8,9
4556 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Soort
Compressie
Materiaal
Type kous
Kleur
Merk

Katoenen steunkousen

Steunkousen ofwel compressiekousen gemaakt van katoen geven een zacht en aangenaam gevoel aan de benen. De compressie in de kousen zorgt voor effectieve ondersteuning en bevorderd de bloedsomloop. Het dragen van compressiekousen met katoen activeert de kuitspier en zorgt voor een betere conditie van de vaten in je benen. Daarnaast zijn kousen gemaakt van katoen behoorlijk slijtvast, voelen zacht aan en kriebelen niet.

Lees meer
7 artikelen

Voordelen van katoenen steunkousen

Het dragen van compressiekousen met katoen brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgen steunkousen met katoen ervoor dat je benen ontlast worden maar nog steeds zacht en aangenaam aanvoelen ondanks de toegepaste druk. Het dragen van compressiekousen met katoen zorgt ervoor dat je minder vermoeide benen hebt en zorgt voor meer energie gedurende de dag. Dat komt o.a. doordat afvalstoffen actief terug afgevoerd kunnen worden richting het hart. Deze steunkousen met katoen kunnen goed preventief gedragen worden tegen spataderen en voorkomt nieuwe spataderen. Compressiekousen met katoen zijn ook uitstekend te dragen als je gaat reizen, tegen reizigers trombose en tegen vermoeidheid. Het katoen zorgt voor een fijne ademende kous.

Katoenen steunkousen bestellen bij Olfit

Bij Olfit hebben we een ruim assortiment compressiekousen met katoen. Zowel alledaagse compressiekousen als bijvoorbeeld compressiekousen voor het sporten en wandelen.