8,9
4570 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Materiaal
Type kous
Kleur
Merk

Witte steunkousen

Bij Olfit vind je een assortiment witte steunkousen voor dames en heren. De compressie in de steunkousen neemt vanaf de enkel toe naar boven en stimuleert daarmee de doorbloeding van de benen en de afvoer van vocht en afvalstoffen. Al onze witte steunkousen zitten comfortabel en zijn zacht voor de huid.

Lees meer

Witte steunkousen voor dames en heren

Witte steunkousen stimuleren de bloedcirculatie en helpen vocht en afvalstoffen af te voeren. Al onze steunkousen hebben een zachte, comfortabele boord, naadloos teenstuk en zijn zacht voor de huid. De goede doorbloeding geeft de benen een fit en licht gevoel; het voorkomt vermoeidheid en zwellingen. De witte steunkousen van Olfit zijn verkrijgbaar tot 22 mmHg.
Witte steunkousen draag je bij langdurig zitten of staan, tijdens het wandelen, tijdens een vlieg- of autoreis en ter voorkoming van spataderen.

Witte steunkousen koop je bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment aan witte steunkousen, voor dames en heren, met of zonder printje. Al onze steunkousen hebben goede compressie en werken tegen verschillende klachten, zoals oedeem. Je kunt witte steunkousen ook preventief dragen om klachten zoals restless legs en spataderen tegen te gaan. 
Twijfel je welke steunkous perfect voor jou is? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig advies!

*gratis verzending *gratis retourneren *snel in huis