0

Winactie ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy R'dam

Vink 'Ja' aan bij Winactie en je maakt automatisch kans!

Plaats je voor eind januari een bestelling? Dan maak je kans op 2 Exclusive kaarten voor het ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy R’dam (inclusief parkeerplek) op zaterdag 15 februari 2020. Jullie worden in de sfeervolle Ahoy Exclusive Lounge ontvangen met een hapje en een drankje! De entreekaarten gelden voor de avond. 

ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy R'dam

Tijdens de 47e editie van dit mooi tennisevenement kun jij en je plus one genieten van prachtig tennis op het Centre court; Vanaf 19.30 uur ben je bij de halve finale single gevolgd door de halve finale dubbel.

Het ABN Amro World Tennis Tournament kent een rijke tennishistorie en behoort al jaren tot de belangrijkste indoor toernooien ter wereld. Het ABN Amro WTT is echter méér dan een tennistoernooi; het is een complete dag uit! Zo kent Shops & Bites een grote verscheidenheid aan winkeltjes, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en een mediaplein, waarbij zelfs een ontmoeting met de spelers tot de mogelijkheden behoort! 

Wij geven 2 Exclusive kaarten weg (inclusief parkeerplek) voor zaterdag 15 februari 2020!

Zou jij deze kaarten voor de halve finale willen winnen? Vink dan in het winkelwagentje Ja aan bij 'Ik wil meedoen aan de Winactie ABN Amro tennis Tournament' tijdens het plaatsen van je bestelling. Je doet dan automatisch mee!

Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

*Onder de deelnemers van deze actie wordt aan het einde van de actieperiode 2 Exclusive kaarten verloot.
*De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product.
*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.