8,9
4581 beoordelingen
0
Filteren

Duim brace

Een duim brace stabiliseert en geeft optimale steun aan je duim zonder de polsbewegingen te beperken. Een duim brace zorgt ervoor dat de duim in een positie wordt gehouden die niet pijnlijk is. De druk van een duim brace is meestal zelf in te stellen. Via een speciale klittenbandsluiting kan de bewegingsbeperking van het duimgewricht worden ingesteld. Een duimbrace is makkelijk in gebruik en is comfortabel voor de hand. 

Wanneer draag je een duim brace

Een duim brace draag je bij een skiduim (ruptuur of verrekking van de gewrichtsband aan de binnenzijde van de duim), een verrekte of ingescheurde gewrichtsband, bij overstrekking, overbelasting, ontwrichting of instabiliteit van het duimgewricht. Maar ook bij duimactrose en reuma aan de duim/hand werkt het dragen van een duim brace zeer goed. 

 

Sporten met een duim brace 

Sporten met een duim brace beschermt de pijnlijke duim tegen impact van bijvoorbeeld een bal door een geintegreerd kapje in de duim brace. De sport duim brace houdt de handpalm vrij voor goede grip en goed balgevoel. Past in een ski- of keepershandschoen en blijft goed op zijn plaats zitten.

Duim braces kopen bij Olfit

Bij Olfit hebben we een selectie gemaakt van de beste duim braces voor dagelijks gebruik én voor tijdens het sporten. Ben je er niet zeker van welke duim brace het beste is voor jouw klachten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice voor een goed en deskundig advies. 

*gratis verzending *gratis retourneren *achteraf betalen *deskundig advies