0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Materiaal
Kleur
Merk

Bamboe steunkousen

Kousen met compressie, oftewel steun-kousen, gemaakt met bamboe geven perfecte steun en voelen zijdezacht aan. De gradueel ingebreide compressie zorgt ervoor dat zuurstofrijkbloed actief gestimuleerd wordt. Ook zorgen steunkousen met bamboe ervoor dat afvalstoffen in het bloed beter afgevoerd worden en dit zorgt voor fitte benen!

Lees meer

Voordelen van bamboe steunkousen

Het dagelijks dragen van compressie-kousen gemaakt van bamboe is om verschillende redenen bevorderlijk voor de gezondheid. Bamboe staat namelijk bekend om zijn absorptievermogen en ongekende zachtheid. Door de kanalen in bamboe wordt vocht geabsorbeerd en weggevoerd van het been en de voeten. Hierdoor houd je gedurende de dag (en wel tot 3 dagen!) droge en koele voeten. Daarnaast zorgt bamboe in compressiekousen er ook voor dat je voeten juist warm blijven in de kou. Een echt allround materiaal. De toevoeging van bamboe heeft ook een sterk antibacterieel effect, dus geeft een hygiënisch gevoel aan de voeten. Je draagt steunkousen met bamboe om vermoeiing en pijnlijke voeten en benen tegen te gaan. Deze kousen kun je ook perfect dragen als je last hebt van lichte spataderen. Bijkomend voordeel is dat bamboe een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal is. Je kunt compressiekousen met bamboe dragen als alledaagse kous maar ook tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Ook zijn er korte kousen met compressie gemaakt van bamboe te bestellen.

Bamboe steunkousen kopen bij Olfit

Bij Olfit hebben we een ruim assortiment compressiekousen gemaakt van (o.a.) bamboe. Zowel alledaagse compressiekousen als bijvoorbeeld compressiekousen voor het sporten en wandelen. Je bestelling wordt snel geleverd met gratis verzending en gratis retourneren. Je kunt ook altijd met vragen terecht bij onze klantenservice