8,9
4556 beoordelingen
0

Hoe kom ik van opgezette enkels af tijdens het reizen?

Hoe kom ik van opgezette enkels af tijdens het reizen? 9 januari 2019

Door het dragen van compressiekousen tijdens het reizen zorg je ervoor dat je fris op je bestemming aankomt.

Als je op vakantie gaat wil je genieten. Mijn vakantiegevoel begint al tijdens de reis ernaartoe! Maar wat als je altijd last hebt van je enkels en benen tijdens het reizen? Of onrustige benen? Dat is gewoon hartstikke vervelend en geen leuk begin van je vakantie. Sinds ik compressiekousen draag tijdens het reizen, heb ik daar geen last meer van. Ook de dag erop heb ik nergens last van. Normaliter kon ik de dag na een lange vlucht ook nog wel vermoeide benen hebben. Nu niet meer! 

Reizen met compressiekousen

Als je lang stilzit, dan vertraagt je bloedsomloop. De zwaartekracht zorgt er vervolgens voor dat het bloed en vocht wat meer in je benen en enkels blijft hangen. Dit zorgt weer voor opgezette enkels/ benen en een onrustig gevoel. In het ergste geval stroomt je bloed zo slecht dat je kans krijgt op het ontstaan van een bloedstolsel. Verstopt deze de ader, dan heb je last van reizigerstrombose. Heel vervelend allemaal...
Gelukkig kunnen we ons lichaam een handje helpen door het dragen van goede compressiekousen. De compressie in deze kousen zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en minder tot geen last van bovenstaande klachten! 

De voordelen van het dragen van reiskousen

*betere doorbloeding
*geen vochtophoping
*lichte benen
*minder kans op reizigerstrombose
*stuk vrolijker aankomen op je bestemming :) 

Een vakantie in zicht? Zie hier onze reiskousen!