8,9
4581 beoordelingen
0

Verzending en bezorging

Verzending

  • Wij rekenen voor Olfit Club leden geen verzendkosten voor bestellingen uit Nederland en België. Klanten die voor minder dan € 60,- bestellen én die geen lid zijn van de gratis Olfit Club, betalen € 4,50 verzendkosten.
  • Bij elk product staat aangegeven wat de levertijd is. Per product en variant staat aangegeven of deze besteld kan worden voor 17.00 uur of voor 22.00 uur voor verzending op dezelfde dag. 
  • Producten die niet op voorraad zijn, worden voor je besteld bij de fabrikant en hebben een gemiddelde levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

 

Bezorging

We verzenden je bestelling met PostNL in een pakket dat door de brievenbus past. Je hoeft dan niet thuis te zijn wanneer het pakket wordt bezorgd. Als een bestelling niet door de brievenbus past, dan wordt deze aangeboden met Track&Trace van PostNL. Mocht je niet aanwezig zijn op het moment van aanbieden zal de vervoerder het pakket afgeven bij het meest dichtsbijzijnde PostNL punt bij jou in de buurt. Afhankelijk van de gekozen verzendwijze en het orderbedrag kan de pakketchauffeur je dan om een handtekening voor ontvangst vragen. In België wordt je levering verder verzorgd door Bpost. Houdt met verzending naar België rekening met een levertijd van ongeveer 3 werkdagen.