0

Reviews


8,9 / 10 3369 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4/5
03-03-2021

Goede snelle service

5/5
03-03-2021

Snelle levering

5/5
03-03-2021

prettig

1/5
02-03-2021

Nog niet. Bestelling nog niet ontvangen

5/5
01-03-2021

Ben zeer tevteden over de snelle afhandeling van mijn bestelling

5/5
01-03-2021

snelle levering

4,5/5
28-02-2021

keurig netjes

4/5
28-02-2021

Alles correct verlopen

5/5
28-02-2021

Perfect

1/5
27-02-2021

Geen opmerkingen

Reactie Olfit.nl op 02-03-2021:

Beste Celine,

Wat vervelend te lezen dat je niet tevreden bent over de levering van onze producten.
Ik zie dat je bestelling niet volledig voorradig was en dit hebben we je direct per mail laten weten.

Binnen 3 werkdagen is je bestelling alsnog volledig verstuurd.
Door alle drukte bij PostNL en Bpost kan levering langer hebben geduurd dan normaal.

Dit vinden wij natuurlijk heel spijtig en is anders dan je van ons gewend bent. Maar helaas inherent aan de huidige situatie alom. :(

We hopen dat je alsnog veel plezier en comfort beleefd aan je bestelling!

Groetjes,

team van Olfit

1/5
27-02-2021

Waardeloos
Nog steeds geen product gehad.
Wel 2 x een verzoek voor beoordeling

Reactie Olfit.nl op 02-03-2021:

Beste Ton,

Bedankt voor uw reactie, fijn dat u de moeite heeft genomen om een evaluatie in te vullen over onze webshop. Natuurlijk lezen we graag positieve reacties van klanten, maar wanneer er iets niet goed gaat, dan kunnen we juist daarvan leren en onze service verbeteren.

We vinden het erg vervelend dat u langer op uw bestelling moet wachten, terwijl op onze website stond aangegeven dat het artikel op voorraad was en direct geleverd kon worden. Wij hebben dit probleem meteen aangekaart bij de leverancier van onze voorraadsysteem. Wij hebben u namelijk de informatie doorgezet die bij ons bekend was op dat moment. Ook wij wisten op dat moment dus niet beter helaas.

Vervolgens was er ook nog vertraging bij de levering vanuit de fabrikant! Dubbel pech dus. :(

We willen je verzekeren dat dit echt uitzondering op de regel is en hopen dan ook dat je in de toekomst weer met een gerust hart bij ons besteld.

Alsnog veel comfort en plezier van je bestelling gewenst.

Groetjes,

Team van Olfit

4/5
27-02-2021

Goed

5/5
27-02-2021

Uitstekend.

5/5
27-02-2021

Prima, snel

4/5
26-02-2021

Is goed

5/5
26-02-2021

goed

5/5
26-02-2021

Snel en goed verpakt geleverd

0,5/5
24-02-2021

het bedrijf kan goed zijn maar het voetje om de kousen aan te trekken is waardeloos het is niet te doen

Reactie Olfit.nl op 02-03-2021:

Beste mevrouw Corstjens,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de easyslide uit het combipakket.
Dit is een ontzettend gewaardeerd product uit onze collectie maar ieder mens is natuurlijk anders. Vandaar dat we ook zo'n uitgebreid assortiment hebben.

Neem gerust even contact op met onze klantenservice om te bespreken wat er precies niet bevalt en of we hier voor jou een beter passend alternatief voor kunnen aanbieden!

We staan voor je klaar. :)

Met vriendelijke groet,

Het team van Olfit

4,5/5
23-02-2021

Duidelijke website

4/5
23-02-2021

prima

4,5/5
23-02-2021

Goede ervaring

4,5/5
22-02-2021

Prima!!

4/5
22-02-2021

Heldere website met ruime sortering

3,5/5
22-02-2021

goed

5/5
21-02-2021

Goed geregeld

5/5
21-02-2021

Zeer klantvriendelijk.
We hadden easy slide besteld. Maar wilde dit graag omruilen voor duff Donner. En dat was geen probleem. Kregen ook snel het geld terug! Echt geweldig.

4,5/5
21-02-2021

Keurig en op tijd bezorgd

4/5
20-02-2021

Snelle levering

5/5
19-02-2021

Snel geleverd en goedkoop

5/5
19-02-2021

Goed service, uitgebreide product potfolio, al met al prima

0,5/5
18-02-2021

moet ik nog afwachten

4,5/5
18-02-2021

Altijd snelle levering, goede service

4,5/5
18-02-2021

werd met veel vriendelijk geholpen en met kennis.

4/5
18-02-2021

Goed

5/5
15-02-2021

Perfecte verkoop!

5/5
15-02-2021

Heel goed

5/5
15-02-2021

Goed

4/5
15-02-2021

Goed

5/5
15-02-2021

Is goed

3/5
14-02-2021

Prettig telefoongesprek.

5/5
14-02-2021

Perfecte service

5/5
14-02-2021

Chapeau

3,5/5
13-02-2021

Positieve ervaringen.

5/5
13-02-2021

Duidelijke website en vlotte nette afhandeling

4/5
12-02-2021

Goede website, snelle levering

4,5/5
11-02-2021

Goed

5/5
09-02-2021

is gewoon zeer goed

4,5/5
09-02-2021

Prima geen opmerkingen

5/5
09-02-2021

Je besteld en de volgende dag heb je het in de brievenbus. Dit is snelle service.

3/5
08-02-2021

naar omstandigheden goed

5/5
08-02-2021

Snelle levering

4/5
08-02-2021

Voor mij nieuw, maar met tevredenheid

4/5
08-02-2021

netjes en snel bezorgt

5/5
07-02-2021

Gemakkelijk online platform

5/5
07-02-2021

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn PRIMA.

5/5
07-02-2021

Goed

5/5
07-02-2021

Perfect

5/5
07-02-2021

Zeer goed.

5/5
06-02-2021

Super snel en keurig geleverd

4,5/5
06-02-2021

heel aardige telefoniste en helpt je met de kousen!!

5/5
06-02-2021

Goed

5/5
04-02-2021

Prima

4,5/5
03-02-2021

Groot assortiment aan hulp middelen.

5/5
01-02-2021

Prettig

5/5
01-02-2021

prima

4/5
30-01-2021

Ging goed

5/5
30-01-2021

Zeer tevreden

4,5/5
30-01-2021

Snelke levering. Duidelijke site.

4/5
30-01-2021

Goed

5/5
29-01-2021

Goede en snelle service

5/5
29-01-2021

Prima betrouwbaar bedrijf

2/5
29-01-2021

teleurstellend

Reactie Olfit.nl op 29-01-2021:

Bedankt voor uw reactie, fijn dat u de moeite heeft genomen om een evaluatie in te vullen over onze webshop.
Natuurlijk lezen we graag positieve reacties van klanten, maar wanneer er iets niet goed gaat, dan kunnen we juist daarvan leren en onze service verbeteren.
We vinden het erg vervelend dat w bestelling niet geleverd kon worden, terwijl op onze website stond aangegeven dat het artikel op voorraad was en direct geleverd kon worden. Wij hebben dit probleem meteen aangekaart bij de leverancier van onze voorraadsysteem. Wij hebben u namelijk de informatie doorgezet die bij ons bekend was op dat moment. Ook wij wisten op dat moment dus niet beter helaas.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

5/5
29-01-2021

Goed

4,5/5
28-01-2021

Goed

3,5/5
27-01-2021

Positief

5/5
26-01-2021

Vriendelijk en zeer klantvriendelijk

4/5
25-01-2021

Leverancier is erg afhankelijk van productie, jammer..

5/5
24-01-2021

Perfect

4,5/5
24-01-2021

Goed bedrijf werkt correct snel vriendelijk

5/5
23-01-2021

Snelle en keurige levering

5/5
23-01-2021

Goed

4/5
22-01-2021

leverd volgens afspraak

2,5/5
22-01-2021

retourzending vermist.

3,5/5
22-01-2021

Prima

4/5
22-01-2021

prima

4,5/5
22-01-2021

Super service

5/5
21-01-2021

had wat problemen met afzakken van kous, gevraagd om advies en dat kreeg ik meteen.

5/5
21-01-2021

Snel en efficiënt.

4,5/5
19-01-2021

Goed,en snel thuis

5/5
19-01-2021

Goed

3/5
18-01-2021

wij hebben via internet easy slyde ingevuld en kwam jullie bedrijf naar voren

4/5
18-01-2021

Goede ervaring, goede service

5/5
17-01-2021

Goede dienstverlening

5/5
16-01-2021

Goede ervaring

4/5
16-01-2021

na enige vertraging toch een heel goede ervaring met Olfit

1,5/5
15-01-2021

Helaas mijn bestelling nog niet ontvangen

Reactie Olfit.nl op 29-01-2021:

Beste Marieke,

Bedankt voor uw reactie.
We vinden het erg vervelend dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten.

Zeker omdat het product volgens onze website op voorraad zou zijn. We zullen dit dan ook doorgeven aan onze voorraadbeheer.

Door de enorme druk momenteel op de post door de maatregelen rondom het coronavirus en de grote hoeveelheid online bestellingen er helaas momenteel een behoorlijke vertraging. Ik begrijp dat dit voor u erg vervelend is, maar helaas ligt deze vertraging buiten onze macht. Hierdoor heeft de aanlevering van uw bestelde product ook langer geduurd dan normaal. Ik zie dat u inmiddels wel het product met de nodige vertraging heeft ontvangen en hoop dat deze dan ook verder naar tevredenheid is.

We hopen dat wij u in de toekomst weer als klant mogen verwelkomen.

3,5/5
13-01-2021

Ik heb goede ervaringen Olfit

5/5
13-01-2021

Goeie service en levering

5/5
12-01-2021

Hele snelle service, ondanks drukte bij postbezorging. En product voldoet geheel aan verwachting.

0,5/5
11-01-2021

Waardeloos produkt

Reactie Olfit.nl op 11-01-2021:

Bedankt voor uw reactie, fijn dat u de moeite heeft genomen om een evaluatie in te vullen over onze webshop. Natuurlijk lezen we graag positieve reacties van klanten, maar wanneer er iets niet goed gaat, dan kunnen we juist daarvan leren en onze service verbeteren. Ik zie geen eerder contact betreffende uw onvrede met de gedane bestelling?

We vinden het erg vervelend dat u niet tevreden bent over het bestelde product. We zouden graag met u in contact komen om uw klacht te behandelen en wellicht voor u op te lossen? U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Of stuur een email wanneer we u kunnen bellen.

We hopen van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Olfit