0

Reviews


8,9 / 10 2610 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4,5/5
18-10-2019

Goede en snelle verzorging/levering.

5/5
18-10-2019

Een fijne site en vlotte afwerking

5/5
17-10-2019

`GOEDE SERVICE 10

5/5
17-10-2019

4/5
15-10-2019

Duidelijke website, snelle service

5/5
15-10-2019

4,5/5
15-10-2019

MEN LEVERDE MIJ SNEL!

5/5
14-10-2019

Snelle levering

5/5
14-10-2019

Uitstekend

5/5
14-10-2019

goed, vriendelijk te woord gestaan en goed uitleg gegeven.

5/5
14-10-2019

Product op tijd geleverd

5/5
13-10-2019

Geweldige service

4/5
12-10-2019

geen klachten

5/5
12-10-2019

PRIMA

4,5/5
12-10-2019

goed

5/5
12-10-2019

Positief

4,5/5
11-10-2019

Goede service ,snelle levering

5/5
11-10-2019

Duidelijke vlotte afhandeling van de bestelling, met goede informatie over de procedure als er iets niet op voorraad is.

5/5
09-10-2019

Goed

5/5
08-10-2019

HEEL GOED!

4,5/5
08-10-2019

Correct, snel, kortom goed

3,5/5
08-10-2019

Altijd goede service

5/5
07-10-2019

Goed

5/5
07-10-2019

Zeer goed

5/5
06-10-2019

grandioos

5/5
06-10-2019

Ik ben zeer tevredenover de afwerking , opzenden enz een tien.

5/5
04-10-2019

resultaten 100" procent
ben er erg blij mee

4/5
04-10-2019

Helaas kon dit bedrijf mijn gewenste steunkousen niet leveren. Wel correcte afhandeling en terugbetaling

4/5
03-10-2019

Zeer ruim assortiment

2,5/5
03-10-2019

Had aantrekzakken voor arm besteld via internet 21/9 en had ze vorige donderdag niet ontvangen en zelf opgehaald. Maar het bestelde ook niet meer ontvangen. Beetje jammer.

Reactie Olfit.nl op 03-10-2019:

Beste An,
Wat vervelend dat je pakketje niet is aangekomen. Ik zie dat het op 20 september is toegestuurd met PostNL. Een volgende keer mag je ons ook zeker bellen om te vragen waar je pakketje blijft; dan gaan we voor je op zoek!
Goed om te horen dat onze collega op de vestiging zonder twijfel direct de artikelen heeft meegegeven. Fijn!

Met vriendelijke groet,
Het Olfit team

5/5
03-10-2019

Bestelling werd meteen in behandeling genomen en werd de volgende dag bezorgd!

5/5
28-09-2019

Geweldig

3,5/5
28-09-2019

snel

4/5
28-09-2019

Heel goed

5/5
27-09-2019

Zeer snelle levering! Hetzelfde product net wat goedkoper dan elders. Scheelt toch weer!

5/5
26-09-2019

Prima producten en sevice. Mijn vader doet de steunkousen van mijn moeder aan en had daar hulpmiddelen bij nodig. Dit werkt prima en ontlast de rug van mijn vader.

5/5
26-09-2019

Snel ,vriendelijk,goede kwaliteit

4/5
26-09-2019

Voor het eerst wat besteld bij dit bedrijf. Website erg duidelijk en gebruikersvriendelijk. Goede afbeeldingen van de producten.

5/5
23-09-2019

Goed

5/5
23-09-2019

het is goed

5/5
21-09-2019

Prima!!!

4,5/5
21-09-2019

Het goed bij jullie

5/5
21-09-2019

Goed bedrijf

3/5
20-09-2019

positief

5/5
20-09-2019

Op internet via zoekmachine bij Olfit.nl terechtgekomen. Duidelijk en overzichtelijk aanbod en goede communicatie m.b.t. de levering. Snelle levering en netjes verpakt.

5/5
20-09-2019

Snelle levering. Heel fijn.
Zou ook fijn zijn om het op te kunnen halen bij een punt omdat je niet altijd thuis bent.
Je kunt het dan zelf ophalen bijv na je werk

4/5
20-09-2019

Goed

5/5
19-09-2019

Goede service en snelle levering.

4/5
17-09-2019

Alles prima verzorgd!!

4/5
16-09-2019

Goed

5/5
14-09-2019

Snelle service

5/5
12-09-2019

Goede producten, top service.

5/5
10-09-2019

Is goed

5/5
09-09-2019

Snelle levering, goede keus

5/5
09-09-2019

Overzichtelijke website en producten zijn simpel te bestellen

4,5/5
09-09-2019

Eerste keer iets besteld

4/5
09-09-2019

snelle levering en als het niet lukt word je goed op de hoogte gehouden.Bij iets wat niet geleverd is en je belt dan word het snel opgelost

5/5
08-09-2019

Goede ervaring met Olfit, snelle levering.

4/5
07-09-2019

Alles vlot geleverd.voor mensen van onze leeftijd mag de uitleg wel iets duidelijker (82) gelukkig heeft de schoondochter prima geholpen.

5/5
06-09-2019

mijn ervaring met dit voor mij nieuwe bedrijf is heel goed.

4,5/5
05-09-2019

We hebben een bestelling gedaan die vervolgens door Postnl niet is afgeleverd. Na contact heeft Olfit direct opnieuw eenzelfde bestelling opgestuurd. Dat is wel aangekomen, zodat de thuiszorg weer 'met gemak' de steunkousen bij onze moeder kan aantrekken.

5/5
04-09-2019

Top

5/5
01-09-2019

Goed!

4/5
01-09-2019

Goed.

5/5
01-09-2019

Snel en efficiënt geholpen .

5/5
01-09-2019

Prima, snelle levering

5/5
31-08-2019

Snelle levering. Juiste Produkt

4,5/5
29-08-2019

Heel erg tevreden en snelle levering

5/5
29-08-2019

Prettige site, snelle levering. Een echte aanrader.

4/5
28-08-2019

Prima

4/5
27-08-2019

snelle levering

3/5
26-08-2019

Ik heb het artikel digitaal besteld, betaald en verder is er geen contact geweest en in die zin kan ik niet oordelen over diverse onderstaande vragen

Reactie Olfit.nl op 26-08-2019:

Beste Henk,

Dank voor de feedback. We kunnen niet helemaal achterhalen of u inmiddels uw pakketje al wel heeft ontvangen. Het is op 14 augustus toegestuurd namelijk. We gaan ervan uit dat u het inmiddels al naar alle tevredenheid in uw bezit heeft.

Mochten we u toch nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij graag via de mail of telefonisch nog even van u!

Hartelijke groet,
Het team van Olfit

1/5
25-08-2019

Niet tevreden over mijn aankoop, maar Olfit kon niets voor mij betekenen.
Omdat ik de Stay Ups al had gedragen. Hoe moet je er anders achter komen?

Reactie Olfit.nl op 26-08-2019:

Beste Lidy Rompelberg,

Helaas kunnen we gedragen items niet terugnemen, ook uit hygiënisch oogpunt niet. Je mag bij ons wel een item passen en binnen 14 dagen omruilen of retourneren!

Met vriendelijke groet,
Het team van Olfit

5/5
23-08-2019

Levert altijd kwaliteit

4,5/5
23-08-2019

Met Olmed heb ik prima ervaringen dus met Olfit idem :)

5/5
23-08-2019

ervaring kan niet beter

5/5
22-08-2019

Goede service! Ik had mijn gekochte artikel teruggestuurd, kreeg snel bericht en ook snel bedrag weer teruggestort! Prima bedrijf 👍

5/5
20-08-2019

Vlotte levering

5/5
20-08-2019

Super snelle levering

4/5
20-08-2019

Snel geleverd

5/5
19-08-2019

Top geregeld

5/5
18-08-2019

Dit was onze eerste bestelling. Het is snel en accuraat uitgevoerd.

4/5
18-08-2019

Mooie en duidelijke site, goede producten en snel geleverd.
Ga binnenkort nog iets bestellen.

5/5
18-08-2019

een prettige service

5/5
17-08-2019

Goede en snelle levering

4/5
15-08-2019

prima

5/5
13-08-2019

Goed, bestelling lekker snel binnen.

4/5
11-08-2019

Super snelle levering

4,5/5
10-08-2019

Prima. Leveren snel.

5/5
10-08-2019

Snelle levering en zeer goede service

5/5
10-08-2019

uitstekend.

5/5
09-08-2019

Goede prijsverhouding

4,5/5
08-08-2019

heel goed

0,5/5
07-08-2019

Slecht. Sok was na 1 keer dragen kapot en wacht na drie weken nog steeds op een fatsoenlijke afhandeling

Reactie Olfit.nl op 07-08-2019:

Beste Judith Hangx,

Vervelend dat de sok na één keer dragen kapot is gegaan. Dat zou niet mogen gebeuren natuurlijk! We zien dat hetzelfde is gebeurd bij je vorige bestelling, 2 dagen eerder... Graag sturen we je via de mail wat tips toe voor het aan- en uittrekken van de kousen en verzorging van de voeten. Dan moet het een volgende keer vast goed gaan! Ik zie dat je gisteren contact met ons hebt opgenomen betreffende jouw laatste bestelling. Zoals aangegeven; de kousen kunnen retour gestuurd worden en dan ontvang je uiteraard een nieuw paar!

Met vriendelijke groet,
Het team van Olfit

5/5
06-08-2019

goed

5/5
06-08-2019

Snelle levering en eenvoudig besteltraject.

5/5
05-08-2019

gewoon top!

5/5
04-08-2019

super service

5/5
04-08-2019

Goed

4/5
04-08-2019

Prima