0
Gratis verzending
Gratis retour sturen
Deskundig advies

Reviews


8,9 / 10 2494 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4/5
22-07-2019

Goed

5/5
22-07-2019

Goed

4/5
20-07-2019

Makkelijk besteld, vlot geleverd

5/5
20-07-2019

prima service en snelle levering

4,5/5
20-07-2019

Besteld via internet voor mijn ouders en de volgende dag al bij ze thuis bezorgd

4,5/5
19-07-2019

Dit is het tweede jaar dat ik eendezelfde product bestel en snel geleverd wordt.

5/5
19-07-2019

Goed

5/5
17-07-2019

Goed snel en gemakkelijk

4,5/5
16-07-2019

Tot nu toe positief!

4/5
16-07-2019

snelle levering van product

5/5
15-07-2019

Vlot en duidelijk

4/5
15-07-2019

Prima en snel geleverde kousen.
sokken zijn wel echt zomer sokken

3/5
15-07-2019

Matig

4/5
15-07-2019

Vooral positief. Groot assortiment en ook prachtige stay up kousen, die gezien mogen worden!

4,5/5
15-07-2019

Goed

4,5/5
15-07-2019

Positief, menselijk en behulpzaam.

5/5
14-07-2019

Hulpmiddel

4,5/5
13-07-2019

Goed.

5/5
12-07-2019

Goede ervaring

5/5
12-07-2019

Had in het verleden ook besteld prima.

5/5
11-07-2019

Eerste ervaring.
Top, alles OK.

4/5
11-07-2019

Prima

4/5
11-07-2019

Een hele verlchting,geen getrek aan je voeten meer,

5/5
10-07-2019

x

5/5
10-07-2019

Levering van 3 paar Gilofa 2000 kousen, jaarlijks gaat perfect.
1 maal foute inhoud (te kleine maat) werd keurig afgehandeld.

4/5
09-07-2019

Geen

5/5
09-07-2019

Goede ervaring, nette en snelle levering, netjes kontakt bij vertraging in de bestelling

5/5
09-07-2019

Top

5/5
09-07-2019

Prima. Snelle levering.

5/5
08-07-2019

Zeer goed en correct met levering.

5/5
08-07-2019

Omdat ik er niet goed uit geraak online te bestellen word ik telefonisch steeds vriendelijk geholpen! Hiervoor mijn dank!

3/5
08-07-2019

?

4,5/5
08-07-2019

Goede ervaring met het bedrijf

5/5
08-07-2019

Gemakkelijke manier om aantrekhulp aan te schaffen.

5/5
08-07-2019

Snelle service prima kwaliteit!

4,5/5
07-07-2019

prima ervaring

4/5
06-07-2019

snel gergeld

5/5
06-07-2019

Ik vond het een fijne overzichtelijke site

4/5
06-07-2019

nee

4,5/5
05-07-2019

prima

4,5/5
05-07-2019

Uitstekend

4/5
05-07-2019

Goed

5/5
02-07-2019

Ik vinbd het een fijn bedrijf overzichtelijke site Na bestellen kan je gelijk betalen via Ideal en snelle bezorging

5/5
02-07-2019

Goede ervaring, snelle levering en duidelijke informatie

5/5
02-07-2019

Zeer tevreden

4,5/5
02-07-2019

Prima

5/5
02-07-2019

Olfit.nl is erg efficiënt. Meteen na mijn bestelling een bevestiging ontvangen met het bericht dat het artikel de volgende dag in mijn brievenbus zou liggen. Dit was idd het geval. Helemaal super.

3/5
01-07-2019

De bestelling is snel geleverd maar online bestellen van steunkousen is riskant omdat steunkousen goed moeten passen niet te strak of te slap. Daarom is hulp nodig bij het opmeten.

Reactie Olfit.nl op 01-07-2019:

Beste Marie,

Wij verkopen in onze webshop tot klasse 2 kousen en bij elk artikel hebben wij een 'bepaal je maat' button; hier vind je altijd een uitleg van dé juiste manier om de betreffende maat te bepalen!

Vanaf klasse 2 is het inderdaad beter om steunkousen aan te laten meten. Dat kan bij ons moederbedrijf Olmed. Bij Olmed kan je altijd terecht met een indicatie van de huisarts. En bij Olfit voor steunkousen ter preventie van klachten of bij lichte klachten.

