8,9
4581 beoordelingen
0

Olfit Professional voor bedrijven

Draag bij aan een gezonde werkomgeving voor jouw medewerkers!

Het dragen van compressiekousen helpt bij het bestrijden en voorkomen van gezondheidsklachten op de werkvloer. Olfit werkt daarom samen met bedrijven onder de noemer Olfit Professional. Medewerkers van aangesloten bedrijven krijgen dan korting of een te besteden budget op het gehele óf gericht afgestemd assortiment van Olfit.

Ontvang bij interesse een introductie pakket met compressiekousen.

Olfit; dé online specialist in compressiekousen

  • Online portaal met jouw logo voor je medewerkers, direct herkenbaar!
  • Bepaal een Olfit budget of korting voor je medewerkers
  • Zelf assortiment in de hand, wil je het volledige assortiment of selectie producten?
  • Maandelijks een overzichtelijke verzamelfactuur
  • Vandaag besteld? Morgen geleverd op kantoor of bij de medewerker huis!
Professional
Deze bedrijven zijn je voorgegaan:

Wat kun je verwachten van Olfit Professional?

We maken een online portaal met jouw logo! Je beslist het budget of de korting voor jouw medewerkers. We schrijven een introductie op het persoonlijk dasboard voor alle medewerkers, waarin duidelijk staat wat Olfit professional voor hen betekend. We leveren je ook alle informatie aan om aan alle medewerkers te kunnen communiceren wat Olfit professional inhoudt, copy -> paste! Wel zo makkelijk en duidelijk. Via het persoonlijke dashboard van alle medewerkers kunnen ze precies zien wat ze hebben besteld, wat de korting is, eventueel welk budget er over is en voor welke producten de korting/budget geldt!

We bieden een breed assortiment compressiekousen aan maar ook andere producten aan die de gezondheid en welzijn ondersteunen, zoals braces & sportcompressie. Je kunt ervoor kiezen het gehele assortiment met korting of binnen een budget aan te bieden, maar je kunt ook gericht een assortiment aanbieden. Zoals bijvoorbeeld alleen compressiekousen, wanneer deze categorie vooral aansluit op jullie werkgebied.

Maandelijks ontvang je een verzamelfactuur van alle bestellingen die je medewerkers hebben geplaatst in een totaaloverzicht. Wij zorgen dat duidelijk in het betaaloverzicht de kosten van het kortingspercentage of het gebruikte budget staat vermeld.

Wij versturen bestellingen 6 dagen per week gratis op! Je vindt bij ons alle actuele levertijden bij elk product en variant vermeld staan. Elke medewerker kan bij elke bestelling zelf kiezen waar hun bestelling geleverd wordt, thuis of op de werkplek!

Mocht er een vraag zijn over een product of bestelling? Dan kan je medewerker ons team van productspecialisten dagelijks bereiken van 9.00 tot 21.00 uur via telefoonnummer 088 - 776 75 75. We helpen graag!

Veel staan of juist lang stilzitten tijdens je werk zorgt voor een verminderde bloedsomloop. Hierdoor kunnen je benen vermoeid, zwaar en onrustig voelen. De compressiekousen van Olfit ondersteunen actief de bloedcirculatie. Zo worden vocht en afvalstoffen afgevoerd, verklein je de kans op spataderen en blijven je benen gezond en fit. De compressiekousen zitten comfortabel en zien eruit als normale kniekousen of panty’s.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Olfit Professional

Minder vermoeidheid op het werk, minder verzuim en hogere productiviteit

Aanmelden voor Olfit Professional

Een organisatie kan zich kosteloos aansluiten bij Olfit Professional. Medewerkers kunnen zich via een unieke link gratis aanmelden en profiteren dan meteen van de voordelen van Olfit Professional; ze beheren hun bestellingen en gegevens op een persoonlijke pagina met het logo van het bedrijf, verzending is altijd gratis en ze ontvangen meteen de besproken korting of het te besteden budget op hun eerste bestellingen én op alle bestellingen die daarop volgen.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Ontvang bij interesse een introductie pakket met compressiekousen.

Bekijk de video van Olfit Professional

Play Video
CTA

Interesse?

Wil jij als werkgever je betrokkenheid tonen bij het welzijn en de gezondheid van medewerkers? Of vind je dat jouw werkgever ook deze korting voor jullie bedrijf zou moeten regelen? Misschien wil je vrijblijvend wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!