0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Materiaal
Eigenschappen
Kleur

Hardloop compressiekousen

Hardloop compressiekousen helpen je betere prestaties te behalen, sneller te herstellen en zorgen voor meer kracht, uithoudingsvermogen en comfort. Hardloop compressiekousen voorkomen spierpijn en kramp en zorgen dat je lekker kunt hardlopen met benen vol energie!

Lees meer

Hardloop compressiekousen

Hardloop compressiekousen hebben graduele compressie. Dit zorgt voor een perfecte bloedcirculatie en optimale afvoer van afvalstoffen. Ook zorgt compressie voor betere prestaties, meer kracht en minder last van kramp en verzuring. De compressie in hardloop compressiekousen houdt gewrichten stabiel en gaat spiertrillingen tegen. Het dragen van hardloop compressiekousen vermindert het risico op verzwikkingen en blessures en zorgt voor meer gevoel van zekerheid en coordinatie tijdens het lopen. 

De kracht van hardloop compressiekousen

Hardloop compressiekousen blinken uit in hoog draagcomfort door een anatomische pasvorm. De perfecte pasvorm en het zachte voetbed verkleinen de kans op blaren. Hardloop compressiekousen glijden niet in je sportschoenen en de verdikte comfortzones verminderen drukpunten op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De warmte- en vochtregulering is zeer goed door het hydrofiele materiaal en extra ventilatie door open gaasstructuur. Met hardloop compressiekousen haal je het maximale uit een run of training!