0

Reviews


8,9 / 10 3628 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Eindoordeel:

Zou u dit bedrijf aanbevelen?:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Klantvriendelijkheid:

5/5
01-08-2021

ik bestel al jaren bij olfit en mijn ervaring met Olfit is goed

5/5
01-08-2021

Prima en keurig verzorgd

4,5/5
31-07-2021

Snelle levering

5/5
31-07-2021

Super

4,5/5
30-07-2021

prettige communicatie

5/5
30-07-2021

Snel en efficient.

5/5
30-07-2021

Goede ervaringen met Olfit wat betreft produkt, kwaliteit en snelle levering.

5/5
28-07-2021

Keurig op tijd geleverd

5/5
26-07-2021

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

5/5
24-07-2021

alles prima geregeld

5/5
23-07-2021

Zeer tevreden

3,5/5
23-07-2021

Dat was goed niks op aan te merken snel geleverd

4/5
22-07-2021

goed

4,5/5
22-07-2021

Snelle levering, je betaald géén verzendkosten

3,5/5
20-07-2021

Prima . niet de eerste bestelling .

5/5
20-07-2021

Duidelijke website, vlotte levering, producten van zéér goede kwaliteit.

5/5
20-07-2021

Snelle levering

4,5/5
19-07-2021

Prima

4/5
19-07-2021

prima service

4,5/5
18-07-2021

Totaal niets op aan te merken

5/5
18-07-2021

Goed.

5/5
17-07-2021

als je weet waar hij zit is het een fluitje maar om daar tekomen had ik toch wel even hulp nodig maar het is gelukt

5/5
17-07-2021

Geweldig

4/5
17-07-2021

Alles is makkelijk te vinden en te bestellen.

4/5
17-07-2021

snel en gemakkelijk

5/5
16-07-2021

correcte en snelle levering

5/5
15-07-2021

Prima overzichtelijke site en in vergelijking met andere leveranciers goedkoper

5/5
15-07-2021

goed

4/5
13-07-2021

Duidelijke omschrijving

5/5
13-07-2021

perfect

4,5/5
13-07-2021

Snelheid van levering

5/5
12-07-2021

Goede ervaring, duidelijke website.

4/5
09-07-2021

goede ontvangst van product

5/5
08-07-2021

Perfect, snelle en goede afwikkeling bestelling.

5/5
08-07-2021

Snelle levering

1/5
08-07-2021

Oplichters

5/5
07-07-2021

zeer goed

4/5
07-07-2021

Zit perfect....in het begin iets strak..

3,5/5
06-07-2021

Goed

4,5/5
06-07-2021

vlotte afhandeling en levering

4,5/5
05-07-2021

Snelle service van zowel de kousen als hulpmiddelen

5/5
05-07-2021

Super tevreden

5/5
05-07-2021

Prima webshop

4/5
05-07-2021

Ervaring goed,op de boven boorden na die worden slapper

4,5/5
04-07-2021

snelle levering, duidelijke site

5/5
04-07-2021

Goed

5/5
04-07-2021

We hebben we weer een bestelling gedaan bij olfit.
Ook deze keer was het weer TOP.

4,5/5
04-07-2021

Goed functionerende webshop

5/5
04-07-2021

Snelle levering, goed verpakt.

0,5/5
04-07-2021

Waardeloos bedrijf
nooit iets ontvangen en geen antwoord op mails
ook geld terug kennen ze niet
zal nooit meer bij deze oplichters bestellen
nu mijn centen nog terug zien te krijgen, zal wel weer lastig worden.

4/5
04-07-2021

Prima, maar de vraag over klantvriendelijkheid met een webshopbestelling snap ik niet

3/5
04-07-2021

Onderstaand probleem is uiteindelijk wel opgelost gelukkig!

Probeer al bijna 1,5 week contact met het bedrijf en duidelijkheid over mijn bestelling te krijgen. Op 17 juni een bestelling geplaatst en deze schijnt zoek te zijn geraakt. Er is vanuit Olfit geen enkele vorm van communicatie en terugkoppeling hierover. Ik weet ook niet hoe ze dit gaan oplossen of hoe het staat met mijn (betaalde) bestelling. Op tijden dat ze aangeven bereikbaar te zijn is er niemand aanwezig.

5/5
03-07-2021

Snelle en correcte levering top.

4/5
03-07-2021

Overzichtelijk.. snelle levering

1/5
03-07-2021

Ik heb een item besteld dat blijkbaar niet in voorraad was, dit wist ik echter niet bij bestelling. Dit product zou na enkele werkdagen weer voorradig zijn maar na 10 werkdagen heb ik nog steeds niets gehoord…

4/5
02-07-2021

goede service

5/5
01-07-2021

Prima service.

5/5
01-07-2021

goede webshop

4,5/5
01-07-2021

Een prettige en overzichtelijke site.

4,5/5
30-06-2021

goed en snel

5/5
29-06-2021

goed en snel geleverd

5/5
29-06-2021

Snelle levering

4/5
29-06-2021

goed produkt, volgens bestelling geleverd

4/5
28-06-2021

Duidelijke webshop

4,5/5
28-06-2021

perfect

4,5/5
26-06-2021

Ruime keus, voor afhandeling.

5/5
26-06-2021

snelle, correcte levering zonder verzendkosten

5/5
26-06-2021

Snelle levering

5/5
24-06-2021

Uitstekende webshop word netjes geleverd

4,5/5
22-06-2021

makkelijk

4/5
22-06-2021

En goede keus en snel ontvangen.

