8,9
4556 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Eigenschappen
Kleur
Merk

Compressie shorts

Het dragen van compressie shorts geeft je extra energie en kracht tijdens een training of wedstijd. Onze compressie shorts geven compressie op de bovenbenen. Dit stimuleert de bloedcirculatie wat zorgt voor meer energie en een langere uithoudingsvermogen. Je beenspieren blijven goed warm en kramp wordt voorkomen.

 

Lees meer

Sport compressie shorts voor dames en heren

Voor zowel dames en heren zijn er passende compressie shorts; deze zijn in vele maten en kleuren te verkrijgen en geven allen goede compressie met alle voordelen daarvan. De compressie in compressie shorts stimuleert de doorbloeding voor zuurstofrijkbloed dat zorgt voor energie. Daarnaast gaat de compressie kramp en verzuring tegen doordat afvalstoffen direct worden afgevoerd. Je behoudt het energieke en sterke gevoel in de benen dan ook gedurende de gehele training of wedstrijd. Ook bij een blessure is het dragen van compressie shorts fijn; je spieren blijven warm wat herstel bevordert. Daarnaast kunnen compressie shorts ook gedragen worden ter preventie van een blessure en het beschermen van de spieren. Compressie shorts gaan namelijk spiervermoeidheid en spierschade tegen. Een hele hoop voordelen aan het dragen van compressie shorts!

 

Het aanbod compressie shorts bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment aan sport compressie shorts voor dames en heren. Van de beste merken zoals CEPHerzogCompressportSKINS en Sigvaris. Een topper van Compressport is de Compressport Running Under Control Short. Deze compressie shorts geven compressie én zorgen voor een optimale temperatuurbalans en hebben een naadloos design. 
Van CEP hebben we nu ook de CEP Training 2-in-1 shorts compressiebroek. Deze shorts zijn functioneel én hebben een gave look met overbroekje. De Herzog klassieker Herzog Pro Compression Shorts zijn leverbaar in de moderne Herzog kleuren en voorzien van sterke compressie.

Bestel je jouw compressie shorts bij Olfit, dan ben je verzekerd van een breed assortiment en heb je jouw compressie shorts snel in huis. Gratis verzending & retournering. Niet helemaal zeker welke compressie shorts het beste zijn voor jou? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice; we helpen je graag verder!