Reviews

Beoordelingen van Olfit vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 2358 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
20-05-2019 Het was keurig verzorgd met de verzending.
5/5
20-05-2019 Klantvriendelijk , snelle en correcte levering.
3.5/5
19-05-2019 goed
5/5
19-05-2019 Goed, duidelijke informatie, snelle verzending en nette producten.
5/5
19-05-2019 Positief
5/5
19-05-2019 Prima, snelle regeling.
5/5
17-05-2019 Bedrijf met kennis van zaken
4.5/5
16-05-2019 Uitgebreide keus. Maat hulp is prettig. Snelle levering.
4/5
15-05-2019 prima
5/5
14-05-2019 Zeer netjes alles keurig en vlot geleverd
5/5
14-05-2019 Via google gevonden. Bestelling volgende dag binnen! Super
1/5
13-05-2019 Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. De website is lastig, kon met moeite vinden wat ik zocht. En op een vragende mail is niet gereageerd.
5/5
12-05-2019 Snelle levering
1/5
11-05-2019 Makkelijke website, producten makkelijk te vinden, maar belooft snelle levering, voor 17 uur besteld op werkdag, dezelfde avond nog bezorgd. Daar klopt niets van, product kwam pas dag later.
5/5
11-05-2019 Top
5/5
11-05-2019 Snelle levering, betaling snel geregeld
5/5
11-05-2019 ik heb al een beoordeling gegeven bij een eerdere feedback
4/5
10-05-2019 Heb nog geen ervaring
4.5/5
09-05-2019 prima pakje was toch op tijd aangekomen
4.5/5
09-05-2019 geen
5/5
09-05-2019 Prima service
5/5
09-05-2019 Goed
0.5/5
09-05-2019 Niet zo best
5/5
08-05-2019 Alles prima verlopen
5/5
08-05-2019 Heb gebeld voor de bestelling Ze hebben me netjes te woord gestaan De volgende dag lag de bestelling in de brieven bus Alles netjes verlopen
5/5
08-05-2019 Mijn eerste aankoop is goed ontvangen. Wat ik besteld heb werkt perfect. De thuiszorg kan er goed mee werken.
5/5
08-05-2019 Zeer tevreden.
5/5
07-05-2019 Positief.
4/5
07-05-2019 Goed
3.5/5
06-05-2019 Goede srevice
4.5/5
06-05-2019 Snelle levering
5/5
05-05-2019 Zeer goed
5/5
05-05-2019 Bestelling aantrekhandschoenen
4/5
04-05-2019 Snel geleverd, nog niet gebruikt dus verder geen oordeel.
4/5
04-05-2019 goede snelle service en duidelijke instructies en video.
5/5
04-05-2019 Uitstekende service en levering
5/5
03-05-2019 goed
3.5/5
03-05-2019 Goed
3/5
02-05-2019 Beste heer/mevrouw, Best vreemd dat u al een review vraagt als we het produkt nog niet ontvangen hebben.Belsana panty 140 denier - Vrouw / Kristall / 3 (kledingmaat 42 - 44) (itemcode: 233341082901
4.5/5
02-05-2019 Goede afspraken goede leveri n g
5/5
02-05-2019 Gemakkelijke website. Keus is goed. Goede vlotte levering.
4/5
02-05-2019 Goederen werden netjes per post gebracht.
4/5
02-05-2019 Snelle service
5/5
02-05-2019 correcte levering.
1/5
01-05-2019 Mijn bestelling is goed uitgevoerd
3.5/5
01-05-2019 Het bedrijf is positief
5/5
01-05-2019 Prima, geen opmerkingen
1/5
30-04-2019 In eerste instantie goed, later toenemende bron van irritatie
5/5
30-04-2019 Fijn bedrijf, snelle levering, duidelijke site
4/5
29-04-2019 goed
5/5
29-04-2019 Prima bestelling gedaan van aantrekhandschoenen zeer snelle levering.
5/5
29-04-2019 Snelle service.
5/5
29-04-2019 snelle levering, gemakkelijk bestellen en gratis verzending
5/5
28-04-2019 Ik heb geen ervaring met dit bedrijf
4/5
28-04-2019 Goede ervaring. Doen wat ze beloven
5/5
28-04-2019 kwam tegen op website compressiekousen, zodoende.
4/5
28-04-2019 Snelle en vlotte levering
3.5/5
27-04-2019 goede service
5/5
27-04-2019 Prima service
5/5
25-04-2019 Perfect geregeld. Hartelijk dank voor de snelle bezorging.
