0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Denier
Materiaal
Kleur
Merk

Steunpanty's

Steunpanty's stimuleren de bloedsomloop en geven compressie. De compressie in de steunpanty's zorgen voor een goede bloedsomloop waardoor klachten zoals vochtophopingen, last van spataderen en zware benen verleden tijd zijn. Bij Olfit hebben we een mooie collectie van kwaliteit steunpanty's die niet van gewone panty's te onderscheiden zijn; (semi)transparant & leuke designs!

Lees meer
9 artikelen

Steunpanty's voor elke dag

Bij Olfit vind je een breed assortiment aan panty's met compressie. Een steunpanty zorgt ervoor dat je heel de dag fitte, energieke benen behoudt. Ook wanneer je veel zit of lang staat. Dit komt doordat een steunpanty je bloedsomloop stimuleert, ook als je niet veel beweegt of rondloopt. 

De compressie in een steunpanty

De compressie in de steunpanty stimuleert de bloedsomloop; dit zorgt ervoor dat je benen niet zwaar gaan aanvoelen en dat vocht en afvalstoffen goed afgevoerd worden. Daarnaast gaat het vochtophoping tegen en verkleint het de kans op spataderen en trombose. Ook zijn er speciale steunpanty's voor zwangere vrouwen. Door verslapping van de vaatwanden kun je last krijgen van zwangerschapsoedeem of spataderen. Een zwangerschapspanty geeft je dan een comfortabel gevoel van steun.

De denier in een steunpanty

Hoe hoger het denier aantal van de steunpanty, hoe dikker de gebruikte draad is. Doorgaans kun je dus zeggen dat steunpanty's van 70 denier transparanter zijn dan steunpanty's van 140 en 280 denier. Ook is het doorgaans zo dat een dikkere panty dan ook meer compressie geeft.

Steunpanty's met een moderne uitstraling

Een steunpanty is qua uitstraling niet te onderscheiden van een 'normale' panty. Ook steunpanty's zijn er in verschillende diktes, kleuren en structuren. Er zijn steunpanty's met een subtiele glans, semi-transparant of juist wat dikker. In modieuze kleuren of juist huidskleurig. Naast dat de steunpanty's modieus zijn, zijn deze ook voorzien van zachte, platte naden bij de tenen, versterkte hiel en geschikt voor zelfs de gevoelige huid!

Steunpanty's koop je bij Olfit

Bij Olfit vind je een selectie van steunpanty's met voldoende compressie en die qua looks niet van 'normale' panty's te onderscheiden zijn. Van goede kwaliteit en verschillende compressiesterktes/ aantal denier. 
Daarnaast werken ook steunpanty's, zoals steunkousen, goed tegen spataderen. Kijk zeker ook eens naar ons overzicht 'steunkousen spataderen'. 
Twijfel je welke steunpanty bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op; we geven je graag meer informatie en helpen je een passende steunpanty te kiezen.

*Deskundig advies *Gratis verzending & retour *Voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis