8,9
4581 beoordelingen
0

Bestaan er speciale diabeteskousen?

Bestaan er speciale diabeteskousen? 27 oktober 2020

Er bestaan zeker diabeteskousen; heerlijke naadloze sokken met een losjes gebreide boord!

Diabeteskousen

Wie last heeft van suikerziekte, gevoelige voeten of een gevoelige huid heeft zeker baat bij het dragen van speciale diabeteskousen. Deze diabeteskousen knellen niet, zitten heerlijk, voelen zacht aan met een dito zachte boord. Deze diabetes (en gevoelige huid) vriendelijke sokken voorkomen wrijving met de huid, zijn elastiek- en naadloos en hierdoor voelen de kousen zacht en comfortabel aan. Diabeteskousen zijn dikker gebreid bij de tenen met een dempend voetbed. Bij de wreef zijn diabetessokken weer wat dunner, voor een soepel draagcomfort. Diabetessokken glijden niet en blijven mooi om de voet zitten. Zoveel voordelen maakt het dragen van diabeteskousen het meer dan waard! 

Samenstelling diabeteskousen

Omdat het belangrijk is dat diabeteskousen zo zacht mogelijk aanvoelen én zijn, worden deze gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen; zo worden diabeteskousen vaak omschreven als ‘zo zacht als kasjmier’.  Dit komt voornamelijk door het gebruik van een combinatie van Merino wol en Bamboo Rayon. Daarnaast hebben diabeteskousen een ademende en antibacteriële werking voor droge, frisse voeten. 

Diabeteskousen bij Olfit

Bij Olfit vind je een mooi assortiment aan diabeteskousen, zowel dames diabeteskousen en heren diabeteskousen in verschillende kleuren.
Het merk Sockwell is onder andere gespecialiseerd in diabetessokken met een zeer fijne materiaalsamenstelling. Vragen over onze diabeteskousen? Neem gerust contact op met onze klantenservice; we helpen je graag verder!