Het Olfit team

4/5
01-07-2019

Prima

3/5
01-07-2019

Als goed ervaren

3/5
01-07-2019

Geen idee. Post no had na vier dagen (nu) nog niet bezorgd..

Reactie Olfit.nl op 01-07-2019:

Beste M. Mansveld,

Wat vervelend; ik zie dat PostNL je pakketje niet heeft kunnen afleveren :(
We gaan het nogmaals (kosteloos) toesturen en hopen dat je het snel in huis hebt!

4,5/5
01-07-2019

Zeer Goed

5/5
01-07-2019

Allereerst naar de winkel in Spijkenisse gegaan waar bleek dat men het gevraagde op dat moment, i.v.m. een verhuizing, geren idee had waar dit artikel gevonden kon worden, ik werd vriendelijk gevraagd dit via de website te doen (zo jaag je mensen dus naar het on-line bestellen :-( )

Moet wel zeggen dat bestellen via de website prima ging, levering was ook zeer snel zodat ik de volgende ochtend mijn gekochte steunkous al kon gaan gebruiken.

5/5
30-06-2019

Betrouwbaar bedrijf.Doet wat het beloofd.
Product keurig verpakt.wat

5/5
30-06-2019

Prima en snel

5/5
29-06-2019

Correcte snelle levering en to-the point mailing

4/5
28-06-2019

Prima!

5/5
28-06-2019

Prima

5/5
27-06-2019

Heel goed

5/5
26-06-2019

Prima, snel bezorgd.

4,5/5
26-06-2019

het was de eerste keer dat ik bij jullie heb gekocht

5/5
25-06-2019

gewoon goed. Alles wat je verwacht bij online shoppen is waar gemaakt.

4,5/5
25-06-2019

duidelijke website

4/5
25-06-2019

Goed

5/5
25-06-2019

Snelle levering

5/5
24-06-2019

goede duidelijke website ,snelle levering.

5/5
24-06-2019

Goede en duidelijke website en snelle levering

4/5
24-06-2019

Prima ervaring

4/5
24-06-2019

tot nu toe goed

5/5
23-06-2019

Prima

5/5
23-06-2019

Goede service, snelle levering

5/5
23-06-2019

snel en goed

4,5/5
23-06-2019

Goede service

5/5
23-06-2019

Uitstekend!

5/5
22-06-2019

Goed

5/5
22-06-2019

Eerste kennismaking, goed assortiment, A kwaliteit producten

4,5/5
22-06-2019

goede service, snelle verzending, je wordt prettig te woord gestaan.

5/5
22-06-2019

Heb ik niet

5/5
22-06-2019

Goed

4/5
22-06-2019

Prima

4/5
21-06-2019

Uitstekende snelle service.

5/5
20-06-2019

Goed

4,5/5
20-06-2019

Prima kousen!

5/5
19-06-2019

Het eerste paketje zoek geraakt bij post NL en daarna gratis een nwe gekregen bimnen 1 dag topservice

4/5
19-06-2019

deze is goed en duidelijk

5/5
19-06-2019

Goed

4,5/5
18-06-2019

goede service en snelle levering

5/5
18-06-2019

TOP

4,5/5
18-06-2019

Komen afspraken na en correcte levering.

5/5
18-06-2019

Telefonisch zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

3/5
17-06-2019

Mijn eerste bestelling geplaatst, dit was ook mijn eerste ervaring met dit bedrijf dus kan er weinig over zeggen.

5/5
17-06-2019

Snelle levering, duidelijke website.

5/5
16-06-2019

Voor een tweede keer: prima produkt, snel binnen en niet te duur. Grt R.

5/5
16-06-2019

Heb hem terug gestuurd. Doordat ik een erg lange liessteunkous heb rolt de DND op een gegeven moment niet meer verder en zit hij muur en muur vast.

5/5
15-06-2019

Bestelling wordt volgens afspraak op tijd geleverd. Duidelijke informatie over het verzendproces. Als er vertraging is, wordt je ook geïnformeerd. Prima

5/5
15-06-2019

Goed.Beoordeling eerder afgegeven

5/5
15-06-2019

Goede informatie gekregen waarom de zending vertraagd was en info toen de zending verzonden werd.

5/5
15-06-2019

goed de easy slide geleverd snel bezorgd door post nl

3,5/5
15-06-2019

Jammer dat de handschoenen waren uitverkocht , maar toch nog vrij vlug geleverd.

4,5/5
15-06-2019

prima