4/5
21-06-2021

snelle levering van het door mij bestelde product, waarover ok door het korte gebruik, nog geen oordeel heb. Lijkt goed te zijn

5/5
21-06-2021

Super bedrijf

5/5
21-06-2021

zeer goed

5/5
19-06-2021

supersnelle levering!

4,5/5
19-06-2021

Goede service.

5/5
02-06-2021

Ze zitten superfijn

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Wat goed om te lezen Daantje!
Veel plezier gewenst van je kousen en een sportieve zomer gewenst ;)

3,5/5
02-06-2021

Goede service

3/5
02-06-2021

Alle filmpjes gezien en daarmee zijn we niet duidelijk geworden wat mijn man en ik beide in de zorg hebben gezeten en niet duidelijk was hoe het moest.

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Beste Mientje,

Wat vervelend dat het gebruik van de Doff N Donner zo tegenviel/valt. Het is (zoals met alle aantrekhulpen) vaak even een handigheidje, ondanks dat jullie beide werkzaam zijn geweest in de zorg. En als het lukt is het zo'n fijn en ondersteunend product, natuurlijk ook niet voor iedereen.

Lukt het inmiddels beter of zou je nog wat uitleg of hulp kunnen gebruiken?

Onze klantenservice is hiervoor, we helpen je graag!

4,5/5
01-06-2021

Zeer goede service

5/5
01-06-2021

prima

4/5
01-06-2021

Snelle levering

5/5
01-06-2021

Super

4/5
01-06-2021

Goede service!

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Dank voor je feedback!

Het is inderdaad vervelend als de voorraad niet goed wordt aangegeven.
Het kan een enkele keer gebeuren dat het systeem iets op voorraad acht maar het toch niet in het magazijn ligt, dan is de tussentijdse update te laat :(
We zijn hier intern mee bezig.

Ik zie dat je het product inmiddels gelukkig hebt!

We wensen je veel plezier en comfort van je bestelling.


5/5
31-05-2021

Kousen besteld. Op tijd geleverd.

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Wat leuk om te lezen dat je al zo lang klant bent bij ons!

Ik zie echter dat je nog geen Olfit club lid bent? Misschien interessant om aan te maken voor je volgende bestelling.
Een account aanmaken is kosteloos en je ontvangt dan direct 5% éxtra korting op je aankoopbedrag, en als je elk jaar iets bij ons besteld bouw je dit uit tot 15% korting op alles. Je kunt je aanmelden via deze link;
https://www.olfit.nl/registreren

Zo kunnen we jou als trouwe klant iets terug geven!
Veel plezier van je bestelling weer :)

4/5
31-05-2021

Ik ben pas enkele weken in contact met dit bedrijf en kan daarom nog niet zoveel daarover schrijven. Op eigen “research” ben ik met Olmed in contact gekomen vanwege aanbeveling van het dragen van een therapeutische steunkous vanwege oedeem in mijn rechter enkel/onderbeen.

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Beste J Stassen,

We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om feedback te geven.
Hier kunnen we alleen maar beter van worden.

Allereerst vervelend dat je de indruk hebt gekregen het zelf maar te moeten uitzoeken, dit is uiteraard niet de kwaliteit van zorg die wij zelf ook zo belangrijk vinden.
Normaliter is het aantrek gemak/ongemak ook zeker iets wat wordt besproken.
Goed om daar n.a.v. je verhaal weer even extra alert op te zijn en ik zal dit zeker intern doorkoppelen.

Wel fijn om te lezen dat onze website je geholpen heeft om zelfstandig een fijn en passend hulpmiddel uit te zoeken!

Ook wil ik je graag meegeven dat onze klantenservice altijd klaar staat bij vragen of voor hulp. Zowel per e-mail, telefoon of chat. Dus schroom in de toekomst niet als je vragen hebt, we helpen je graag waar nodig.

We hopen dat je, samen met de simslide, veel comfort zal ervaren van de kousen. :)




5/5
30-05-2021

Netjes verpakt en op tijd geleverd

5/5
30-05-2021

Een zeer betrouwbare site.
Ik was blij verrast met de kwaliteit van het product, de prijs, de levering, de service én afhandeling.
Alles netjes en duidelijk uitgelegd.
Ik heb deze site al aan 3 mensen van de thuiszorg doorgegeven.
Waarvan er al 2 óók reeds een bestelling hebben geplaatst.
Ik ben 'uiterst' tevreden en jullie hebben het maximale aantal sterren dik verdiend...?

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Beste Paula,

Wat een leuke reactie! We vinden het ontzettend leuk dat je zo blij bent met ons, we worden heel blij van zulke berichten en ook van jou!

Je kunt binnenkort iets leuks van ons verwachten in de brievenbus :)

Dank voor je positieve feedback en veel plezier van je bestellingen.

4,5/5
29-05-2021

Ik heb al meerdere bestellingen bi Olfit geplaast en zowel het bestelde artikel en de service waren prima

5/5
28-05-2021

Byzondere snelle accurate levering en hele vriendelijke telefoon medewerkster

Reactie Olfit.nl op 17-06-2021:

Leuk van je te horen Annelies!

Fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Veel plezier van je bestelling :)

5/5
28-05-2021

prima

4,5/5
28-05-2021

Zeer goed

5/5
28-05-2021

ervaring is prima

5/5
27-05-2021

snel geleverd

4/5
26-05-2021

OK

5/5
26-05-2021

Prima

4/5
25-05-2021

Goed

4,5/5
25-05-2021

positief

5/5
24-05-2021

Snel en goedkoop

4/5
24-05-2021

Eerste keer besteld,zag er betrouwbaar uit.