8,9
4581 beoordelingen
0
Filteren
Verwijder filters
Kleur
Merk

Knie bandages

Het dragen van een knie bandage zorgt voor een goede ondersteuning van het kniegewricht. Daarnaast zorgt een knie bandage ook voor ondersteuning en stabiliteit van je spieren en kniebanden. Een knie bandage ontlast de knie, zorgt voor bescherming en kan pijnlijke klachten flink verlichten. Onze knie bandages hebben een goede pasvorm en zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

 

Lees meer

Voordelen van het dragen van een knie bandage

Een knie bandage ondersteunt je spieren en het kniegewricht door de compressie (druk) die erin zit. Een naadloos design zorgt voor een anatomische en perfecte pasvorm en kan de hele dag gedragen worden, ook tijdens het wandelen en sporten. Knie bandages gaan lang mee en zijn goed om te dragen bij een blessure maar ook zeker om een blessure te voorkomen.

*gratis verzending *gratis retournering *snel in huis *professioneel advies

 

Assortiment knie bandages bij Olfit

Bij Olfit vind je goede knie bandages van onder andere de merken Medi en Juzo. De Medi kniebandage met siliconen noppenband blijft perfect zitten en is gemaakt van licht, ademend materiaal. Verkrijgbaar in de kleur beige. De topper van Juzo, de Juzo Flex Genu kniebandage heeft een comfortzone in de knieholte met een anatomisch gevormde ring om de knieschijf heen, dat zorgt voor stabilisatie en ontlasting van het kniegewricht. Deze knie bandage is er in 6 verschillende kleuren.

Bestel jouw knie bandage bij Olfit voor een snelle levering. Ben je lid van de (gratis) Olfit Club? Dan worden jouw bestellingen altijd gratis geleverd en profiteer je ook van korting op elke bestelling! 
Niet helemaal zeker welke knie bandage het beste voor jou is? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.