8,9
4544 beoordelingen
0
Filteren

Enkel bandages

Het dragen van een enkel bandage zorgt voor versteviging en stabiliteit van spieren en het enkelgewricht. Een enkel bandage is ontwikkeld om een verzwikking of blessure te voorkomen of te genezen. Een enkel bandage oefent druk uit, is gemaakt van de beste materialen en hebben een perfecte pasvorm.

 

 

Lees meer

Voordelen van het dragen van een enkel bandage

Het dragen van een enkel bandage is effectief tegen pijn en ongemak tijdens het lopen, wandelen en tijdens het sporten. De druk in een enkel bandage zorgt voor vermindering van overbelasting, verlicht voet- en enkelpijn, zorgt voor vermindering van slijtage van spieren en het enkelgewricht en zorgt voor verlichting van ontstekingen. 
Draag je een enkel bandage tijdens het sporten? Een enkel bandage geeft je ook tijdens veel bewegen stabiliteit en stevigheid en gaat overbelasting en verzwikking tegen. Perfect om te dragen bij verrekte en verstuikte enkelbanden.

*snel in huis *breed aanbod van de beste merken *Olfit club member voordelen
*gratis verzending en retournering *deskundig advies

Aanbod van enkel bandages bij Olfit

Bij Olfit vind je een selectie van de beste enkel bandages van de betere merken zoals PushCEPMedi en Thuasne. Zo kun je bij Olfit terecht voor de Medi enkel bandage. De Medi enkel bandage geeft compressie op de enkel, is zeer prettig om te dragen, blijft goed zitten en helpt goed bij verrekte en verstuikte enkelbanden. Onze selectie Push bandages bestaat uit een Push enkel bandage tegen lichte enkelblessures zoals de Push Care enkelbrace en Push Sports enkel bandages, zoals de Push Sports enkelbrace 8 met speciale antislip stroken en de Push Sports Enkelbrace Kickx gebaseerd op professionele tapetechniek. Op zoek naar een enkel bandage met extra sterke compressie en extra stabiliteit van de voorvoet? Dan is de Thuasne Malleo Promaster Active enkel bandage echt iets voor jou.

Benieuwd welke enkel bandage perfect is voor jou? Onze professionele adviseurs van de klantenservice zijn elke dag bereikbaar! En bij Olfit profiteer je van vele voordelen zoals gratis verzending, je bestelling snel in huis en direct korting op je bestelling als je Olfit Club member bent!