0
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Denier
Materiaal
Kleur

Bauerfeind

Bauerfeind is een traditiebewust familiebedrijf. Kenmerkend voor het bedrijf zijn de moderne oplossingen op het gebied van medische hulpmiddelen, waardoor een actief leven zonder pijnlijke klachten mogelijk is; met behulp van een brace, met medische compressiekousen of orthopedische steunzolen.

Bauerfeind zet zich actief in om met behulp van medische hulpmiddelen de gezondheid van mensen positief te beïnvloeden en hen te inspireren om het beste uit een klachtenvrij leven te halen.

Bauerfeind steunkousen

Universeel, huidvriendelijk en multifunctioneel; dat zijn de kenmerken die perfect bij de Bauerfeind steunkousen passen. De steunkousen hebben een ondersteunend en ontspannend effect. Ze voorkomen circulatieproblemen en ontlasten de benen. Het transparante materiaal is huidvriendelijk, ademend en garandeert een lichte compressie met massage-effect. De Bauerfeind steunkousen zijn een doeltreffend preventief middel tegen zware en gezwollen benen. De gelijkmatige aflopende compressie van enkel tot aan het dijbeen ondersteunt actief de bloedcirculatie. 

Bauerfeind braces

Zijn anatomisch gevormd en zorgen voor ondersteuning, stabilisatie, verlichten pijn en maken het leven aangenamer. De braces van Bauerfeind ontlasten, geven steun en masseren het gewricht bij elke beweging. Dit stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het genezingsproces. Je kunt de braces gemakkelijk aantrekken en ze knellen niet.

Bauerfeind steunzolen & hielkussens

De steunzolen & hielkussens van Bauerfeind zorgen voor welzijn bij elke stap. Deze hulpmiddelen kunnen de pijn verlichten en je leven aangenamer maken. Bijna iedereen krijgt er in zijn leven wel eens een keer mee te maken. De steunzolen en hielkussens van Bauerfeind zijn anatomisch gevormd en verminderen effectief de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees.