0

Reviews


8,9 / 10 2700 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
17-01-2020

Gewoon goed

4,5/5
12-01-2020

Prima.

3,5/5
09-01-2020

Prima

4/5
09-01-2020

prima

5/5
07-01-2020

Goede, snelle service

4/5
06-01-2020

Prima service

5/5
04-01-2020

Ik heb sportcompressiekousen gekocht bij Olfit.

5/5
03-01-2020

Eenvoudige en overzichtelijke website.

5/5
03-01-2020

Goed

4,5/5
02-01-2020

Goed

4/5
31-12-2019

Goed

4,5/5
31-12-2019

Alles ging perfect

5/5
28-12-2019

mijn ervaringen zijn goed

4/5
28-12-2019

Goede service
Snelle levering
Goede prijzen

5/5
23-12-2019

alleen maar prima ervaringen

5/5
22-12-2019

1 x besteld ,prima

5/5
20-12-2019

Perfect

4/5
17-12-2019

Heel positief

1,5/5
17-12-2019

Goed

Reactie Olfit.nl op 06-01-2020:

Beste mevrouw van der Veen,

Op het moment dat men een artikel in het winkelmandje plaats, wordt altijd een levertijd getoond. Dit is meestal 'direct leverbaar' of, zoals in dit geval, 'Niet op voorraad, levertijd 2 tot 4 dagen'. Wellicht is dit over het hoofd gezien!
Je bestelling is enkele dagen na het plaatsen geleverd; hopelijk helemaal naar wens :)

Vriendelijke groeten,
Het team van Olfit

5/5
14-12-2019

Gewoon goed, snel en met zorg afgehandeld.

5/5
13-12-2019

Was eerste keer, was goed

5/5
12-12-2019

Goed

4,5/5
10-12-2019

goed

4,5/5
10-12-2019

Maat 50 comfortkousen snel geleverd

4,5/5
10-12-2019

Ik heb nu een aantal keren sportsokken en sleeves besteld en altijd een snelle levering en goede service gehad.

4,5/5
09-12-2019

Heel goed

4/5
09-12-2019

ze lossen de probleem
zo goed mogelijk op

5/5
09-12-2019

Duidelijke website en snelle levering

4/5
08-12-2019

Snelle service

4,5/5
08-12-2019

Voor de eerste maal perfect

5/5
08-12-2019

Snel en deskundig

5/5
08-12-2019

Eerste uitstekende kennismaking met dit bedrijf

5/5
07-12-2019

Heel goed

5/5
06-12-2019

Goede site met uitgebreide informatie, via de mail een vakkundige reactie, geen smaltake heel prettig

5/5
06-12-2019

1 x iets gekocht

5/5
05-12-2019

Zeer tevreden over dit bedrijf.

5/5
05-12-2019

Positief! Mijn bestelde artikelen waren niet op voorraad maar desondanks tóch binnen 4 dagen bezorgd! Tussentijds nog met klantenservice telefonisch contact gehad en vakkundig te woord gestaan.

4/5
05-12-2019

Vlotte en snelle levering en alles is volgens wens.
Hartelijk dank voor alles.
Groetjes van Fam Bieringa.

4/5
03-12-2019

Uitstekende eerste ervaring met dit bedrijf

4/5
02-12-2019

Mijn steunkousen heb ik al enkele jaren bij Olfit. Ik word fijn geholpen, snelle levering.

5/5
01-12-2019

Uitstekend

4,5/5
29-11-2019

prima

5/5
28-11-2019

snelle levering, tevreden over producten

5/5
28-11-2019

Goede kousen, heldere instructie voor het aantrekken

5/5
27-11-2019

1e keer, prima

1/5
24-11-2019

Goed

5/5
22-11-2019

Dat het snel geleverd wordt.

5/5
20-11-2019

erg goed

4,5/5
19-11-2019

positief

5/5
19-11-2019

Positief

5/5
19-11-2019

Makkelijk bestellen, snelle levering.

5/5
18-11-2019

ze komen aan de afspraak

3,5/5
18-11-2019

Een goede ervaring gehad.

4/5
17-11-2019

Prima

5/5
16-11-2019

GOED

4,5/5
14-11-2019

Prima

4,5/5
14-11-2019

zeer goed

5/5
13-11-2019

Levert snel

4/5
13-11-2019

Ervaring heb ik al jaren, en daarom blijf ik daar!

5/5
13-11-2019

een goed bedrijf ik heb geen klachten

4/5
10-11-2019

Prima

5/5
08-11-2019

* P E R F E C T *

3,5/5
07-11-2019

Goed

5/5
06-11-2019

Snel en accuraat.correct en vriendelijk

4,5/5
04-11-2019

Goed

3,5/5
03-11-2019

geen ervaring

5/5
03-11-2019

We zijn heel erg tevreden over het bedrijf!!

4/5
02-11-2019

bestelling goed afgehandeld met een snelle levering.

5/5
02-11-2019

Duidelijke e-mails

4,5/5
02-11-2019

vlotte levering

5/5
02-11-2019

Snelle leverantie

5/5
31-10-2019

Keurig bedrijf

4,5/5
31-10-2019

De bestelling naar tevredenheid afgehandeld en bezorgd .
producten waren van goede kwaliteit ( aantrekhulp ,,Slide ,, en aantrek handschoenen )
Al met Al een aanrader

4,5/5
30-10-2019

Snelle levering

5/5
30-10-2019

Super tevreden

5/5
29-10-2019

Duidelijke site, makkelijk betalen, snelle levering

5/5
28-10-2019

wij zijnnetjes geholpen

5/5
28-10-2019

Prima, goede service en snel

5/5
28-10-2019

Had mijn bestelling de volgende dag al binnen

4/5
27-10-2019

Goede ervaring

5/5
27-10-2019

Verder geen ervaring

5/5
25-10-2019

Prima kousen en snel geleverd

5/5
25-10-2019

Goede ervaring!

4,5/5
25-10-2019

duidelijke site

5/5
24-10-2019

Zeer positief! Product op website makkelijk te vinden en te bestellen

4/5
24-10-2019

snelle levering, prima kwaliteit

5/5
23-10-2019

Ik heb al bij verschillende bedrijven compressiekousen besteld. Deze zijn veruit de beste. Vooral ook omdat ze ook nog hoog ondersteunen.

5/5
22-10-2019

Snelle levering

1/5
22-10-2019

Eerste bestelling: maat 39-42 bleek te groot voor mijn maat 39. Dus retour en maat 38-39 besteld.
Toen begon het. Ik kreeg een vestelling van een ander. Dus retour. Enkele dagen later kreeg ik wat ik had besteld. Mooi. Artikel was goed, dus gehouden en betaald. Toen kwam er nog een pakket! Retour.
Nog 1. Ook retour. Nog 1. Ook retour. Om gek van te worden. Benieuwd wat er nog meer komt. Ik zal er ook nooit meer bestellen. Erg slordig.

Reactie Olfit.nl op 22-10-2019:

Beste Farida Kalloe,

Dat gebeurt niet vaak; dat je 3 keer een bestelling ontvangt. Wat vervelend! We zien in het bestelsysteem nergens terug dat het zo vaak is toegestuurd. We zullen gaan uitzoeken wat hier verkeerd heeft kunnen gaan. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Het Olfit team.

1/5
21-10-2019

Slecht nog steeds niks ontvangen 2oktober besteld en het is nu13 oktober

4,5/5
21-10-2019

goed

4,5/5
18-10-2019

Goede en snelle verzorging/levering.

5/5
18-10-2019

Een fijne site en vlotte afwerking

5/5
17-10-2019

`GOEDE SERVICE 10

5/5
17-10-2019

Prima snelle levering

4/5
15-10-2019

Duidelijke website, snelle service

5/5
15-10-2019

Snelle levering , goed geïnformeerd worden wanneer iets voorradig is en afgeleverd wordt.

4,5/5
15-10-2019

MEN LEVERDE MIJ SNEL!

5/5
14-10-2019

Snelle levering

5/5
14-10-2019

Uitstekend