0
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Model
Eigenschappen
Kleur

Compressport

Compressport - Verleg je grenzen

Bij Compressport draait alles om passie. Passie in training, passie voor extreme races en passie om grenzen te verleggen. Het Zwitserse merk Compressport heeft een achtergrond in de medische research en doet dan ook uitvoerig onderzoek naar compressiekousen en -kleding. Artikelen van Compressport worden voor 100% in Europa gemaakt, waarna deze worden getest in de zwaarste condities in Abu Dhabi, Hawaï, op de Mont Blanc of in de Sahara. Het trendy en aantrekkelijke uiterlijk maken het plaatje compleet.
Compressport is daarnaast partner van veel grote evenementen zoals Ultra-Trail du Mont Blanc en Ironman. Daarnaast zijn ze partner van verschillende wielerploegen, waaronder Lotto-Jumbo.

 

0 artikelen

Compressport bij Olfit

Artikelen van Compressport, zoals Compressport compressiesokken, Compresssport calf sleeves, Compressport quad sleeves, Compressport sportbroeken en Compressport sportshirts koop je bij Olfit. Bij Olfit ben je verzekerd van een snelle levering. Ben je lid van de Olfit Club? Dan is verzending altijd kosteloos en ontvang je direct 5% korting op al je bestellingen.