0
Filteren
Verwijder filters
Soort
Compressie
Kleur

Herzog compressiekousen

Herzog staat bekend om zijn kwalitatief goede sportcompressie artikelen, zoals enkelsokken, sportcompressiekousen en calf sleeves. Herzog kousen zorgen voor goede ondersteuning en helpen blessures te voorkomen. De sterke compressie en perfecte pasvorm op basis van meerdere meetpunten, maakt de Herzog compressiekousen en calf sleeves echte toppers.

Lees meer

Trainen met Herzog compressiekousen

Herzog PRO sportcompressiekousen hebben sterke compressie (23 mmHG en hoger) en geven je benen meer kracht en uithoudingsvermogen tijdens een training. De compressie zorgt voor een optimale bloedstroom naar het hart. Dit zorgt voor meer uithoudingsvermogen en minder vermoeidheid. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en dit gaat kramp en verzuring tegen. Herzog compressiekousen zijn effectief bij kuitklachten, problemen met de achillespees en bij shinsplints.
Wil je extra goed herstellen na een training? Draag de Herzog sportcompressiekousen dan ook een tijdje na de training; het zorgt ervoor dat je sneller herstelt. De Herzog compressiekousen zijn dus geschikt voor zowel tijdens en na het sporten. Een veelzijdige compressiekous!

*deskundig advies *kwaliteit producten *snel in huis *Olfit Club korting

Kenmerken van Herzog PRO

Herzog Pro sportcompressiekousen hebben een relatief hoge druk en zijn geschikt voor tijdens en na het sporten. Draag ze na het sporten voor een nog sneller herstel. Herzog PRO compressiekousen en calf sleeves voorkomen blessures, geven ondersteuning bij herstel van een blessure en zijn effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespees problemen. De Herzog compressiekousen hebben een hoog draagcomfort; deze zijn licht, ademend en vervaardigd met platte naden. Platte naden zorgen er ook voor dat blaarvorming wordt tegengegaan. De Herzog compressiekousen zijn zeer bekend en verkrijgbaar in de typische felle Herzog kleuren! Liever een wat minder opvallende kleur? De Herzog compressiekous is ook verkrijgbaar in het zwart met wit en wit met oranje.

Herzog compessiekousen koop je online bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment van Herzog sportcompressiekousen; alle kleur- en maatvarianten zijn bij ons te verkrijgen!

*gratis verzending & retournering *achteraf betalen mogelijk