8,9
4570 beoordelingen
0

Last van je polsen door het thuiswerken?

Last van je polsen door het thuiswerken? 11 februari 2021

Door veel werken in een niet optimale houding kun je last krijgen van je polsen..

Heel vervelend natuurlijk. Hoe komt dit? Door een verkeerde houding kun je je spieren en gewrichten overbelasten en zelfs RSI (spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen schouders en nek) ontwikkelen.

Het dragen van een polsbrace kan dan veel verlichting bieden! Polsbraces geven optimale bescherming en ondersteuning aan het polsgewricht. Je kunt je hand gewoon blijven gebruiken en de mate van compressie (druk) kan zelf ingesteld worden. Je kunt een polsbrace goed dragen bij beginnende klachten en als je klachten, helaas, al wat erger zijn. Het fijne van een polsbrace is dat je deze de hele dag kunt dragen, zonder dat je handfunctie wordt beperkt; je kunt dus gewoon doorwerken en sporten!

Het op tijd gaan dragen van een polsbrace kan natuurlijk ook klachten voorkomen; je kunt een polsbrace dan ook zeker goed preventief dragen.

Hoe werkt een polsbrace?

Polsbraces begrenzen de buiging van het polsgewricht naar boven en beneden, zonder daarbij de handfunctie te beperken. Het fijne aan een polsbrace is dat je zelf kunt bepalen hoeveel compressie (druk) deze geeft. Polsbraces geven ondersteuning door de compressie die ze geven en vaak ook in combinatie met baleinen. Hierdoor verbetert het stabiliteitsgevoel in het polsgewricht.

Verschillende polsbraces

Polsbraces zijn er voor lichte, zwaardere klachten en speciaal voor tijdens het sporten.
Op zoek naar een goede polsbrace om preventief te dragen of bij milde klachten? Kijk dan zeker even bij de Push Care polsbrace of de Push Sports Polsversteviger, speciaal voor tijdens het sporten.
Ben je op zoek naar een polsbrace die meer ondersteuning biedt bij zwaardere overbelastingsklachten? Dan is de Push Med polsbrace of de Thuasne Dynastab Dual Polsbrace wellicht iets met jou.

Bij Olfit vind je polsbraces van de merken Push en Thuasne!