snelle levering en ruime keus

5/5
03-02-2024

Levering is snel en prijs lijkt de laagste

3,5/5
31-01-2024

Duidelijkheid omtrent het te leveren produkt

4,5/5
29-01-2024

vriendelijk

5/5
26-01-2024

N.v.t.

4/5
24-01-2024

Prima artikel maar wel behoorlijk prijzig. Snelle levering.

5/5
24-01-2024

Super blij dat ik hier voor niet naar de winkel moet. En de bezorging was top. Ik geef het door

5/5
22-01-2024

Prima service en goede voorlichting

3/5
22-01-2024

Lange leveringstijd (bestelling 3/1 - levering 15/1)
Geen informatie over status bestelling en leveringstermijn

5/5
22-01-2024

MEDISOCKS BESTELD: UITSTEKENDE SOKKEN

5/5
20-01-2024

Goede afhandeling en snelle levering.

5/5
19-01-2024

Snel en goed geregeld

5/5
19-01-2024

Nette en snelle levering

3/5
19-01-2024

Goede producten en snelle levering. Helaas levering in doos waar nog 20x de inhoud in kon. Weinig duurzaam dus!

4/5
17-01-2024

Snelle en correcte levering

1/5
16-01-2024

Niks ontvangen. Op navraag krijg ik mail dat ze ze niet op voorraad hadden en besteld zijn. Geen indicatie wanneer dan wel te verwachten. Beter ook melden op website dat je je belofte volgende dag in huis niet waar kan maken

4,5/5
08-01-2024

goed

4,5/5
08-01-2024

Duidelijk

5/5
08-01-2024

Prettig bedrijf

5/5
05-01-2024

Nooit problemen....wordt goed geluisterd naar problemen

5/5
29-12-2023

Prima

4,5/5
28-12-2023

Ruime keuze en snelle levering \.

5/5
26-12-2023

Olfit is een prima leverancier.

5/5
26-12-2023

Fijne site, prettige prijzen

5/5
25-12-2023

Deskundig Snelle levering

5/5
24-12-2023

Makkelijke website

4,5/5
23-12-2023

Goede informatie en prima service

2,5/5
19-12-2023

Ik vind het jammer dat de sokken afzakken

5/5
18-12-2023

Goed!! Snelle levering en goede communicatie met klant

4/5
14-12-2023

Prima

5/5
13-12-2023

Top, snel verstuurd , goed product

5/5
10-12-2023

Snel en goede service

3,5/5
09-12-2023

de snelle reactie op mijn vraag,was geweldig.
ik heb ook dit advies opgevolgd.

5/5
07-12-2023

Ook correcte en schappelijke behandeling bij foutieve bestelling.

5/5
06-12-2023

Goed verpakt. Helaas duurde de verzending wel iets langer vanwege de Sinterklaasdrukte. Dit is een minpunt van DHL en niet van deze webshop.

4/5
05-12-2023

GOEDE SERVICE

5/5
05-12-2023

Alles prima verlopen

2,5/5
04-12-2023

Verzendadres klopte niet. Moest naar afhaalpunt. Grote kartonnen doos, terwijl de kousen in de brievenbus passen.

Reactie Olfit.nl op 14-12-2023:

Beste Frans, we snappen het probleem! Alle producten worden in een doos afgemeten, soms passen ze echt net niet in een brievenbuspakket, of tenminste de minimale afmetingen die vervoerders aanhouden. Helaas wordt het dan gelijk een pakket, dit heeft ook niet onze voorkeur natuurlijk! Gelukkig zijn er steeds meer innovaties binnen de vervoerswereld waardoor alles duurzamer verstuurd wordt!
We hopen dat je wel veel plezier of comfort beleefd aan je bestelling :)
Team Olfit.

4/5
02-12-2023

Mijn dochter was blij met de webshop , vond het overzichtelijk.

5/5
28-11-2023

Duidelijke website, zeer snelle levering.

5/5
27-11-2023

Zeer tevreden

4,5/5
27-11-2023

Quick and reliable - I am a repeat customer

Reactie Olfit.nl op 14-12-2023:

Glad to have you as our customer John!

5/5
27-11-2023

Door de overzichtelijk site is het gemakkelijk het juiste product te vinden .

3/5
25-11-2023

Niet zorgvuldig.Er zat geen pakketbon op mijn naam .
Een bestelkosten knieband was door iemand anders in 2021 teruggestuurd met pakketbon, waar op de achterkant de reden van terugsturen stond vermeld , dus ook met naam en adres van betreffende persoon.

4,5/5
23-11-2023

Snelle levering, uitstekende communicatie en vlotte terugbetaling bij onleverbare producten

5/5
17-11-2023

Snelle levering

4/5
13-11-2023

prima EN SNEL

4/5
12-11-2023

Snelle services

5/5
07-11-2023

site werkte eerst niet goed op mijn mobiel via menu knop, kreeg steeds een error melding. Nu werkt het prima.
Na mijn melding van een breifoutje in 1 vd kousen, werd direct een ander paar toegestuurd, zonder enige moeite. Fijne service!

5/5
06-11-2023

Snelle levering. Produkt voldoet aan de omschrijving.

5/5
06-11-2023

Mooie webwinkel, levert snel en incl. verzendkosten

5/5
05-11-2023

Makkelijke website om te bestellen .
Olfit levert snel.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima.

4,5/5
03-11-2023

Prima
Heel helder

5/5
03-11-2023

snel geleverd

4/5
02-11-2023

Zeer prettig

5/5
02-11-2023

Bij jullie is de afhandeling echt goed . Maar de koerier neemt het niet zo nauw met de tijd .

4,5/5
02-11-2023

Snelle levering!

5/5
01-11-2023

geweldige ervaring vooral omdat je de creme met steunkousen kunt gebruiken

5/5
31-10-2023

Goede producten, snelle levering.

5/5
29-10-2023

Goede website, kortingen als vaste klant

4/5
29-10-2023

Bestellen, betalen en ontvangen verliepen prima. Goede, fijne informatieverstrekking.

5/5
29-10-2023

Goed bereikbaar

4/5
27-10-2023

Goede duidelijke website, snelle service

5/5
26-10-2023

Perfect. Snelle levering, goed product.

5/5
22-10-2023

Vlotte snelle levering

4/5
21-10-2023

Heel fijn zoals jullie het probleem hebben opgelos t

5/5
21-10-2023

Hele snelle levering

5/5
19-10-2023

Snelle levering

5/5
19-10-2023

Levert snel

5/5
17-10-2023

Snel geleverd zonder poes pas

4/5
16-10-2023

Prima Levering

4/5
15-10-2023

goed

5/5
14-10-2023

Goed

5/5
13-10-2023

Snelle levering.

2/5
13-10-2023

Prima

Reactie Olfit.nl op 13-10-2023:

Beste Caroline,

Vervelend dat je bestelling niet fijn is verlopen! We geven vooraf altijd aan per product als de levertijd langer is dan normaal. En de vraag naar review is geautomatiseerd. We letten er normaliter actief op als iets langer duurt! Jammer te lezen dat dat in jouw geval niet genoeg is gecommuniceerd, onze excuses hiervoor. Ik zie dat je aankoopbedrag reeds terug gestort is.

We hopen natuurlijk op een tweede kans om het tegendeel te bewijzen!
Groetjes Team Olfit

5/5
12-10-2023

Snel geleverd, helaas geretourneerd en weer snel geld terug. Keurig.

5/5
09-10-2023

Heel snel en keurig verpakt geleverd!!

5/5
08-10-2023

Prima service

5/5
06-10-2023

Snelle levering

3/5
06-10-2023

goed

5/5
05-10-2023

Een topbedrijf!! Denken mee, leveren snel, accuraat en een goede prijs

5/5
04-10-2023

Heel goed

5/5
03-10-2023

Super snel geleverd en correct

5/5
02-10-2023

Goede website

4/5
30-09-2023

bestelling netjes op tijd twee paar handschoenen besteld en drie
paar ontvangen maar de maat was kleiner geleverd dan besteld.

5/5
28-09-2023

Op tijd geleverd