4/5
25-04-2019 Fijne website waar ik al meerdere malen voor cliƫnten in de thuiszorg spullen besteld heb.
4/5
23-04-2019 Goed en snelle levering
4/5
22-04-2019 Goed
5/5
21-04-2019 Top
4.5/5
20-04-2019 Goede klantenservice!! Mijn zending was wel verzonden, maar niet aangekomen. Ik belde hierover en er werd gelijk niet moeilijk over gedaan: er werd een nieuw paar kousen opgestuurd. Erg goed en fijn om te merken dat er winkels zijn die nog durven uitgaan van de eerlijkheid van klanten.
5/5
20-04-2019 correcte en snelle afhandeling
4/5
20-04-2019 Goed
4.5/5
20-04-2019 Prima
2.5/5
20-04-2019 dame aan de telefoon vrij onbeschoft tegen mij bij mij ging zo'n juffrouw meteen uit dienst. er zat geen paal bij dat weet ik toch niet bij de cuff wat een benaming ik ben geen verpleegkundige
4/5
19-04-2019 Positief
5/5
18-04-2019 op en top prima
5/5
17-04-2019 Prima
5/5
16-04-2019 Prima, snelle levering, goede communicatie, track and trace code.
4.5/5
16-04-2019 Eenvoudige bestelling en snelle levering voor een goede prijs
4.5/5
16-04-2019 Uitstekende service!
5/5
15-04-2019 prima
5/5
15-04-2019 Snelle service. Goede kwaliteit
3/5
10-04-2019 Snelle verzending.
2/5
09-04-2019 Bestelling nog niet ontvangen
4/5
23-01-2019 Makkelijk te bestellen, goed geregeld
5/5
12-09-2018 Prima
5/5
15-07-2018 Telefonisch prima te woord gestaan en werd verwezen naar de website om aantrekhandschoenen te bestellen.
5/5
15-07-2018 Kende het bedrijf niet eerder, was nieuw voor mij en bestelde 1 paar kousen die me toch niet konden bekoren. Bestelling geretourneerd en binnen 1 week was de restitutie alweer bijgeschreven. In feite heeft bedrijf op alle punten zeer goed geschoord en wel 5 sterren waard
5/5
14-07-2018 Ik heb zeer professioneel advies gekregen over de aanschaf van zomerkousen. Ik vind het een prettig bedrijf en zal hier zeker vaker een aanschaf doen.
4/5
03-07-2018 goed
4.5/5
01-07-2018 keurig gehandeld en snelle levering
4.5/5
01-07-2018 geen ervaring, kousen besteld en die zijn tot nu toe erg goed.
5/5
30-06-2018 ok
4/5
30-06-2018 Prima easyslite snelle levering super luxe verpakt zuidzorg heeft het adres genoteerd en geven het door aan alle personen,die bij hen in de verzorging zitten
5/5
29-06-2018 hele goeie service, besteld en volgende dag ontvangen, goeie knie bandage product gehad...ben zeer tevreden !
5/5
28-06-2018 Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn order.
5/5
27-06-2018 Uitstekend
5/5
27-06-2018 Nog even een toevoeging op mijn vorige feedback. Mijn hulp en ikzelf konden er niet mee overweg. Na veel proberen lukte het ons niet. Daarom heb ik hem teruggestuurd eigenlijk zonder reden te vermelden. Maar dat hoefde niet stond er.
5/5
27-06-2018 Altijd uitstekend, bestel regelmatig steunkousen en wordt keurig op tijd bezorgd.
5/5
27-06-2018 Super goed, snel, betrouwbaar en goedkoop
4/5
27-06-2018 Ik vond het eigenaardig dat de naam ineens veranderd was zonder berichtgeving. Terwijl ik daar al jaren bestelde.
4.5/5
25-06-2018 Duidelijk en snelle levering.
2.5/5
18-06-2018 Goede producten. Alleen eerste verzending kreeg ik product + factuur bestemd voor een ander. Bij de tweede (correctie)verzending kreeg ik wederom niet het product wat ik besteld had, maar goed genoeg voor mij, dus maar zo gelaten
3/5
14-06-2018 Ik heb er voor het eerst besteld maar de maat viel tegen had 42-43moeten zijn
5/5
14-06-2018 Prima ! Goede vlotte service

Olfit respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.