0
Filteren

Spenco inlegzolen

Spenco inlegzolen zorgen voor een goede schokdemping, ondersteuning en veel comfort. Voetklachten, zoals pijn onder de hiel of voorvoet, worden voorkomen en genezen. Het dragen van Spenco inlegzolen zorgt dat je na een lange wandeling, sporten of veel staan op werk geen last krijgt van vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten.

Lees meer

Spenco inlegzolen

Het dragen van Spenco inlegzolen gaat voetklachten tegen, overbelasting en blessures. Spenco inlegzolen absorberen schokken, zorgen voor een maximale schokdemping, optimale stabiliteit en ondersteuning en extra demping.
De Spenco inlegzool met gel geeft een optimaal comfort en schokdemping voor de gehele voet. De diepe hiel geeft extra stabiliteit en de ondersteuning van de voetboog zorgt voor meer comfort.
De Spenco Thin inlegzool is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel staan, lopen en/of sporten en behoefte hebben aan optimale stabiliteit en maximale schokdemping.
De Spenco Max inlegzool is een stevige inlegzool met extra demping onder de voorvoet voor maximale stabiliteit en ondersteuning.

 

Indicaties voor Spenco inlegzolen

Een Spenco inlegzool kan gedragen worden bij overbelaste of doorgezakte voeten, bij instabiele enkels, pijnlijke en vermoeide voeten. Tijdens het sporten of bewegen en bij veel zijwaartse bewegingen kan een Spenco inlegzool ook uitstekend gedragen worden. Spenco inlegzolen verlichten pijn en vermoeidheid en zijn ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige voeten.

Spenco inlegzolen bij Olfit

Bij Olfit kun je terecht voor de nieuwste collectie Spenco inlegzolen. Deze inlegzolen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Je kunt bij Olfit terecht voor semi-flexibele inlegzolen van Spenco, maar ook voor stevige inlegzolen en inlegzolen met gel van Spenco. Zo vind je altijd de perfecte Spenco inlegzolen voor jou! Bestel je jouw Spenco inlegzolen voor 17.00 uur? Dan heb je deze meestal de volgende dag al in huis.
Mocht je twijfelen welke inlegzool het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.

*hoge kwaliteit artikelen *met zorg uitgezocht *snel in huis *achteraf betalen