0
Verwijder filters
Soort
Compressie
Model
Kleur

Herzog

Loop soepeler - Minder blessures - Sneller herstel

Het succes van Herzog Medical is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en een continue dialoog met gebruikers en sporters. De belangrijkste drijfveer van Herzog is om sporters het plezier in het sporten te laten behouden. Niets is zo frustrerend als een hobby niet kunnen uitvoeren door acute of hardnekkige blessures. De perfecte pasvorm van de compressiekousen en calf sleeves van Herzog zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en hierdoor presteer je beter, met een stuk minder klachten.

Herzog compressiekousen en calf sleeves

Met de sportcompressiekousen en calf sleeves sport je fijner en loop je soepeler. De compressiekousen bevorderen het herstel na inspanning en verkleinen de kans op blessures. Herzog compressie zorgt voor optimale compressie, sneller herstel, plezierig sporten en soepeler lopen. 

Sneller herstellen van spierpijn

Je krijgt spierpijn als je meer hebt gedaan dan je spieren gewend zijn. Dit kan gebeuren met sporten, maar ook met andere bewegingen die je niet regelmatig doet. In feite kun je spierpijn zien als de lichtste vorm van een blessure. Sportcompressiekousen en calf sleeves kunnen de spierpijn grotendeels voorkomen en als je al spierpijn hebt, zullen deze ervoor zorgen dat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en je spierpijn dus veel sneller over is. 

Herzog compressie tegen kuitklachten

Kuitklachten kunnen je plezier in het sporten flink hinderen. Wanneer je Herzog compressiekousen of calf sleeves draagt, steun en stimuleer je de kuitspier. Hierdoor wordt een betere doorbloeding van het onderbeen bereikt. Dit kan helpen om kuitklachten te voorkomen, maar ook om sneller te herstellen bij een blessure, na inspanning of afname van vochtophoping in de benen.