0
Filteren

Voordelen van Sigvaris steunkousen

Het dragen van Sigvaris steunkousen zorgt ervoor dat je benen licht aan voelen en helpen je benen gezond en klachtenvrij te houden. Sigvaris steunkousen stimuleren de doorbloeding en afvoer van vocht, hebben een maximaal draagcomfort en een fijne materiaalsamenstelling die ervoor zorgt dat de kous én sterk genoeg is én toch fijn aanvoelt op de huid. Naast zeer comfortabel, zijn de Sigvaris steunkousen ook modern en makkelijk elke dag te dragen.

*snel in huis *gratis levering als Olfit Club member & direct korting

Sigvaris steunkousen voor tijdens het reizen

Sigvaris Traveno steunkousen voor dames en heren zorgen voor fitte benen tijdens een lange reis. Deze reiskousen helpen tegen gezwollen enkels en benen door vochtophoping, tijdens lang zitten in het vliegtuig, de auto of de bus. Deze reiskousen van Sigvaris voorkomen huidirritatie en vervelende voetengeurtjes, zijn boordloos voor een fijn gevoel en een perfecte pasvorm. Door het dragen van Sigvaris reiskousen met compressie, kom je uitgerust en met lichte benen aan op je vakantiebestemming.

Sigvaris steunkousen bestel je bij Olfit

Bij Olfit vind je een fijn assortiment Sigvaris compressieproducten. Van Sigvaris kniekousen en stay-ups tot steunpanty’s. Sigvaris steunkousen zijn te verkrijgen in lichte compressie (tot 17 mmHG), medium compressie (18 tot 22 mmHg) en sterke compressie (23 mmHg en hoger). Draag je de Sigvaris steunkousen veelal preventief? Kies dan voor lichte of medium compressie. Heb je al klachten zoals vochtophoping, vermoeide benen of lichte spataderen? Dan kun je het beste voor sterke compressie gaan.
Vragen over een Sigvaris product? Neem gerust contact op met ons team van deskundige adviseurs!