8,9
4581 beoordelingen
0

Hardlopen met compressiekousen of compressietubes?

Hardlopen met compressiekousen of compressietubes? 28 januari 2021

Draag sportcompressiekousen of compressietubes tijdens het hardlopen voor extra energie en meer uithoudingsvermogen!

Hardlopen in deze bijzondere tijd kan heel fijn zijn om toch voldoende te bewegen en even lekker buiten te zijn.
Wil jij zo lang mogelijk hardlopen zonder te verzuren en met meer kracht in de benen? Dan zijn sportcompressiekousen of compressietubes een must have!

Meer stabiliteit door het dragen van compressiekousen of -tubes

Sportcompressiekousen en -tubes geven compressie (druk). De compressie in compressiekousen en compressietubes houdt je spieren en gewrichten stabiel en vermindert trillingen in de spieren; dit gaat kramp en ongemak tegen. Compressiekousen en –tubes zorgen dus voor meer zekerheid en coördinatie tijdens het lopen; de kans op een verzwikking of blessure wordt geminimaliseerd!

Betere prestaties en minder verzuring door compressie

Het dragen van compressiekousen of compressietubes zorgt voor een optimale afvoer van bloed en afvalstoffen. Dit gaat kramp en verzuring tegen en zorgt ervoor dat je langer energieke benen hebt waardoor je betere prestaties kunt neerzetten.

Sneller herstellen en energieker verder

Nog even bijkomen na het hardlopen? Houd dan zeker nog even je compressiekousen aan! Hardlopers die hun compressiekousen nog een tijd dragen na het hardlopen, herstellen nog sneller en hebben de volgende dag minder last van zware benen. En met goed herstelde benen kun je zo weer beginnen aan een (intensieve) training!

Wist je dat er compressiekousen zijn in vele kleuren en met fijne extra’s zoals lichtgewicht variant en met reflectoren? Kijk zeker even rond bij onze collectie sportcompressiekousen en compressietubes!
Je kunt bij Olfit natuurlijk ook terecht voor jouw sportcompressiebroek, sportshirt, braces en inlegzolen. Niet helemaal zeker wat het beste bij jouw wensen past? Mail, chat of bel ons; onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder.