8,9
4570 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Model
Eigenschappen
Kleur
Merk

Compressie shorts heren

Heren compressie shorts zijn lichtgewicht, strak (elastisch) ontworpen compressie shorts om je spieren te ondersteunen. De compressie in de heren compressie shorts stimuleert de bloedsomloop en ondersteunt de spieren. Deze sportbroeken met compressie zitten erg comfortabel en helpen je droog en comfortabel te blijven. De gerichte compressiezones in compressie shorts bieden extra ondersteuning aan de bovenbenen en geven ook druk op de onderrug. Daarnaast bevordert de compressie in compressie shorts het spierherstel en verkort de herstelperiode.

 

Lees meer

Voordelen van het dragen van compressie shorts voor heren

Compressie shorts voeren transpiratievocht snel af en houden je droog en koel. De compressie in de compressie shorts zorgt voor vermindering van kramp, verzuring, spiertrillingen en de verbeterde doorbloeding zorgt voor kracht en warme spieren; ook zonder een warming up. Hierdoor train je in alle comfort.
Door het dragen van compressie shorts heb je na een training of wedstijd ook minder tot geen last van spierpijn. Wil je extra snel herstellen? Houd de compressie shorts dan nog even aan na je training of wedstijd!

Het dragen van compressie shorts geven je benen extra energie. Dit draagt bij aan een goede coördinatie, stabilisatie en zo verbeter je jouw prestaties. Compressie shorts stimuleren de bloedcirculatie in de benen. Dit zorgt voor zuurstofrijkbloed naar de spieren en zorgt ook voor stabilisatie van de dijbenen en blessures worden voorkomen. Al onze compressie shorts hebben een hoog draagcomfort en een goede pasvorm. Je kunt dan ook goed en energiek bewegen in compressie shorts zonder dat deze knellen of afzakken. 
Daarnaast geeft ook een mate van compressie/steun aan de buikspieren, hamstrings en liesspieren. Compressie shorts worden ook gebruikt als beschermende sliding shorts en als een snelle warming up of goede cooling down.Assortiment compressie shorts voor heren bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment aan heren compressie shorts in verschillende kleuren en maten. Wij bieden compressie shorts aan van de betere merken zoals CEPHerzogCompressportSKINS en SigvarisDaarnaast kun je bij Olfit ook terecht voor je sportcompressiekousencompressietubessportshirts en inlegzolen
Ben je lid van onze Olfit Club? Dan worden jouw bestellingen kosteloos toegestuurd en ontvang je vanaf je eerste bestelling al direct 5 % korting!

*gratis verzending *gratis retournering *Olfit Club member voordelen
*deskundig advies *snel in huis *Achterafbetalen mogelijk