0

Reviews


8,9 / 10 3731 beoordelingen

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Klantvriendelijkheid:

4,5/5
25-10-2021

Goed

4,5/5
25-10-2021

Voordelig en snelle levering

3,5/5
25-10-2021

goed

5/5
24-10-2021

Goed product, snelle levering

5/5
22-10-2021

Goede service/levering/prijsstelling

4,5/5
20-10-2021

Altijd vlotte levering

4,5/5
20-10-2021

Olfit vind ik een goed en uitgebreide webshop. 5 sterren ,omdat ik de steunkousen wel zeer prettig in gebruik vind.

3/5
20-10-2021

Er vervelend iedere keer dat gezeur om een review Als iets niet goed is hoort u mij luid en duidelijk

3/5
20-10-2021

Voor de eerste keer contact gehad i.v.m. aanschaf Steve kousenhulp. Telefonisch besteld, prima bezorging alleen geen noodzakelijke en onmisbare handschoenen. Waarom niet gezegd bij de bestelling dat ik ook handschoen nodig heb om steunkous over Steve hulpmiddel te plaatsen. Als iemand zonder ervaring een Steve besteld moet je dit er altijd bij verkopen.

4,5/5
20-10-2021

Netjes ontvangen. Geen overbodige verpakking

4,5/5
19-10-2021

Snel en netjes

4,5/5
19-10-2021

Prima

4,5/5
18-10-2021

kan me niet meer herinneren.

5/5
18-10-2021

Binnen een dat levering

5/5
18-10-2021

Kan makkelijk en snel alles vinden en bestellen.

4/5
18-10-2021

Goed, jammer een verkeerd product gestuurd ,maar na een telefoontje direct opgelost.

2/5
17-10-2021

Product is goed maar bizarre verspillende verpakking

5/5
15-10-2021

Nadat het eerst misging met de iDeal betaling (storing in bank app), via de chat die bestelling geannuleerd en direct nieuwe bestelling geplaatst. Vrijdag rond de middag besteld, zaterdagmorgen de DHL bezorger aan de deur. Zo snel kan je nog niet eens brood halen. En met het aanmaken van een account krijg je korting en gratis verzending.
Ik ben tevreden over deze eerste bestelling en ervaring.

4/5
14-10-2021

Snelle betrouwbare leverancier

4,5/5
13-10-2021

Heel goed

5/5
12-10-2021

Top

5/5
10-10-2021

Goed

5/5
10-10-2021

Correcte informatie en verzending van de bestelling.

4/5
08-10-2021

Alles meteen in de webshop kunnen vinden. Goed overzicht.

4/5
07-10-2021

Snel in huis

5/5
05-10-2021

Nette levering, doen wat ze beloven.

5/5
04-10-2021

Zeer attente klachtenservice

4,5/5
03-10-2021

Prima

5/5
03-10-2021

X

3,5/5
28-09-2021

Goede snelle levering

4/5
27-09-2021

Snelle levering

5/5
27-09-2021

netjes en overzichtelijk

5/5
27-09-2021

altijd snelle levering

5/5
24-09-2021

Very good contact

4,5/5
24-09-2021

Prima

5/5
23-09-2021

Prima service. Snelle levering.

5/5
23-09-2021

Binnen 24 uur product in huis

5/5
23-09-2021

Heb de kleur zand besteld, vorige leveringen waren altijd goed, nu dune gekregen, vreselijke kleur. Heb jullie gebeld, zou terug gebeld worden. Nee dus!!!!!!!!!! Bah

1/5
23-09-2021

Te lange levertijd

1/5
23-09-2021

Slechte amateuristisch afwikkeling van fouten door Olfit

5/5
18-09-2021

Super snelle levering

5/5
18-09-2021

snelle levering goed verpakt

5/5
18-09-2021

De bestelling ging goed en ook goede service.

4/5
16-09-2021

Overzichtelijke website

5/5
15-09-2021

Product netjes afgeleverd

5/5
14-09-2021

snel werk geleverd.

4,5/5
13-09-2021

Goed

5/5
13-09-2021

Snel geleverd

0,5/5
13-09-2021

Hier ruim van te voren zolen besteld om mee te nemen op vakantie. Allereerst werd de levering vertraagd waardoor het te laat was voor mijn vakantie. Vervolgens bleek het artikel helemaal niet meer via Olfit te leveren. Beetje jammer...

5/5
12-09-2021

Prima

5/5
12-09-2021

Snelle service

4,5/5
09-09-2021

Het ziet er overzichtelijk uit. En het makkelijk uitzoeken.

5/5
06-09-2021

Ervaring was Primahad al eerder

5/5
06-09-2021

Heb nu de goede gekregen en passen heel goed.

5/5
05-09-2021

Duidelijk enoverzichtelijk

5/5
05-09-2021

correcte en heel snelle levering

5/5
05-09-2021

Goede service, goede leverancier

5/5
04-09-2021

Snelle service. Goede producten

4/5
04-09-2021

Ging prima

4/5
02-09-2021

Ruime keuze, waar je pas moet gaan bestellen als je je in de Olmed winkel hebt laten adviseren over je maat enz.

