0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Materiaal
Type kous
Kleur
Merk

Wandelkousen

Wandelkousen zijn perfect voor lange wandelingen. De compressie in de kousen zorgt dat je voeten en enkels niet opzwellen. het zachte voetbed gaat blaarvorming tegen en wandelkousen zorgen ook voor een perfecte warmte- en vochtregulering.

Lees meer

Wandelen met wandelkousen 

Wandelen met wandelkousen zorgt ervoor dat je een flink stuk kunt wandelen, zonder alle ongemakken, zoals opgezwollen enkels/ voeten, blaren, warme of pijnlijke voeten. De combinatie van materiaalsamenstelling en de compressie in de wandelkousen zorgt hiervoor. De wandelkousen hebben een naadloos design, voelen zacht aan en hebben een dempend voetbed. 

De compressie in wandelkousen

De perfect opgebouwde compressie in wandelkousen bevordert de bloedsomloop en versnelt het spierherstel. Je kunt met wandelkousen lange wandelingen maken zonder dat je enkels en benen opzwellen en de wandelkousen zorgen ervoor dat je geen last hebt van vermoeide benen.

 

Voordelen van wandelkousen

Het naadloze design en dik & zacht voetbed voorkomen blaarvorming. De compressie in de wandelkousen gaan niet alleen vermoeide, opgezette benen tegen maar zorgt ook voor minder spierpijn en gaat blessures tegen. Wandelkousen zijn vaak gemaakt met Alpaca- of Merino wol, dit zorgt voor een perfecte vocht- en warmteregulering

Wandelkousen kopen bij Olfit

Voor een selectie van de allerbeste wandelkousen met compressie ben je bij Olfit op het juiste adres. We hebben een goede selectie gemaakt van de beste merken. Zo ben je gegarandeerd van goede wandelkousen waar je lang plezier van zult hebben.

*Gratis verzending & retournering *Deskundig advies *Goede kwaliteit