0
Filteren
Verwijder filters
Geslacht
Soort
Compressie
Eigenschappen
Kleur

CEP compressietubes

CEP compressietubes zijn er in verschillende varianten: de CEP knie sleeve, de CEP enkel sleeve, De CEP kuit sleeves, De CEP bovenbeen/ Quad sleeves en de CEP arm sleeves. CEP compressietubes geven je meer energie, een groter uithoudingsvermogen en zorgen ook voor betere prestaties en beschermen hierbij je spieren en gewrichten. CEP compressietubes hebben hun werking te danken aan de sterke compressie die de bloedcirculatie stimuleert en die zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen. Zo kun je meer uit een training halen, zijn je benen en armen minder vermoeid en herstel je ook nog sneller!

Lees meer

CEP compressietubes

CEP compressietubes hebben een perfecte pasvorm en blijven erg goed op hun plek zitten. De compressie in CEP compressietubes activeert de doorbloeding van je spieren, zorgt voor een verbeterde coördinatie en maximale stabiliteit van de spieren. CEP compressietubes zorgen ook voor schokabsorptie en minimalisering van trillingen; gewrichten worden hierdoor ontlast.

CEP compressietubes koop je bij Olfit

Bij Olfit vind je een breed assortiment aan CEP compressietubes. Het is bij het kiezen van CEP compressietubes van belang op de exacte maat te nemen. Je hoeft bij compressie artikelen nooit een maat te groot of te klein te bestellen. Dit komt de werking van de compressie namelijk niet ten goede. Naast compressietubes hebben we bij Olfit ook een goed assortiment kniebraces en enkelbraces.
Niet helemaal zeker welke compressietubes het beste bij jou passen? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.

 

 

Soorten CEP compressietubes

De CEP Calf Sleeves compressietubes geven extra sterke compressie en bescherming op je scheenbenen, activeert de kracht in je benen en versnelt de afvoer van afvalstoffen.
De CEP Arm Sleeves compressietubes zorgen voor meer kracht in de armen en een sneller herstel. De compressietubes hebben een perfecte pasvorm en zijn voorzien van een versteviging op de elleboog voor extra bescherming en maximale comfort. 
De CEP Quad Sleeves compressietubes geven compressie op de bovenbenen. Dit stimuleert de bloedcirculatie, spiertrillingen worden vermindert, blessures voorkomen en spiergroepen ontlast.

*Gratis verzending *gratis retourneren *breed assortiment *snel in huis