4/5
02-09-2021

Goede service, per abuis verkeerde huisnummer opgegeven waardoor product retour is gegaan, nieuwe bestelling gedaan, product kwam gelijk de volgende dag. Restitutie van het eerst betaalde bedrag laat alleen lang op zich wachten.

3,5/5
02-09-2021

goed en snel geleverd

5/5
31-08-2021

Prima

4/5
31-08-2021

Snelle levering

4,5/5
30-08-2021

Prima

5/5
30-08-2021

Fijne steunkousen. Ook voor op reis!

Reactie Olfit.nl op 30-08-2021:

Beste Anne,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de kousen!

Nog vele fijne reizen gewenst. :)

Groetjes team Olfit

5/5
29-08-2021

Duidelijk

4/5
28-08-2021

Prima

4,5/5
26-08-2021

Goede beantwoording van vragen, snelle correcte levering

4/5
26-08-2021

prima

4/5
26-08-2021

Artikelen goed terug te vinden.
Wel navraag moeten doen omdat er geen beweging zat in orderstatus.Dit is verder wel goed opgepakt en opgelost.

5/5
26-08-2021

Olfit doet wat ze beloven.

5/5
26-08-2021

Prima service

5/5
25-08-2021

Je wordt op voorhand zeer duidelijk gebriefd hoe u bestelling zal verlopen.
Ik voel me bij olfit een klant en geen nummer.
Correcte afhandeling van m'n bestelling en zeer lage prijzen.
Ik ben uiterst tevreden over deze firma en heb dit adres al meermaals met een gerust hart aan onze thuisverpleging doorgegeven.
Zij hebben daar door mij ook al besteld en zijn net zoals ik ontzettend tevreden.
Dank je wel Olfit.?

5/5
25-08-2021

correcte afhandeling

5/5
24-08-2021

Keurig en netjes geholpen

4/5
20-08-2021

De verkoper was vriendelijk en hij heeft me prima geadviseerd.

5/5
19-08-2021

Vandaag besteld en morgen al in huis. Snelle levering.

5/5
18-08-2021

Prima

4,5/5
15-08-2021

Snelle reactie en afhandeling

5/5
15-08-2021

Makkelijk te vinden artikelen

1/5
15-08-2021

Ik heb dames tubes gekregen ipv. heren!

Reactie Olfit.nl op 30-08-2021:

Beste Gerard,

Ik zie inderdaad dat de verkeerde sleeves zijn geleverd!
Vervelend natuurlijk als iets mis gaat, onze excuses hiervoor.
Ik zie dat we z.s.m. de juiste (heren) variant hebben nagestuurd.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe de sleeves je bevallen? Wellicht wil je je review invullen naar je ervaring met het product? Dit kan andere klanten helpen met het maken van hun keuze.

In ieder geval veel plezier en sportsucces gewenst van je bestelling!

Team Olfit

4/5
14-08-2021

Snelle levering

4,5/5
14-08-2021

Snelle levering

0,5/5
14-08-2021

product valt zwaar tegen

Reactie Olfit.nl op 30-08-2021:

Beste J Vaassen,

Dank voor het gehoor geven aan ons feedbackverzoek.
Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent met het uittrekhulpmiddel.
Wellicht dat een ander systeem beter bevalt?

Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de beste en meest passende keuze in hulpmiddelen. Neem gerust contact met ons op.

Groetjes,

Team Olfit

5/5
13-08-2021

Prima

5/5
12-08-2021

Alles prima en snel!

5/5
11-08-2021

Perfect, alles klopt zoals op de site beschreven is.

5/5
10-08-2021

Prima, nooit problemen mee gehad en ik bestel al jaren mijn kousen hier.

Reactie Olfit.nl op 10-08-2021:

Wat een leuke reactie Corine.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, we zijn ook erg blij met jou als klant al die jaren!

5/5
10-08-2021

telefonisch goed bijgestaan

5/5
09-08-2021

Zeer tevreden

4,5/5
09-08-2021

Prima website duidelijk en makkelijk

5/5
08-08-2021

Heel snelle levering, goeie communicatie

0,5/5
08-08-2021

Kousen horen in een winkel met voorlichting

Reactie Olfit.nl op 30-08-2021:

Beste Frans,

Doordat wij een webwinkel zijn verkopen wij onze producten inderdaad alleen online.
We proberen hier natuurlijk alle noodzakelijke voorlichting te vermelden, en hebben wij een klantenservice bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur voor eventuele resterende vragen.

Het staat je natuurlijk vrij om wel of niet online te bestellen.

Mocht je alsnog behoefte hebben aan meer uitleg betreffende je aankoop neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

team Olfit

4,5/5
07-08-2021

Goed naar tevredenheid

4,5/5
07-08-2021

Prima

5/5
05-08-2021

Vlug thuis zonder verzendkosten

5/5
03-08-2021

alles is prima verlopen

4/5
03-08-2021

Duidelijk en eenvoudig te zoeken en te bestellen. Doorgaans snelle levering

5/5
02-08-2021

Heel tevreden had de spullen de volgende dag in huis. Zelfs op een eiland.