0

Reviews


8,9 / 10 2954 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
09-07-2020

Prettige ervaring opgedaan door het snel bestellen van de aantrek hulp voor steunkousen

4/5
09-07-2020

Eerste keer een bestelling gedaan

4,5/5
09-07-2020

Duidelijke site,met uitleg over product

5/5
09-07-2020

Duidelijke website en een snelle levering

4,5/5
07-07-2020

Zeer goede webwinkel

5/5
06-07-2020

Super goed en snel

1/5
06-07-2020

Ik heb een product besteld, maar dat voldeed niet aan de verwachting, er was een misleidende video bijgevoegd op de site.
Ik heb een bericht gestuurd na sluitingstijd waar ik geen reactie op kreeg.
Op zaterdagochtend de chatknop aangeklikt en een vraag gesteld.
Kreeg de melding dat ik nummer 1 in de wachtrij was, dus wachten.
Na een half uur nog steeds nummer 1, vreemd.
Toen nog maar eens een mailtje gestuurd met de opmerking dat ik het product heb geretourneerd.
Daarop kreeg ik wel een vriendelijk antwoord : de chat werkte niet op zaterdag maar je kon wel een bericht achterlaten.
Dat staat echter nergens.
Ik zou bericht krijgen wanneer de zending bij u binnen was, heb inmiddels de creditnota ontvangen en geld terug.

Reactie Olfit.nl op 06-07-2020:

Beste GH Kamp,

Ik zie dat u een combipakket basis open teen heeft besteld. Dit is een easy slide & een paar aantrekhandschoenen. Wij hebben hier geen instructievideo bij staan. Bij sommige aantrekhulpen hebben wij een instructievideo toegevoegd. Dit zijn informatieve video's vanuit de leverancier van betreffend product. Enkel bedoelt om te instrueren hoe de producten het beste gebruikt kunnen worden.
Aangezien we geen instructievideo bij de Easy slide of betreffend combipakket hebben staan, denken we dat u eerst een andere video heeft bekeken en vervolgens dit pakket heeft aangeschaft.
We kunnen ons voorstellen dat u dan niet heeft besteld wat u wellicht in gedachte had.
Kan gebeuren! We zien dat de bestelling inderdaad retour is verwerkt en hopen dat een volgende bestelling naar wens is!

Het Olfit team.

5/5
05-07-2020

VRIENDELIJK EN BETROUWBAAR

5/5
05-07-2020

Positief

4,5/5
05-07-2020

Heel klant vriendelijk

5/5
05-07-2020

Uitstekend

3,5/5
04-07-2020

Heb ik nog niet in voldoende mate.
Dit is de eerste keer dat ik hier wat heb besteld.

4,5/5
04-07-2020

Dit is slechts mijn eerste aankoop, maar het product bevalt me wel.

3,5/5
04-07-2020

goed

5/5
02-07-2020

Mijn bestelling is prima uitgevoerd.

5/5
02-07-2020

Zeer positief.

3,5/5
02-07-2020

matig tot goed

5/5
01-07-2020

Prima bedrijf

5/5
30-06-2020

Snel, adequaat

4,5/5
30-06-2020

Snelle levering tegen schappelijke prijs

5/5
30-06-2020

Steunkousen besteld

5/5
29-06-2020

Prima !

5/5
29-06-2020

Prima service

5/5
29-06-2020

prima

3,5/5
29-06-2020

snel en correct

4/5
29-06-2020

Prima

4/5
28-06-2020

Ondanks een aantal "kleine verbeterpunten" ben ik zeer positief over Olfit.

5/5
28-06-2020

Snelle verzending kwaliteit zoals beschreven prima prijs

5/5
28-06-2020

Prima

4/5
28-06-2020

Prima snelle en nette aflevering

5/5
27-06-2020

Goede ervaring

4/5
27-06-2020

Goed

4,5/5
27-06-2020

Snelle levering!

4/5
27-06-2020

betrouwbaar en snel

5/5
26-06-2020

Uitstekend.

5/5
25-06-2020

Ik zocht om een aantrekhulp en kwam zo op uw website.Gemakkelijk uit te zoeken en een bestelling te plaatsen

5/5
25-06-2020

Snel en goed

5/5
25-06-2020

Prima, vlot geleverd

5/5
24-06-2020

Kan snel producten leveren.

4,5/5
23-06-2020

goede levering

3,5/5
23-06-2020

Prima product afhandeling alles werd correct en op tijd geleverd.

4/5
22-06-2020

Goed

5/5
22-06-2020

Prima

4,5/5
22-06-2020

goed

5/5
22-06-2020

Top

4/5
22-06-2020

Was goed

5/5
21-06-2020

Goed verzorgd

5/5
20-06-2020

goede service

4,5/5
20-06-2020

Goed

4,5/5
20-06-2020

Goed

5/5
20-06-2020

Doen wat ze beloven

5/5
20-06-2020

eerste keer maar ik ben heel erg tevreden

5/5
19-06-2020

Prima en vlotte afhandelingen.

4/5
19-06-2020

Prima

5/5
17-06-2020

mijn ervaring is dat ik jullie voor het eerst tegen kwam op internet

5/5
17-06-2020

Klant vriendelijk

5/5
17-06-2020

Goede communicatie en snelle afhandeling

4/5
16-06-2020

Snelle afhandeling en reactie.

5/5
16-06-2020

Positief. Snelle levering.

4/5
16-06-2020

Goed

4,5/5
16-06-2020

Goede informatie, ruime keuze

4/5
15-06-2020

ik heb er goede ervaring mee.

5/5
14-06-2020

Goed

4,5/5
14-06-2020

Zeer goed!

4/5
13-06-2020

Mooi snel geleverd

5/5
13-06-2020

Snelle en goede service

5/5
13-06-2020

Goede ervaring, snelle levering

5/5
12-06-2020

Duidelijke website en super snelle levering!

5/5
12-06-2020

Bestelling/facfactuur/levering, alle onderdelen perfect.

5/5
12-06-2020

soepele behandeling

4/5
12-06-2020

Makkelijk te bestellen

3/5
11-06-2020

Ik word helemaal gek van een bedrijf dat bij elke bestelling een serviceenquete stuurt. Het is dat de producten op tijd en heelhuids aankomen, anders zou ik geen gebruik maken van uw diensten!

Reactie Olfit.nl op 11-06-2020:

Bedankt voor je review!
Sommige mensen zitten daar inderdaad niet op te wachten. Gelukkig is het niet verplicht om de enquête in te vullen :)

Het Olfit team

3,5/5
11-06-2020

Bestelling via internet gaat erg eenvoudig

Reactie Olfit.nl op 11-06-2020:

Bedankt voor je review!
Helaas is het momenteel erg druk bij PostNL i.v.m. Covid-19. Het kan dus zijn dat je bestelling een dagje later komt dat je normaliter zou verwachten. Onze ervaring is dat PostNL nog steeds veelal de volgende dag levert!

Het Olfit team

5/5
11-06-2020

goed

5/5
11-06-2020

Voor het eerst besteld bij Olfit. Heel tevreden.

5/5
09-06-2020

Prima bedrijf

5/5
08-06-2020

Goed en snel werkend

5/5
08-06-2020

Goed!

5/5
07-06-2020

Uitstekend

4,5/5
07-06-2020

mijn ervaring met het bedrijf is prima ik heb de bestelling gedaan en het is heel snel geleverd de volgende dag al had ik het in huis.

5/5
07-06-2020

Heel goed, snelle levering

4/5
07-06-2020

Heel tevreden

4/5
06-06-2020

Levering correct en snel

4,5/5
06-06-2020

Goed verzorgd

5/5
06-06-2020

Voor het eerst bij Olfit besteld. Goede communicatie over de levering van producten

4/5
06-06-2020

Tevreden

5/5
04-06-2020

prima

3,5/5
04-06-2020

Nam zelf kontakt op

5/5
04-06-2020

UItstekend

4,5/5
03-06-2020

Goede ervaringen

5/5
03-06-2020

bestel hier met veel plezier

5/5
02-06-2020

Heel fijn en snel

4,5/5
02-06-2020

Zeer snel en heel mooie prijs

5/5
01-06-2020

goed

5/5
31-05-2020

Erg tevreden

5/5
31-05-2020

Makkelijk te bereiken, goede website, uitgebreide keus. Makkelijk betalen en snelle levering!

4,5/5
30-05-2020

Nooit geen problemen

4,5/5
27-05-2020

Bestelling volgens afspraak geleverd.

5/5
25-05-2020

Telefonisch contact prettig en duidelijk

4,5/5
25-05-2020

Correcte afhandeling