0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Model
Eigenschappen
Kleur

CEP compressiebroeken

CEP compressiebroeken geven je extra energie en meer uithoudingsvermogen. Daarnaast zorgen CEP compressiebroeken ook voor verbeterde prestaties. De compressie in een CEP compressiebroek verbetert namelijk de bloedcirculatie in de benen en vermindert kramp en spierpijn. Dit zorgt voor energiekere benen met meer uithoudingsvermogen doordat er continu zuurstofrijk bloed gecirculeerd wordt. Dit zorgt voor meer kracht en dat merk je meteen!
CEP compressiebroeken zorgen ook voor stabilisatie van gewrichten en spieren en gaan spiertrillingen tegen. Hierdoor kun je door het dragen van een CEP compressiebroek spierpijn, gewrichtspijn en blessures voorkomen.

Lees meer

Unieke eigenschappen van CEP compressiebroeken

CEP compressiebroeken hebben sterke compressie tegen spierpijn, geven extra kracht aan de benen en zorgen voor stabilisatie van gewrichten en spieren.
CEP compressiebroeken hebben een perfecte anatomische pasvorm, open gaasstructuur in de knieholtes voor extra comfort, comfortabele elastische tailleband en platte naden die niet schuren.
CEP compressiebroeken hebben een optimale temperatuurbalans en kunnen zowel tijdens warme als zeer koude dagen gedragen worden.

Op zoek naar dé unieke CEP compressiebroek? Dan is de CEP Recovery Clonetech Tights echt iets voor jou. Voor slechts €199,00 kun jij, als ambitieuze atleet, een compressiebroek dragen die volledig op maat gemaakt is. De Cep Recovery Clonetech Tights zijn met de hoogst medische kwaliteit compressie vervaardigd en zorgen voor een maximaal effectief herstel na een zware training of wedstrijd. Deze CEP compressiebroek wordt persoonlijk bij je aangemeten voor een optimaal zittende en functionerende compressiebroek!

CEP compressiebroeken voor herstel

CEP compressiebroeken speciaal voor herstel, helpen jouw lichaam om sneller te herstellen na een zware inspanning. Door het dragen van een CEP herstel broek met extra sterke compressie merk je al na slechts 2 uur effect. De specifieke opbouw van compressie vanaf de voet naar boven bevordert de bloedsomloop en versnelt de lactaat afvoer. De goed luchtdoorlatende stof laat de huid ademen en garandeert ideale warmte- en vochtregulering.

Bestel je CEP compressiebroek bij Olfit!