8,9
4544 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Model
Eigenschappen
Kleur
Merk

Compressie shorts dames

Het dragen van dames compressie shorts geeft je kracht en energie tijdens het sporten.
De collectie dames compressie shorts bij Olfit geven druk (compressie) op de bovenbenen. De compressie in compressie shorts stimuleert de bloedcirculatie wat zorgt voor meer energie en een langere uithoudingsvermogen. Je beenspieren worden warm gehouden en kramp wordt voorkomen.

 

Lees meer

Sport compressie shorts voor dames

Bij Olfit vind je een mooi assortiment compressie shorts; deze zijn in vele maten, kleuren en lengtes te verkrijgen en geven allen goede compressie. De compressie in dames compressie shorts stimuleert de bloedcirculatie voor zuurstofrijkbloed in de spieren. Dit geeft je energie en gaat kramp en verzuring tegen doordat afvalstoffen goed worden afgevoerd.

Het dragen van dames sport compressie shorts geeft je een energiek gevoel wat aanhoudt gedurende de hele training of wedstrijd. Heb je last van een blessure? Dan is het dragen van compressie shorts fijn; de druk houdt de spieren warm en bevordert je herstel. Dames sport compressie shorts kunnen ook goed gedragen worden ter preventie van een blessure en om de spieren te beschermen. Compressie shorts gaan ook spierschade en spiervermoeidheid tegen. Je kunt dus een hele hoop voordeel halen uit het dragen van compressie shorts!

 

Het aanbod dames compressie shorts bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment aan dames compressie shorts. Je kunt bij ons terecht voor compression shorts van de betere merken zoals CEPHerzogCompressportSKINS en Sigvaris. De Compressport Running Under Control Short zijn fijn zittende compression shorts met een naadloos design. Deze compressie shorts geven compressie én zorgen voor een optimale temperatuurbalans.
Een fijne broek van CEP is de CEP Training 2-in-1 shorts compressiebroek. Deze shorts zijn functioneel én hebben een mooie look met overbroekje. De Herzog topper Herzog Pro Compression Shorts is leverbaar in verschillende kleuren en voorzien van sterke compressie.

Bestel jouw dames compressie shorts bij Olfit en je hebt de compressie shorts snel in huis. En bij Olfit; gratis verzending en retournering. Niet helemaal zeker welke dames compressie shorts fijn zijn voor jou? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice; we helpen je graag verder!