8,9
4544 beoordelingen
0
Filteren

Pols braces

Pols braces geven optimale bescherming en ondersteuning aan het polsgewricht. Pols braces begrenzen de buiging van het polsgewricht naar boven en beneden, zonder daarbij de handfunctie te beperken. De mate van compressie kan meestal naar wens worden ingesteld. Onze pols braces gaan lang mee en zijn ideaal voor gebruik tijdens het sporten of werk. 

Lees meer

Wanneer draag je een pols brace?

Een pols brace kun je dragen bij overbelasting van de pols, bij pijn aan het polsgewricht of bij een instabiele pols. Maar ook ter voorkoming van terugkerende klachten door overbelasting. Een pols brace is geschikt om te dragen tijdens het sporten, zoals bij tennis, badminton, hockey, handbal, turnen, golf en fitness.

Indicaties voor het dragen van een pols brace

Lichte overbelastingsklachten, ondersteuning bij belasting van de pols, overbelasting van de polsextensoren (polstrekkers), matige tot ernstige reumatische klachten, carpaal tunnelsyndroom en RSI. 

 

Werking van een pols brace 

De compressie (druk) in de pols braces geven optimale bescherming en ondersteuning aan het polsgewricht. Deze kun je naar wens instellen. De pols braces immobiliseren de pols, maar laten de handfunctie vrij. De baleinen in de pols braces zorgen voor een sterke ondersteuning die ook meestal zelf instelbaar is. 

De pols braces van Olfit

Bij Olfit hebben we een selectie gemaakt van kwaliteit pols braces die de beste ondersteuning bieden en lang meegaan. Van de top merken Push en Thuasne.

*gratis verzending *gratis retourneren *deskundig advies