0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Denier
Materiaal
Kleur

Belsana steunkousen

Belsana steunkousen staan voor hoge kwaliteit, zitten comfortabel en helpen goed. Het dragen van Belsana steunkousen zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens werk, thuis en tijdens lange reizen met het vliegtuig of de auto. De compressie in Belsana steunkousen stimuleren de bloedcirculatie en helpen om je benen gezond te houden. Ook gaan Belsana steunkousen klachten zoals vermoeide benen en lichte spataderen tegen.

Lees meer

Belsana steunkousen voor elke dag

Elke dag genoeg bewegen is soms lastig doordat we veel zitten of staan op werk of thuis. Je kunt dan last krijgen van gezwollen voeten of zware benen. Het dragen van Belsana steunkousen met compressie voorkomt deze klachten en gaat ook spataderen en rusteloze benen tegen. De compressie in de Belsana steunkousen ondersteunt de natuurlijke functie van de bloedvaten in je benen. 

Eigenschappen van Belsana steunkousen

Belsana steunkousen zijn hoge kwaliteit medische steunkousen. De pasvorm is uniek; de steunkousen van Belsana zitten heerlijk zacht, met platte naden en een prettige bovenboord dat afzakken tegengaat. Belsana steunkousen verkleinen de kans op veneuze aandoeningen zoals spataderen en trombose en zijn ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Assortiment Belsana steunkousen

Belsana steunkousen zijn te verkrijgen als kniekousen, stay-ups, panty's en steunkousen met open teen. De stay-ups en panty's zijn verkrijgbaar in 70, 140 en 280 Denier. De compressie in de steunkousen van Belsana loopt op tot 23 mmHG en hoger. Belsana steunkousen zijn een uitstekende keuze als je op zoekt bent naar steunkousen met graduele compressie die écht wat doen voor de gezondheid van je benen en ook nog heerlijk zitten.  Je kunt deze steunkousen ook goed als vliegsokken dragen tijdens het reizen.

Olfit selectie Belsana steunkousen

Bij Olfit vind je een breed assortiment Belsana steunkousen. Altijd de nieuwste collecties en veel keuze in varianten en kleuren. Twijfel je welke Belsana steunkous het beste bij je past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!