8,9
4570 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Denier
Materiaal
Type kous
Kleur
Merk

Microvezel compressiekousen

Microvezel compressiekousen zijn ideaal voor sporters en mensen die veel zweten. Het materiaal is duurzaam, kleurvast en bestand tegen slijtage, wat ze perfect maakt voor intensieve trainingen. Bovendien voeren microvezels vocht snel af van de huid, waardoor je voeten droog blijven en de kans op blaren afneemt. Deze kousen hebben ook vaak antimicrobiële eigenschappen om geurvorming te voorkomen, waardoor ze geschikt zijn voor sportieve activiteiten. Ook voelen steunkousen gemaakt van microvezel super zacht aan op de huid en is het een hypoallergeen materiaal.

Lees meer

Voordelen van compressiekousen met microvezel

Compressiekousen vervaardigd uit microvezel bieden een reeks voordelen. Ten eerste, ze zijn uiterst duurzaam en bestand tegen slijtage, wat betekent dat ze lang meegaan en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Bovendien zijn ze zeer efficiënt in het afvoeren van vocht van de huid, waardoor je voeten droog blijven en de kans op blaren wordt verminderd. Een ander belangrijk voordeel is de geurvormingpreventie. Veel microvezelcompressiekousen worden behandeld met antimicrobiële stoffen die de groei van geurveroorzakende bacteriën remmen, wat deze kousen bijzonder geschikt maakt voor actieve individuen. Daarnaast voelt microvezel zacht aan op de huid, wat zorgt voor comfort, zelfs gedurende langere perioden van dragen. Tot slot behouden microvezelkousen over het algemeen goed hun kleur, zelfs na herhaald wassen, wat zorgt voor langdurige esthetische kwaliteit.

 

Microvezel compressiekousen bestellen bij Olfit

Bij Olfit hebben we een ruim assortiment compressiekousen gemaakt van microvezels. Zowel alledaagse compressiekousen als bijvoorbeeld compressiekousen voor het sporten en wandelen.