0

Olfit Professional voor bedrijven


Het dragen van compressiekousen helpt bij het bestrijden en voorkomen van gezondheidsklachten op de werkvloer. Olfit werkt daarom samen met bedrijven onder de noemer Olfit Professional. Medewerkers van aangesloten bedrijven krijgen dan korting of een te besteden budget op het gehele óf gericht afgestemd assortiment van Olfit.

Olfit; dé online specialist in compressiekousen
Olfit is de webshop van Olmed, al 50 jaar een toonaangevende leverancier van therapeutisch elastische kousen. Op Olfit vind je producten die je energiek en gezond houden, zoals compressiekousen, sportcompressiekousen, reiskousen, aantrekhulpmiddelen, braces en inlegzolen.

Compressiekousen tijdens het werk
Veel staan of juist lang stilzitten tijdens je werk zorgt voor een verminderde bloedsomloop. Hierdoor kunnen je benen vermoeid, zwaar en onrustig voelen. De compressiekousen van Olfit ondersteunen actief de bloedcirculatie. Zo worden vocht en afvalstoffen afgevoerd, verklein je de kans op spataderen en blijven je benen gezond en fit. De compressiekousen zitten comfortabel en zien eruit als normale kniekousen of panty’s.

Aanmelden voor Olfit Professional
Een organisatie kan zich kosteloos aansluiten bij Olfit Professional. Medewerkers kunnen zich via een unieke link gratis aanmelden en profiteren dan meteen van de voordelen van Olfit Professional; ze beheren hun bestellingen en gegevens op een persoonlijke pagina met het logo van het bedrijf, verzending is altijd gratis en ze ontvangen meteen de besproken korting of het te besteden budget op hun eerste bestellingen én op alle bestellingen die daarop volgen.

Interesse?
Wil jij als werkgever je betrokkenheid tonen bij het welzijn en de gezondheid van medewerkers? Of vind je dat jouw werkgever ook deze korting voor jullie bedrijf zou moeten regelen? Misschien wil je vrijblijvend wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Tel: 088-7767575 (ma t/m zo 9.00 - 21.00 uur)
E-mail: info@olfit.nl

 

Altijd gratis verzending
Klanten zonder account betalen € 4,95 verzendkosten onder de € 60,-. Voor Olfit professional leden is verzending en retour sturen altijd gratis.

Direct voordelig bestellen
Een aangepast assortiment mogelijk en altijd korting op al je bestellingen!

Makkelijk en overzichtelijk
Een persoonlijke pagina met bedrijfslogo waar je bestellingen en gegevens op 1 plek kunt beheren.

Vragen? Neem dan contact met ons op